2009 Haziran Anneleri!!

kocisi ekdim geldim...
yaptigi yemeklerden banada getirir artik
nasilsiniz kizlar..
sohbetinize katilabilirmiyim...
hic beklemiyordum pazar gunu foruma takilacaginizi..
su gobek inmesi bendede var..ama boyle daha mutluyum rahat rahat nefes aliyorum..
uyku problemimde yok..gobusumn altina yastik falanda koymuyorum..
hamile deilmis gibi yatiyorum..sırnaşık şey

delikafaduldendelikafadulden:1shok:sibelllllllllllllllll ya valla senden cok heyecanlanıyorum ben 1 haftan var desene

bense 38 gün

ya kızlar tabiki orası ööyle ben şükretmez olurmuyum kurban olduğum Rabbime şükretmemek onu inkar etmek gibi bişey olurdu zaten onla alaksı yok sorun benim kilo almamda değil aslında sorun benim psikolojimin bu günlerde bozulmuş olması sanırım dahada duygusal hale gelmem herşeyi takmam bide kilodan ziyade ayaklarımın hali beni çok rahatsız ediyor görüntü itibarıyla falan değil yürüyemiyorum resmen annem acıdı bugün masaj yapmak istedi inanın sanki morartmışlar gibi ağrısından yaptıramadım kadıncağızda şaşırdı artık napacağını öleee işte aman napim yaaa zaten beklemekten başka çaremizde yok biran evvel sağlıkla oğlişime kavuşmayı istiyoru hepsi bu

kızlar bu arada bişey sorcam epidural doğumun normal doğum parasıyla arasında fark varmı acaba biliyomusunuz epidural dahamı pahalıdırki

nese ben çıkıom komşu çağırdııı
üzme cnm didommm
kendiniii
güle güle sadocumm üsmem üsmem sen meraketmeee tatlışşşımmm

ohhh hem kocişi ekmiş hem uyumuş maşallahh özloşum sana inşallah hep bööle rahat olursun bende geceleri sayı sayarak dönüyorum 3hamlede sağdan sola biiirrr,ikkiiii,üüçççç diyee enson üçte dönmüş oluyorum Allaha çok şükürdelikafadulden

Kızlar ben geldim ,çoook sıcak yanıyoruz burda, biraz sonra soğuk suyun altına gircem size bir bakayım dedim
Didoşum takma kafana öyle şeyler erkek anaları daha çok şişermiş diye duydum ben , kemik omuz yapıları falan oluyor ya ondan , beni görsen birde balon gibi oldum resmen,
akşam kayınvalidemlerde görümcem fotoğraf çekiyor herkesi, resimlere bir baktım herkes küçücük kalmış, bütün fotoğrafı ben kaplamışım ( Kaynanam bile diyor ben gelinimden bile zayıfım diyor ,
Bende benimki geçici diyorum :))

didemcim canım evet fark var
mesela benim hastanem 150ytl fark alıyormuş
ama ben yaptırmicam bazı bünyelerde kalıcı bel ağrısına sebep oluyor mesela benim bir akrabam 2sene olmasına ragmen bel ağrısı kaldı

1gün rahat edicem die bir ömür boyu bel ağrısı çekmeyi göze alamıyorum

o da seni güldüreyim die diyordur be emel :)
gecici dedğin gibi bu durumlar ee senin kaç gün kaldı kuzu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen canımm yaaa dünkü resimlerde bende öyleyim babam bile minnacık adamcağız zavallım delikafadulden hatta durun birazdan size bitane gösterim ben yaa dayanamadım :jeyyar:

Özlemcim maşallah kız nazar değmesin, bende uyku muyku kalmadı hiç
Didoşum benim doğum yapçağım hastanede epidural için 250 tl fark istiyorlar ama heryer farklı olabilir

epidurale ekstadan para alıyorlar canım

hmmm yaaa bende ondan korkuyorum aslında ama bilemiyorum bitürlü karar veremiyorumki en iyisi doktorla konuşmak bu konuyu bendede kesin kalır o ağrı ben biliyorum zaten normaldede çok ağrır eskiden beri öylesini tahmin bile edemiyorummkaydirigubbakcemile3

Yok narencim şaka yapıyor herkes kimsenin kötü niyeti yok, yavaş yavaş veririz o kiloları, taksam nolur takmasam nolur ,
Benim 9 günüm kaldı kuzu, 26 mayıs olarak hesaplıyorum ama 22 sinde son kontrolüm ozaman kesinleşçek ama sibelin nasıl 7 günü kalmışki, o 25 mayıs demişti doğuma

bende su epidurali drla konuscam bakalim...
benim 1 tanidigim almanyada dogum yaparken oldu ne bel agrisi kaldi ne bisey
3 saattede dogurdu ilk bebek olmasina ragmen

aynen didemcim bendede aynı dert var zaten biraz yorulsam belim hep ağrır
bide nerde olmayacak şey var gelir beni bulur,
onun için biliyorumki bu kalıcı bel ağrısıda gelir beni bulurkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…