ama ahmet te çok güzel isim severim ben ali yi de çok severim ne bilim bana sade ve anlamlı gelirrrrr
hem ahmet peygamberimizin ismi çok da güzellll
evet adı yusuf iki isimli bi yusuf o da yusuf selim ama selim kısmı ona pek uymuyo oldukça kuduruk bi velet sülalenin tamamında olduğu gibi ben yandımm yaaa eşimin ailesindekilerde kudurukkk
tesekkür edrim semoşa.s. annem begendiklerini saklamış hatıra kalsın diye şimdide kızım giyecek bende saklayacagım begendiğim bi kac kıyafetiniben baktım ayşecim hatta yorumlar bile yaptım
ama en çok senin küçüklük kıyafetlerine bayıldımm
[/url][/IMG]
işte bu benim yeğenim yusuf selim kendileri 4 yaşında çok bilmiş bi beyefendi kuduruk prensim benim küçük böceğimm
gel havvacımmmm hep beklerimmmmmm çok da mutlu olurum yazın gel oğlanları denize sokarızzzz
bu arada güvercinler kendi takla atıyo biz öğretemiyoz malesef allah vergisi şu tel yapılsın eklicem rasimlerini kumalarımın :)))))))))
tögbe yarabbi ne kuması kız
günaydın adrenal canım doktormuşsun sen yeni farkettim bak . ne dektorusun tatlıııııım
havva kıs kırmızı elbise var ya resimde yollada bi resim çekileyim :))))) çok güzelde sana da çok yakışmışşş
ooooooooooo havva hemde ne takma gelmiyo da işte nolcak da ya emmezse de dedim anacım bi dur emel bile emziremedi sen ne vakit emzircan gelir dedim zaten humana tea falan içiyomuşşş gelir dedimm stres yapıp geleceği de geciktirme dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?