ne gzl didom semanın sayesinde uyumuşun işte
:)
he soluna yatınca rahatleadın demekki kuzummm ben hep solumda yatıyom bak ihsoş ta sevmiş soluuu fenamı ohhhh dinlendinnnn gel şimdi bana yardım et ne iş yaparık iki koca ayak :))))
valla kızlar bi unutkanlık ki bende sormayın herkesin ismini unutuyorum şirkette tlf et çeki seneti sor diyolar ben hal hatır sorup kapatıyom ne oldu diye sorduklarında da iyiymişler diyomm çek senet ne oldu diyolar bilmem ben onu sormadımki diyom.....
aman napim ya izin versinler çalışamıyom ayaklarım şiş hep aklımda yatmak ev var banane offf ya yatmakkkkk istiyorum yaaaaa
ne kadar çok tuvalete gidiyom ya yaptığımda bişey olsa yoruldum valla mesaneye basınç çok fazla herhalde ayyy hiç derdim bitmiyo kızlar benim ya hep yazıcam yada susup okuycam o yüzden genelde okumayı tecih ediyom , ay napim ya etrafımda dertleştiğim konuştuğum kimse yok evime 3 4 arkadaşımı davet ettim ayrı ayrı hepsi benim başıma geldi sanki ya neyim var neyim yok çalındı korkuyom şimdi fobi haline geldi ne kimseye gidiyom ne de eve davet ediyom kimseye güvenemiyosun valla hele bide bebiş olacağı sıra bu krizde olcak şey mi
lise ark larım görüşmedim görüşmedim birden eve davet edince fot mak laptop ıvır zıvır gitti dışarda görüşmek lazım mış
oo nidacım sizin daha çokmuş.gerçi orda çok güzel ilgileniyolardır türkiyedeki hastane şartlarını tahmin ediyosundur
saol canım ya minigim cigerlerinimi alıştırıyormuş yerim ben onu.minik cigerleri için ölürüüüüüüm
firtina basladi yaaa
ne guzeldi havalar...
bu arada dün görümcem işteyken evine hırsız girmiş 2 çocuğu var onlar oynamaya dışarı çıkmışlar ufaklık eve tekrar döndüğünde kapı açık ablasına kızmış neden kilitlemedin diye ablası ben kilitledim demiş bi bakmışlar çelik kapının lastiğini falan oymuşlar ist dakiler dikkat etraf hırsızla dolu annemlere de gelmişler zile basa basa cvp vermezsen eve giriyorlar mış. annem aspiratörün sesinden anca duymuş kapıyı açmaya gitmiş 3 bayan kapıyı zorla açıyo annem bağırınca kaçmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?