2009 Haziran Anneleri!!

haklısın naz cım ya bırak kendi annemi babamı benim eşimin annesinin babasının yoklugunu b,ile arıyorum desem inanır mısın ?
ama bu aralar fazla hassasız o kadar yani gececek bunlar allahın izniyle
rabbim sağlıcakla dogurmayı nasip etsin inşallah
birde tüm hamile kalmak isteyenlere rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahhhhhhh

pınarımmm gözünaydın kuzu vallahi kendimiz gibi sevinip kendimiz gibi üzülüyoruz her olaya inşallah zamanında dogar batuş öpüyorummmmm

herkese merhaba bayanlar napıosunuz bakıım bebısler nasıll
bız dısardaydık sımdı geldık oglumla cok yorulduk tabı nefes nefes kaldık :)
ogluma cıcıler aldım gene maviş mavişş kaydirigubbakcemile3
herkes ıyıdır ınsallah hava cok sıcak bu arada aman dıkat edın tansıyonunuz dusmesın

inşallah canımmm
bu arada Allah senin eşine de onu daha çok göreceğin bir göreve, görev yerine geçmeyi nasip etsinn:lepi:

canım bende acayip bir iğne korkusu var o yüzden belden iğne olamam.öyle olsa normal doğumu bile göze alırım iğne korkusu yüzünden.:çok üzgünüm:
aynen canım aynı sey bendede var maalesef

Sorma canim, bende eski halime kavusmak istiyorum..bir arkadasim da dogum yapti, bebegimi icimde hissetmek baskaydi, keske icimde olsa diyo..Ben de bir an evvel dogsa diyorum, eski formuma kavussam keske hayirlisiyla...
canım bende artık eskı kotlarımı gıymek ıstıyorum daracık tayt gıbı :) en cok ozledıgım onlar he bıde yuzustu yatmak :)
kız ecem hep maviş alma başka renklerde al tostosuna :))

zaten maviyi cok sevıyorum napıyım kaydirigubbakcemile3
kırmızı mavi yeşil turuncu ama yogunluk maviş de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nazcım aynı bende sinir küpüyüm şu aralar bende ne yapacam ne edicem diye dün gene kavga ettik artık o kadar anlayışsızlaştıkki yada banamı öyle geliyo şunu alalım diyorum ne gerek var diyo hadi tmm ona gerek yok bunu alalım ne gerek var daha dün gece dedim küvet alıcaz ne gerek var diyo ya çıldırmaya az kaldı leğende yıkıcakmışız çocuğu bide bilmiş bilmiş konuşuyo sinirlerimi bozuyo o yüzden hiç yaklaşmıyorum ona kavga etmeyelim diye geçendede kaynanam yüzünden kavga ettik bi elbise aldık kaynanam muhalefet hemen ne gerek var felandı filan sinir küpü oldum nasıl sinirlerimi bozuyolar böyle canım burnumda zaten zor zamanlar geçiriyorum bide bunlar üstüme geliyo ağlada ağla sonra niye ağlıyosun bide böyle sorunca tepem atıyo offf şu günler bi geçsede şu sıkıntıları atlatsak artık her yaptığı gözüme batar oldu ama sabır diyorum sabretmeye çalışıyorm bebeğimde hissediyo oda üzülüyo ama babası anlamıyo iste ne yapalım geçicek az kaldı zaten sabır canım sabır

pınarda iyiymiş çok sevindim suyuda düzelmiş oh be dedik en sonunda allaha şükür dahada iyi olucak allahın izniyle zamanında gelecek batuşumuz

canım ne kadar üzülsekte herzaman her derdin çaresi olmuyo maleseffff ah herkes bi anlatssa hikayelerini eminim hepimizin binbirtürlü derdi vardır kimine fazla kimine az geliyodurrrr rabbim sabır versin dicek bişe yokk allahım babana sağlıklar nasip etsin inşallahh bende üzüldüğümde evde sesler yükseldiğinde hep anlatıyorum oğluma göbüşümü seviyorum o anlıyo beni biliyorummm hemen sakinleşiyooo dr um da böle yap demiştiii

valla dünür ben kışın kayganayı bile aradım beee burda oolsa onun arkidişelrine giderdik ona inerdim ffalan gibi o kadar şeye rağmen düşün yaniiiii

erkek olunca hep mavi hep mavi bende napim kırmızı turuncu turkuaz yeşil takıldım annemde saolsun çoğunu yeşil almış oğluşum fıstık fıstık dolancak ortalıkdaaaa şakkıdı

canım sıkma içini...kayınvalıden ne gerek var dedıgınde yapıstır lafı sanamı aldım kendıme aldım de ay ne bılıyım uyuz oluyorum ben onun parasıylamı almıssın alla alla :mymeka: sen canını sıkma esınle ıı gecın legende zor olur hayatım de ılk aylar legende denerız sonra karar verırız de. ılımlı ol sınırlerını yıpratma kayınvalıden ıcın azıcık akıllı ol yawww o kımkı esınle tartısıosun esınle arana gırıo buna musade etme :teselli:

Walla ben de tozuttum canım, ama benim en büyük yanlışım karşıdan onay almayı beklemek oluyo sanırım. Eşimin ve benim ortak kararım olsun istiyorum, birlikte alalım istiyorum herşey uzuyo da uzuyo. en iyisi şu alınacak, alıcam yapıcam diye alıştırmaktı ama biz (şahsen ben) geç kaldım.

