2009 Haziran Anneleri!!

çok sevindim canm umarım hep böyle devam eder.ben ilk kontrolüme 7 haftalıkken gittim ondan sonrası için 5 hafta sonra gelin dedi herşeyin normal olduğunu söyledi acaba çokmu geç yoksa normali mi bu?

SAĞOL CANIM İNŞŞ.. DULARIMIZ HEP AYNI.. SALIKLA SONUNA ERMEK.. BEN İKİ DRA GİDİYORUM:))BİRİ EVİME YAKIN KLİNİK:)SSK YA ÜCRETSİZ MUAYNE..BEBEĞİMİN İYİ OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İSİTİYORUM DAYANAMIYOM.. ESAS DOĞUMYAPACAĞIM DRUMA GEÇEN HAFTA GİİTTİM.
4 HAFTA SONRA GEL DEDİ.. BU GİTİTĞİM DR DA 2 HAFTA SONRA GENE ÇAĞIRDI.. BEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRİDKTEN SONRAKİAY HAMİŞ KALDIM..O YÜZDEN BU DR PİMPRİKLİ.. İŞİ SAĞLAMA ALMAK İSİTİYOR.. BENDE BEBEİŞİM GÖRMEK İÇİN İKİSİNEDE GİDİYOM:)):dance:

turkiyenin guzel yonlerinden biride boyle randevusuz doktora gidebilmek... ben mecbur beklemeliyim kafama takildi gidip bi bakiyim diyemiyorum icim icimi yesede..:çok üzgünüm:senağlama
persembeye kadar bekliycem..ins bende sizler gibi iyi haberler alirim.. insani bu kuruntular yiyip bitiriyorsenağlama

evet ya sorma bu kuuruntular bende de var.. onun için giittm zaten.. bazen içime bir korku giriyor..iyimi bebiş acaba diyorum..sonrada diyorum iyi düüşüncemki bebeğimde iyi olcak diyorum..
rahat olmak gerek ama bir türlü olamıyoruzkiiyi olduğunu duyunca bir kaçgün rahatlıyom.. 4 günden sonra tekrar diyorum nasıl acaba??offoffsağlıkla sonuna kadar bir erebilsek inşş..

kızlar iyi akşamalar, boş kaldıkça bu kuruntular kaplıyor sizi o yüzden uğraşıcak bişeyler bulun bence.Ben de çok evhamlıyımdır ama kendime şaşırıyorum çok sakinim daha doğrusu bir haftadır o kadar yoğunum ki kötü şeyler düşünmeye fırsatım olmuyor bebişleri strese sokmayın ok mi öpüyorum

ben daha kalp atisini bile duymadim randevu gunum persembe..
en son 5 hafta 3 gunlukken keseyi gordum..:çok üzgünüm:
cok fazla hamile belirtimde yok bugun hic midemde bulanmadi...
bulansa bi dert bulanmasa bi dert...:çok üzgünüm:
ins rabbim bebisimizi kucagimizda gormeyide nasip etsin

haklisin...
gel gorki engel olamadigimiz bi durum iste.:1no2:
cinsiyeti belli olsa sabah aksam ugrascam ama simdi elim kolumda bagli...
ustelik bide 20lik disim cikiyor agridan durulmuyor offf senağlama

ama ben dün gittim 8+2 ve bebegimin boyu 18mm kafamçokkarıştı CADIARZU benim bebişmi çok uzun acaba:CüvCüv:

kafan karışmasın senin bebiş soya çekimdir :1rolleyes: benimkide öylee boylarrr öyle yorumlanırrr sağlıklı olsun yeterrr bebişlerrr boy için daha erken hele bi doğsunlar bakalım a.s

kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda

dr normal desede ben anlamam ölen bebeğimde bölehareket etmiodu ama bebeiş 10 hafta 3 günlük görünüo kalan hersey normal ama bana bu anormal gelio

semacım gözün aydın seni bekledim baya gec geldin valla ben bilmiorum ki hiç görmedim ama dr una güven sorun yoksa tamamdır niye telaş yapıosun ki
hayırlı olsun bak ne güzel kalp atışını duymuşsun sevinmiosun bile valla şaşırdım ben duysam çıldırırdım heralde:))
allah nazrlardan saklasın kucagına sağ salim al öptüm seni cici anne :))))

saol canım dr agöre hersey yolunda ama karnıma bastırarak hareket ettirdi bebeişi bu haftalarda normal dedi ama evham işte hayatım naparsın bebeğim baya büyük heryeri belli parmagını emiyodu teyzesi

canım gözünaydın görmüşsün bebeğini kalbide atıyo üzme artık kendini..bende 10. haftamdayım salı günü gidicem dr hareket etmeye başlarmı bukadar erken

tabi baslıo beni ayın 29 unda ikili test için cağırdı canım allah yardımcımız olsun inşallahh

saol canım dr agöre hersey yolunda ama karnıma bastırarak hareket ettirdi bebeişi bu haftalarda normal dedi ama evham işte hayatım naparsın bebeğim baya büyük heryeri belli parmagını emiyodu teyzesi

canım o kadar büyükmüydü parmağını emecek kadar ay çok heycanlandım şimdi ben hala minicik bişey görcem diye düşünüyodum salı günü gelse.. ne güzel görmüşsün sen ya bidahaki gidişinde el bile sallar sana:teytey: bide doktorunmu diyo sana kaç haftalık göüktüğünü bana hiçbişey demedi o konuda bakalım salı günü söyler belki

kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda

valla canım daha erken değilmi hareket için yaaa ben kalp atışını duydum ama ortada bebek falan göremedim inşallah bi dahaki sefere sen içini ferah tut annesi belki uyuyodur yawwww senin ki uykucu olcaktırrr​

10 haftalik bebek cidden parmak mi emiyor? Süperrr

bende şoklardaym yaaaaa gerçekten daha erken değilmiiii:1shok::1shok::1shok:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…