2009 Haziran Anneleri!!

kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda

canım öncelikle çok sevindim bebişinin sağlıkla büyümesine bende dün gittim doktora bende gördüm ultrasyondaa ama normal sabit duruyordu sankiii hareket ettiği anına rast gelmemişizdir merak etme doktor olumsuz bişey olsa söylerr canım rahat ol

kızlar sağolun benimki 9 +6ydı 10+3 görünüo ona ragmen hareket etmeyişi moralimi bozdu işte ayın 29 unda ikili teste gitcem bakalım hayırlısı

seninki daha kücük semosum sende görürsün dr karnıma bastırarak vajinal ultrs yaptı sallayta sallaya 1 kez hareket ettirebildi adamcagız yaa

haklisin...
gel gorki engel olamadigimiz bi durum iste.:1no2:
cinsiyeti belli olsa sabah aksam ugrascam ama simdi elim kolumda bagli...
ustelik bide 20lik disim cikiyor agridan durulmuyor offf senağlama
canımcım birşekilde kuruntularına engel olmak zorundasın çünkü hamilelik 1-2 ayda biten bişey değil.
9 ay geçmez böyle düşünerek..
bebeğinede yazık..
onun için mesela cinsiyetini öğrenene kadar pembe yada mavi renkler değilde beyaz, sarı , yeşil kullanarak bişeylerle oyalanabilirsin.
ben mesela puzzle aldım 1500 parçalık,rengareenk, bebeğimin odasına Allah izin verirse, onunla oyalanıyorum, tavsiye ederimm..

kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda
semacım çok kolay moralin bozuluyor, kalbi atıyor bebişinin, haftasından ileride demek ki annesinin karnında çok mutlu..
elinde olan iyi şeyleri görüp mutlu olmaya çalış canım beniimm..
neler yapıyorlar hemde bir görseniz, zıplıyormuş gibi hareketler bile yapıyorlar, maşallaahh..
inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler veririizz.. kaydirigubbakcemile5

bir haftadır bilgisayarım yoktu yazamadım sizlere..
herkese iyi pazarlar diliyorumm.
bebişleri, annişleri sevgiyle kucaklıyoruummmm...

günaydın kızlarrr okuduğuma göre bu haftalarda eklemleri tamamlandığı için el kol eklemlerini hareket ettirebiliyorlarmış keşke dr. dayken hareket anına gelse de görsek gerçi benim gitmeme daha 2 hafta var

ya kızlar bakın bede bu haftalarda olan hareketlerin seğirme şeklinde yani istem dışı olduğunu biliyorum netten bi oku semoşum bakalım ne diyo belki için rahat eder

hayatım ben hissediym demiyorumk ultrasonda kıpır kıpır olması lazım 10 haftada ona canım sıkkın

hayatım ben hissediym demiyorumk ultrasonda kıpır kıpır olması lazım 10 haftada ona canım sıkkın

canım kafanı takma bence senin bebeğin biraz tembel olacak :)))) o yüzden hareket etmiyo ama sen birde doğunca gör onu allahın izniyle bugün bende biraz endişelendim ne kasıklarım da ağrı vardı ne de mide bulantısı hiçbişey korktum önce biraz sırt üstü yattım vücudum rahatlayınca kasık ağrım başladı benim öyle oluyo gece falan yattığımda ağrıyo kasıklarım buda bebeğin büyüdüğüne işaret içim rahatladı allaha şükür:Saruboceq::Saruboceq:

ya merak ediyorum bebeginin şeklini gören ( kolunu başını..vs ) arkadaslar kaç boyutlu ultrason cihazıyla bakıyolar size..ben 8+2 di ultrasondaki görüntüden hiç bişi anlamadım 2 boyutluydu..ya sizinkiler:çok üzgünüm:

bence daha erken , ben bugün bir cok kitap karistirdim okudum, 10. hafta da anca birseyler görülüyormus..

kızlar mrb nasılsınız ben kaç gündür bitmiş durumdayım boğazlarım ve öksürük siz dikkat edin kendinize

cnm ancak belli oluyo bende en son 8+2de gittim minik kafa ve gövde gördüm elleri ve ayakları falan ufakya belli olmuyo bide sanki minik burun gördüm gibi

Telaşlanma canım benim artmadığı sürece problem yok ya.Ayağının altına yastık koyup uzan ve yarın sabah hemen doktora git.Allah ın izniyle bişey yoktur inşallah

kızlar mrb nasılsınız ben kaç gündür bitmiş durumdayım boğazlarım ve öksürük siz dikkat edin kendinize
ah canım bende yaklaşık bi 10 gündür aynıyım ilaçta kullanmayınca zor geççeğe benziyor valla geçmiş olsun sanada
kızlar cok kötüyüm kahverengi bi akıntı geldi benden cok korkuyorum
endişelenme canım yat dinlen yarın gidebilirsen bi doktoruna gt istersen yada ara sorr en iyisi inş herşey yolundadır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…