2009 Haziran Anneleri!!

ben de tek isim olacaksa ali ismini tercih ederdim aslında ama nasip işte ahmet ismi de bence çok güzel. zeteniki isimden biri "efe" ile olsun diyen de bendim..ama şimdi yusuf demeye alıştım ahmet diye sevemiyorum kuzumu

ben baktım ayşecim hatta yorumlar bile yaptım
ama en çok senin küçüklük kıyafetlerine bayıldımm
tesekkür edrim semoşa.s. annem begendiklerini saklamış hatıra kalsın diye şimdide kızım giyecek bende saklayacagım begendiğim bi kac kıyafetini

benim annem saklamamış hiçbişeyimi malesef benden sonra küçük kuzenlerimin olmuş hepsi bizde böle elden ele dolaşır kıyafetler oğlumda abimin oğluşunun kıyafetlerinden giycek allah nasip ederse

nazanım doğsun nasıl sevceğini şaşıırcan oyyyy yirim ben onların pambuk popişlerinii

[/url][/IMG]

işte bu benim yeğenim yusuf selim kendileri 4 yaşında çok bilmiş bi beyefendi kuduruk prensim benim küçük böceğimm

aynen öle nazan resmen o gün delirtti beni abimleer samsuna gelmişti dışardaydık hiç mi oturmaz bi velet işte bu zorla oturttum resmini çekcem dedim de öle oturdu eşşekkkk ama çok seviyom kendi çocuğumu nasıl sevicem hesap edemiyom açıkcası

dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kuzu naapıyon bakem nasıl gidiyo kalabalık evde hayat??

tögbe yarabbi ne kuması kız

aanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
batuşun sesini dudumm incecik ama yıkıyo ortalığı eşşekkk pınarım da iiymişşşş şükür ağrım falan yok dedi batuş beeye mama veryolarmış kaşıkla sütüm gelmedi diye üzülüyo sanki musluk bu açınca gelcek hehe çok ii geliyodu sesi hepinize slm sölediiii ay iiçim rahat etti konuştumddaaaaa resmini de gördük dedim aşık olsuk ddedim mutlu oldu canım benimm

günaydın kızlar bende kocişimi yol ettim hemen geldim buraya bi bakim başka doğuran varmı diye geçmişe bakıcam şimdi

mümine hamiş kadın bu kadar bekletilirmi kuzu sen atıştır azcık kızın acıkmıştırrrr

cemrecim henüz kimse doğurmadı doğurdularsa da haber almadık nezaketten ses çıkmadı ya nezomemo vardı ya onu merak ettim ben acaba noldu suyu geliyomuş az az dr a gitcekti ses çıkmadı

alemsin sema biyerde haklısında aslında pınarada sevindim ben inşallah başlar yakında emzireye çeşmeden:)onada kafa takıyordur kuzu şimdi

havva kıs kırmızı elbise var ya resimde yollada bi resim çekileyim :))))) çok güzelde sana da çok yakışmışşş

ooooooooooo havva hemde ne takma gelmiyo da işte nolcak da ya emmezse de dedim anacım bi dur emel bile emziremedi sen ne vakit emzircan gelir dedim zaten humana tea falan içiyomuşşş gelir dedimm stres yapıp geleceği de geciktirme dedimm

havva kıs kırmızı elbise var ya resimde yollada bi resim çekileyim :))))) çok güzelde sana da çok yakışmışşş

yollayayım tatlım büyük aldım elbiseti giyebileyim diye ama karın öylgesi iyi geliyosa kolları düşüp duruyo
iyi demişsin pınarada zaten bişeyi kafaya takmak için hazır asker kendileri.çok merak ediyorum emzirmeye başladıgında ne bulacak merakla bekliyorum vallahi:))))))
ya aslında haklı bi yerde şimdi hormonlarıda dip yaptı zor gelir ona olumsuz olan herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…