2009 Haziran Anneleri!!

Benim de burda yakın bir arkadaşım var, epidural yapmışlar önce belinden sonra ameliyathanede heyecanlanmış panik olmuş, tansiyonu yükselmi, uyutmuşlar sonra, ama hala belimin ağrısı geçmedi diyo

Özlemcim maşallah kız nazar değmesin, bende uyku muyku kalmadı hiç
Didoşum benim doğum yapçağım hastanede epidural için 250 tl fark istiyorlar ama heryer farklı olabilir

sizin son gunler artik cnm
daha benim 40 gun gozukuyor
siz bebisleri buyutmus olcaksiniz
bu kesde ben uyuyamicm:roflol:

ayy neyse resmi koyamıyom ben valla çünkü bisürü insan varmış yanımda hepsini karalamaya kaksam akşam olur vallakaydirigubbakcemile3 neyse ben size özel çekinirim tek başıma bugünlerde hatta ayaklarımıda çekim ben birazdan yaa bakın bakalım sizinde bööle oluyomu

burasıda aşırı sıcak oturduğum yerde terliyorum buarada ayaklarım geliyo şimdi kızlar SIKI DURUUUUN VE SAKIN PANıĞE KAPILMAYIN ARANIZDA KORKUP BAYILANLAR OLURSA HABER VERSıN HEMEN (NASIL VERECEKSEkaydirigubbakcemile3) DıKKATLı OLUUUNN ŞıMDı GELıYOOOR SONRA VAY BEN DUYMADIM VAY SÖYLEMEDıN YOOKKK ANLAŞILDIMIalkisalkisalkis

mrhb ne cok konuşmussunuz kız çeneniz düşmüş bu gün pazar günü kimse olmazdı.
epidural de bel agrısı oldugunu bende duymuştum en iyisi uyuyup uyanmak.
şiş ayaklara sogk su cok iyi geliyo biraz deniz kenarına gittik ayaklarımı soktm suya daha tamda ısınmamış cok iyi geldi valla

ay didemcim canım benim kıyamam sanaya ,
baya şişmiş ama az kaldı kuzum sabret biraz
ben hiç şişlik yaşamadım şükürler olsun,
ama sanki ayaklarını tuzlu ve buzlu suya koysan rahatlarsın die düşünüyorum bide ayaklarını yüksekte tutsan canım

senin için şu yazıyı buldum

ŞıŞLıKLERı GıDERMEK ıÇıN ÖNERıLER

Ayaklarınızı havaya kaldırın: Gün içinde fırsat bulduğunuzda ayağınızı bir sandalye ya da benzeri nesnenin üzerine koyarak bir süre havaya kaldırın. Bunu her fırsatta yapmaya çalışın. Otururken bacak bacak üstüne atmayın. Eğer çalışıyorsanız akşamları evde mümkün olduğunca uzun oturun. Ayaklarınızı sarkıtarak oturmayın

Uzanın: Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ve sol yana dönüp uzanın.

Sıvı alın: Sanılanın aksine şişlik durumunda su içmek şişliği arttırmaz tam tersine azaltır. Önemli olan suyu kıstlamak değil onu hareket ettirmektir. Günde en az 8-10 bardak su için

Yürüyüş yapın: Düzenli egzersiz ve yürüyüş yapan kadınlarda şişliklerde dahil olmak üzere hamilelikte sık görülen sorunlar daha hafif seyreder. Yürüyüş bacak toplardamarlarınızın daha etkili görev yapmasını sağlarken doku aralığında biriken sıvının dağılmasını kolaylaştırır.

Rahat giyinin: Aşırı sıkan her türlü kıyafetten uzak durun. Lastikleri sıkı çorap ve beli sıkı pantolon giymeyin. Rahat ve topuksuz ayakkabı giyin. Eğer şişlikler çok rahatsız ediyor ve beraberinde ağrıya da neden oluyorsa veözellikle varisleriniz de varsa varis çorabı giymeniz yarar sağlayabilir. Bu amaçla hamileler için özel üretilmiş çorapları tercih edin.

Yediklerinize dikkat edin: Tuz kısıtlaması ilk planda şişlikleri azaltabilir ancak uzun dönemde bir işe yaramayabilir. Uygun miktarda tuz alın. Yemeklere ekstradan tuz eklemeyin bununla birlikte tuzsus gıdalara da yönelmeyin.

Kontrollerinizi ihmal etmeyin: Şişlikler çoğu zaman zararsız olmasına rağmen preeklempsinin ilk belirtisi de olabilirler. Eğer şişlik aniden gelişir ise veya çok aşırı ise, sadece ayaklarda değil yüzde ve elde de oluyor ise altta yatan ciddi bir durum olabilir.

SAĞOLASIN KUZUCUK AMA GENELDEDE HEPSİNİ YAPIYORUM YAA NEBİLİM AKŞAMA KADARDA YATILMIYOKİ TATLIŞŞ AMA OZAMAN GECEDE UYUYOZ MESELA SABAHLARI Bİ KALKIYOM AYAKLAR BÖÖLE DEMEKKİ YATMAKLADA OLMUYO HEPDE SOLUMA YETIYOM ÜSTELİK ANNEM BUGÜN MASAJ YAPTI DÜN BEN SOĞUK SU YAPTIM BANAMISIN DEMİYOR VALLA UÇACAM YAKINDAA:1shok:

slm annişler...... Dido bende kendime nazar ettim heralde hiç şişliğim yok olmadı diyip duruyordum 2 gündür benimkide aynen senin ki gibi 1shok: benimkinde hafif ağrıda oluyo akşamları tam bi felaket ama sabahları geçer gibi oluyo.... çok zormuş valla nasıl çektin sen bu güne kadar canım benim :1rolleyes: yarın doktora gidince soracam bakalım neyin nesiymiş CADIARZU

ya 2 gün sonra annem geliyo ne güzel gezecektik son günlerin tadını çıkaracaktık sözde ama namussuz ayakkabı olmuyo ki... ay bide dün görümcem diyoki normal normal benim bile şişiyo sıcaklardandır merak etme demezmi klava: boğasım geldi yeinki :jeyyar:

didemcim çeşitli sitelerdede doktorlar demiş zaten bunun tam olarak bir çözümü yokmuş,

sadece kısa süreli rahatlatacak çözümler bunlar
allah yardımcın olsun tatlımya çok zor

didemcim çeşitli sitelerdede doktorlar demiş zaten bunun tam olarak bir çözümü yokmuş,

sadece kısa süreli rahatlatacak çözümler bunlar
allah yardımcın olsun tatlımya çok zor

teşekkürederim canımbenim sağolasın valla geçecek gibi diil zaten artık doğumu beklicez bakalım geçmesi için sanırım
buarada kız ismi eğer benim kızım olsaydı nisa veya nazenin düşünüyodum tatlışş nacizane fikrim buu
neyse ben kaçıyom artık kızlar yoksam ayaklar beni uçuracak biraccık uzanalım oğlişle hadi öptük bıyyy:teytey:

canım hiç üzülme, boyle seylerın seni uzmesıne fırsat verme... bizim millet maalesef patavatsızca karsındaki insanin yerine kendini koymadan böyle laflar etmeyi çok sever, hiç bos yere kendını yıpratma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…