Sebeyza bende çok gergindim ama çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktor 6 hafta 3 günlük dedi.Kalp atışlarını da duydum çok şükür.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.Bende çok stres yaptım.Bu yüzden başım çok ağrıdı ve kusmalarım arttı stres yapma.İnşallah herşey çok güzel olacak.
kızlar günaydın tabi hepiniz uyuyun ben dr a gitcem cok stresliyim 12 de randevum var dua edin arkadaslar iyi haberler alırım inşallah
Sebeyza bende çok gergindim ama çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktor 6 hafta 3 günlük dedi.Kalp atışlarını da duydum çok şükür.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.Bende çok stres yaptım.Bu yüzden başım çok ağrıdı ve kusmalarım arttı stres yapma.İnşallah herşey çok güzel olacak.
dua etmezmiyiz semacım ya dualarım tüm bebeklerine kavuşmak isteyen anne adayları için sabırsızlıkla bekliyorum senden gelecek güzel haberleri:1hug:
ayyyy canım cok sevindim maşallah inşallah darısı bizim başımıza ya bende cok stres yapıorum haftaya carsamba gitcem darısı tüm isteyen arkadasların başına dualarımız sizinle :)a.s.:1hug:
herkese günaydın.. şimd dr dan geldim bende.. şükürler olsun şimdilk herşey yolunda..gününüde uyuyormuş bebeğim.. tan 9+5 günlük olmuşuz:)inş hepimiz sağlıkla kucağımzda görürüz meleklerimiz arkadaşlar..
çok sevindim canm umarım hep böyle devam eder.ben ilk kontrolüme 7 haftalıkken gittim ondan sonrası için 5 hafta sonra gelin dedi herşeyin normal olduğunu söyledi acaba çokmu geç yoksa normali mi bu?
kızlar günaydın tabi hepiniz uyuyun ben dr a gitcem cok stresliyim 12 de randevum var dua edin arkadaslar iyi haberler alırım inşallah
semosum sen nerelerdein naren senide göremiyorum inşallah iyisinizdir hepiniz ben sık giremiyorum nete ama dr dan gelince yazarım umarım iyi seyler yazabilirim
herkese günaydın.. şimd dr dan geldim bende.. şükürler olsun şimdilk herşey yolunda..gününüde uyuyormuş bebeğim.. tan 9+5 günlük olmuşuz:)inş hepimiz sağlıkla kucağımzda görürüz meleklerimiz arkadaşlar..
Kizlar selam, onceki sayfalari okudum ve cogu arkadasin bulanti sikayeti oldugunu gordum, malesef bende de var, hem de cok fazla, 2 haftadir sadece ekmek, kraker, leblebi, su vb ile besleniyorum, kendimi zorlayip baska bisey yersem cikariyorum...Cok endiseleniyorum bebegim beslenemez diye, ama doktor ilk uc ay bisey yemek icin zorlama kendini dedi, bebek annenin depolardan beslenirmis...Umarim oyledir...Sizin doktorlar boyle biseyden bahsetti mi?
kızlar bu arada bebeği 8 9 haftalıkken olanlarrr bebğinin boyu kaç demişti doktor sizlere
çok sevindim cnm herşey yolundaymış..ben 8+2 gitmiştim 11mm yazıyo boyu galiba
merhaba kızlar,bende haziran annesi olacağım,sat 13eylül,şuan 8haftalığım,ben çok halsizim,bulantım pek yok ama pek bişey yiyemezsem elim ayağım titremeye başlıyor,2gündür serum veriliyor,yarın yine gideceğim serum almaya,ama çok bunalıyorum,o iğre sanki boğazımı sıkıyor gibi fenalık veriyor,zor dayanıyorum,çalışmak zor zor geliyor,hep yatmak istiyorum
sağaol canımmm.bende 8+6 gözüküyormuşum hesaplayıcılara göre 12cm demişti galiba
ama ben dün gittim 8+2 ve bebegimin boyu 18mm kafamçokkarıştıCADIARZU benim bebişmi çok uzun acaba:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?