2009 Haziran Anneleri!!

valla kızlar bi unutkanlık ki bende sormayın herkesin ismini unutuyorum şirkette tlf et çeki seneti sor diyolar ben hal hatır sorup kapatıyom ne oldu diye sorduklarında da iyiymişler diyomm çek senet ne oldu diyolar bilmem ben onu sormadımki diyom.....
aman napim ya izin versinler çalışamıyom ayaklarım şiş hep aklımda yatmak ev var banane offf ya yatmakkkkk istiyorum yaaaaa

ne gzl didom semanın sayesinde uyumuşun işte
:)

he kızz demekki geceleri nekadar uykusuz kalıyosak sızmışım resmen kafamı koyarkoymaz hiçte bişey hatırlamıyom haaa delikafadulden
ama ben normalde hayatta uyuyamam gündüzleri bituhaf oluyorum şimdide ööleyim sersem gibi midem falan bulanıyo salak gibi oluyom aynı ama artık çok geççkaydirigubbakcemile3

ewet kasvetli olur sıkıntı verir insanın içine ama sen içine verme bu kasveti cnm oğluşunu eğlendir müzik aç çocuk kitapları oku valla ben sanki bebişe okuyomuş gibi çoçuk kitapları okuyorummm içini ferahlatacak bişeyler yap

he soluna yatınca rahatleadın demekki kuzummm ben hep solumda yatıyom bak ihsoş ta sevmiş soluuu fenamı ohhhh dinlendinnnn gel şimdi bana yardım et ne iş yaparık iki koca ayak :))))

canım popişimi kaldırabilirsem gelirim inşallahkaydirigubbakcemile3
valla o ayakla iyi iş yapıyon sen gene semocan yazık 1anacım sabahtan beri benim içler acısı ayaklarıma acımışta masaj yapıp duruyodu kendi kendine iyi geldi accuk ama yinede şişlerrrrklava:

ne güldüm ya allah iyiligini versin iyilermiş demek ben iyi olduklarını ögrendim sizde çek senedi ögreinin deseydin .

ne kadar çok tuvalete gidiyom ya yaptığımda bişey olsa yoruldum valla mesaneye basınç çok fazla herhalde ayyy hiç derdim bitmiyo kızlar benim ya hep yazıcam yada susup okuycam o yüzden genelde okumayı tecih ediyom , ay napim ya etrafımda dertleştiğim konuştuğum kimse yok evime 3 4 arkadaşımı davet ettim ayrı ayrı hepsi benim başıma geldi sanki ya neyim var neyim yok çalındı korkuyom şimdi fobi haline geldi ne kimseye gidiyom ne de eve davet ediyom kimseye güvenemiyosun valla hele bide bebiş olacağı sıra bu krizde olcak şey mi

didemcim eet artık iş işten geçmiş uyumuşsun işte ne güzel ben bi yatayım dedim binpişman oldum valla telefon kapı postacı bile geldi valla kargomu sorarsın zili yanlışlıkla çalanmı .üst katta gün var sanırım bu gün ev başıma göçecek valla normalde çoktan çıkmıştımda yukarı şimdi bişey diyemiyorum malum bizimkide tepinecek yakında

ama öyle değilmi havva ya çok yorgunum izin raporu alıcam vizite kağıdımı vermiyolar yaaaaaa kafamda hep bi stres var psikolojik hepiniz evdesiniz bende kendimi evde hissediyorum iş falan yok ki kafamda boşverrr zaten kriz var diyo herkes ödeme yapmıyo ki :içelim:

yasemincim sen kaçıncı haftadasın kuzum al artık izin yoksa oralarda doguracaksın bak hastayım de gitme işe mecbur verecekler vizite kagıdı . başlatmasınlar çeklerinden senetlerinden.kızdırmasınlar benikötükedihüsoklava:

aaa o nasıl arkadaşlar mışş cnmmm
bşylerini çalacakkk
çok iyi tanımıyormuydun yoksaaa :1shok:

bu arada dün görümcem işteyken evine hırsız girmiş 2 çocuğu var onlar oynamaya dışarı çıkmışlar ufaklık eve tekrar döndüğünde kapı açık ablasına kızmış neden kilitlemedin diye ablası ben kilitledim demiş bi bakmışlar çelik kapının lastiğini falan oymuşlar ist dakiler dikkat etraf hırsızla dolu annemlere de gelmişler zile basa basa cvp vermezsen eve giriyorlar mış. annem aspiratörün sesinden anca duymuş kapıyı açmaya gitmiş 3 bayan kapıyı zorla açıyo annem bağırınca kaçmışlar

35+ 4 teyim cnm
lan ben utanıyom bu karnımla işe gelmeye bunlar utanmıyo beni davet etmeye ne diyim ki

lise ark larım görüşmedim görüşmedim birden eve davet edince fot mak laptop ıvır zıvır gitti dışarda görüşmek lazım mış

lise ark larım görüşmedim görüşmedim birden eve davet edince fot mak laptop ıvır zıvır gitti dışarda görüşmek lazım mış

alla alla
ne ilginççç :1shok:
koskoca laptopu nasıl götürdüler sen evdeyken
onu anlamadım doğrusuuu
fisfisfis

oo nidacım sizin daha çokmuş.gerçi orda çok güzel ilgileniyolardır türkiyedeki hastane şartlarını tahmin ediyosundur

canim dogumdan sonra vücudun eski haline cabuk dönmesi icin her gün hastane de jimnastik gibi birsey yaptiriyorlarmis...Bu sebeple kalislar burada uzun... Bir de ebe gelip emzirme konusunda yardimci oluyor...

saol canım ya minigim cigerlerinimi alıştırıyormuş yerim ben onu.minik cigerleri için ölürüüüüüüm

Evet annecim cigerlerim büyüyor , ne yiyorsun cigerlerimi ,onlar benimmmm :ecrin_bebek:

firtina basladi yaaa
ne guzeldi havalar...

Burada da hava sabah süperdi , simdi fitrina ,yagmur amannn biktim artikkk...

Yasemincim uyarin icin tesekkürler, valla benim de aklim hep annem de istanbukl da yanliz yasiyor kadincagiz, allah korusun birsey olcak diye aklim cikiyor...

Bu arada alsana sen su izinini, güya akraba olacaklar ya, ne diye izin vermiyorlar....Akraba degil akbaba kaydirigubbakcemile

birinde sırt çantası vardı ama ben farkına varmadım yatak odamdaydı eee bende mutfakta hizmet ediyodum evi gezebilirsiniz dedim

ayyyy allahım maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
elifeeeeeeee
çok tatlı uyuyorr annesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada batuşla sanki birbirlerine benziyorlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…