kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda
canımcım birşekilde kuruntularına engel olmak zorundasın çünkü hamilelik 1-2 ayda biten bişey değil.haklisin...
gel gorki engel olamadigimiz bi durum iste.:1no2:
cinsiyeti belli olsa sabah aksam ugrascam ama simdi elim kolumda bagli...
ustelik bide 20lik disim cikiyor agridan durulmuyor offf senağlama
semacım çok kolay moralin bozuluyor, kalbi atıyor bebişinin, haftasından ileride demek ki annesinin karnında çok mutlu..kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda
neler yapıyorlar hemde bir görseniz, zıplıyormuş gibi hareketler bile yapıyorlar, maşallaahh..canım o kadar büyükmüydü parmağını emecek kadar ay çok heycanlandım şimdi ben hala minicik bişey görcem diye düşünüyodum salı günü gelse.. ne güzel görmüşsün sen ya bidahaki gidişinde el bile sallar sana:teytey: bide doktorunmu diyo sana kaç haftalık göüktüğünü bana hiçbişey demedi o konuda bakalım salı günü söyler belki
hayatım ben hissediym demiyorumk ultrasonda kıpır kıpır olması lazım 10 haftada ona canım sıkkın
ya merak ediyorum bebeginin şeklini gören ( kolunu başını..vs ) arkadaslar kaç boyutlu ultrason cihazıyla bakıyolar size..ben 8+2 di ultrasondaki görüntüden hiç bişi anlamadım 2 boyutluydu..ya sizinkiler:çok üzgünüm:
bebeğime bişey mi oldu çok kötüyüm ya ne yapmam lazım
ah canım bende yaklaşık bi 10 gündür aynıyım ilaçta kullanmayınca zor geççeğe benziyor valla geçmiş olsun sanadakızlar mrb nasılsınız ben kaç gündür bitmiş durumdayım boğazlarım ve öksürük siz dikkat edin kendinize
endişelenme canım yat dinlen yarın gidebilirsen bi doktoruna gt istersen yada ara sorr en iyisi inş herşey yolundadır canımkızlar cok kötüyüm kahverengi bi akıntı geldi benden cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?