Küvet alınacak demişsin işte gerekli olmasa aldırıp masraf ettirmezsin ama erkek mantığı işte. Bebek ilerde resimlerine bakarken babam bana bi küvet almamış, çamaşır gibi leğende yıkamış demesin kocacım de bari, sırf bebişim sana küsmesin diye istiyorum desositososito

Sabır sabır ya sabır belki de akıllanır diyelim, içelim güzelleşelim:içelim:

valla kızlarrrr benim kocam da herşeyi gereksiz görüyodu bastım listeyi bak bunlar alıncak ne zaman alıncak dedim sabahta erken de gelebilir falan dedim tutuştu azcık korkutmadan olmuyooo listeyi görünceee anladı ki çok şey var alıncakkkk şimdi herşeye tamam diyo benden sölemesiii bizde çok tatıştıkkk boyayı bi türlü yapamadı belimde kambur duruyo öle herleyi erteliyooo yataktan kalkarken inliyom dedim o kadar işi nasıl yapıcam acele et dedim söylendimmm tamam dedi valla benim kocişten kazak olanı olmasın o bile yola geldi yapın listeyi verin ellerine ister kendileri alsınlar isterse versinler canlı parayı gidin alınnnn ben öle yaptımm

haklısın walla semoş, sorsak kimlerde ne dertler, çileler var.
Ama ben senin maceranı merak ediyorum en çok, adrenalin yüklüdür kesin(bu aralar ihtiyacım varadrenaline), kaçarak evlenmek bi düzen kurmak off annem off

semoş benim doğum çantasını hazırlamak istediğim ve eşimin yatalım ya kafayı yedin yarın doğuma mı gidiyosun sanki dedğinin ertesi gün menzil gülü doğum yaptı:jeyyar: Ben de buradaki yazışmaları kopyalayım ona yolladım, belki yarın belki yarından yakın giderim dedim.. kalan alınacakları da listeledim, ben karışmıyorum ister al ister alma dedim bu konu da öle çıktım işin içinden. yarın tamamlanacak sanırım tüm eksiklikler,ilgilenmiyorum ama dışarıdan takip devamşakkıdı

ayy o kadar doluyumki anlatamam yani en sonunda ikisininde kalbini çok kötü kırıcam olacağı o yani ama genede sabır diyorum allaha dua ediyorum ondan yardım diliyorum yapıcak başka hiçbişeyim yok şimdiden sinir minir kalmadı zaten benim adam biraz öküz olduğu için ne desem üste çıkmayıo beceriyo ozaman daha çok sinir oluyorum çok saol dediklerin için bu dediklerini bende ona diyeyim bakalım ne tepki verecek belki yontulur ha ne dersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte bende en çok buna uyuz oluyorm demekki lazımki alalım diyorum git çocuğa oto koltuğu al demiyorum arabam yokki oto koltuğu alalım küvet alalım diyorum ama yok anlayışı kıt herifin bu erkekler niye böyle kas kafalı yaw bizler daha ince düşünüyoruz biz başta ipleri verdik onların eline şimdide önüne geçmiyoruz allahım inşallah düzelir birazcık anlarlar bizi

ayy sizide sıktım yaw valla dert tonla anlat anlat bitmez en iyisi hatırlamamk düşündükçe sinirlerim bozuluyo en iyisini umursamamk amann onlar bizim kadar düşünüyomu yok bende düşünmicem daha öf be ayy geliyolar bana gene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ipleri vermemek lazım zaten . annemde zamanında kaynanasından cektıgı ıcın bana bayag tuyo verdı ve kesınlıkle cok ıse yaradı eger ben suan annemın dedıklerını yapmasaydım halımı dusunemıyorum sınır hastası olmustum bıle kaydirigubbakcemile3
benım esımde bekarken ana kuzusydu ama sımdı kuzucuktan eser bırakmadım kaydirigubbakcemile5

kızlar tamam sakinolun yahu. olur canım hepsi üzmeyin kendinizi amanin az daha konuşsanız mahkemede alıcaksınız solugu . yarular yapmayın böyle relax relax bebeşlerimiz bizlerle beraber lütfen ama

ben bi kaynanama allah allah dedim diye kıyamet kopardı her aldığımıza bi muhalefet her küçük alıyoruz çok küçük çıtçıtlı body aldık çok lazım oluyo diye yeni doğmuş çocuk için ne dese beğenirsin çocuğun göbeği şişermiş onlar olmazmış sıkarmış elbise aldık çok büyükmüş ne zaman giyecekmiş ayy ben bide çocuk konusunda çok hasassım biri bişey diyince sinir oluyorum işte anlasa bide anlamıyoki benimkinin kuzu olması için çok çabalamam lazım ama genede kaynanam ne yapar ne eder lafını dinletir zor bu işler bacım ikisinin arasında kalıyosun zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…