2009 Haziran Anneleri!!

maşallah elife çok tatlıymış annesi bu yaa...Allah ım bizede bu günleri gösterir inşalllah:dance:

birinde sırt çantası vardı ama ben farkına varmadım yatak odamdaydı eee bende mutfakta hizmet ediyodum evi gezebilirsiniz dedim

şunlara bak yaaa
tam hazırlıklı gelmişlerr desene
ee cnm bilmiomuusn nerde oturduklarını telinii soyunu sopunuu gtseydinizz eşinleee

bebek dolabı olan arkadaslar..dolaba kıyafetleri koymadan önce kapitone veya başka bişe açtınızmı yoksa direkmi koydunuz giysileri...:sm_confused:

benm sarı kızım teyselerinin elini öpmeye mi gelmiş topiğe kurban olurum ya ona ben kuşumne kadar da tatlı bekleyin kızlar yusuf kayrayıda ekleyim ben aramıza katılanlara

sibel çoooooooooooooooooooook tatlı yaaaaaaaaaa masallah elife çok güzel ablası gibi

işyerinde bi günüm daha bitti kaldı 3günnnalkisalkisalkis
sayılı gün geçmiyo kızlar yaa, hepinizi öptüm ben artık toparlanıp çıkayımma.s.

ben geldim işlerimiz bitti ama bende yoruldum azcık kızımın cicilerini ütüledim yerleştirdim çantaya koyulucakları koydum mutfağımın dolabını aspiratörümü felan sildim ama yemek yapmaya vaktim kalmadı zaten yemeğim var bi çorba yapıcam ama kollarım çok yoruldu ütü yaparken anam yap yap bitmiyo ama çok zevkli küçücük küçücük uğraştırmıyoda siz kaç tane hastane çıkışı koydunuz kızlar bende 2 tane var hastane çıkışı biri fenerıumdan aldık ama hiç beğenmedim başkada yoktu biz gittiğimizde değiştirmek istiyorum eşim gitcek bakalım 4 parça bişey bide kaynanam aldı çantama onu koydum acaba diğerini değiştirdiğimde çantama koysammı gerekirmiki

elif hanımıda gördüm çoookk tatlı yaww nasılda güzel uyuyo maşallah yerim onu ben çok tatlı yaa insan gördükçe doğurası geliyo hee

saolasin saadetcigim, hayirlisiyla haberleri gelir insallah,
bugun cok isim vardi, dun bebegin kiyafetlerini yikamistim, bugun utu yaptim, dolabini falan yerlestirdim,biberon ve emzikleri sterilize ettim, hastane cantami hazirladim, bi de oglusumun besigine uygun yatak aradim, persembe ya da cuma gelecek, aklim hep sizdeydi valla, kim dogurdu, doguranlar nasil vs, neyse fazla bisey kacirmamisim anlasilan..

slm fistiklar anca yazabiliyorum, cok sacma iki gün gecirdik dünden beri.dr gittim ya. nst ye bagladilar
hemsire bugün doguma girceksiniz dedi, benim morelim bozuldu .sancilarim son düzeydeydi.hatda artik bagirmaya bile basladim hepsi basima toplandi ve siddetini ölcen makina yüzü gösterince apar topar hastaneye dediler. ben daha yok bekleyim diyorum daha cok kücük falan diye. neyse önce doktorumla görüsdüm bakdi ve daha acilman yok dedi, suyun da simdilik idare eder, ama artik bu hamileligi sonlandirsak senin icin daha iyi olcani düsünüyorum dedi, bende hayir en az iki hafta daha beklemek istiyorum dedim, dr ins bebekde bekler dedi.o beklemese gelebilir ama doktorun rtavsiye etdigi gibi suni
sanciyla ben yerinde duran kuzumu sirf ben artik rahatlayim diye getiremem.

doktorumun bana dedigi su, böbreklerim cok sedelenmis taslar birden artmis, ayagimdaki sislikler, nefes almakda cektigim zorlukdan ,suyumunda az olmasindan, bide vajinamdaki dayanilmas sancidan dolayi alsak iyi olur diyo ama ben kuzum iicin dayanirim dedim, siz neyapardiniz kizlarrrr,
gecede cok siddetli sancilarim oldu tuaf bence benim bildigim sancin olur dogurursun, benimm satim hazirsnin 28 ozamana kadar nasil dayancam ben ya böyle kafam cok karisik cok .hersey okadar iyi gidiyorduki niye birden böyle oldu,,,,,senağlama

nezaketcim bence de bu agrıların sebebi kesin taş böbrek tası
ama drun ne diosa haklıdıırrrr
sen beklersin bak allah korusun bebeğine bişey olurrrr cok üzülürsün ben olsam dr umu dinlerim

hakkında hayırlısı olsun herseyin dr un verdiği süreye kadar bekle daha fazla bekleyim die ısrar etme nolur canım arkadasım ve dua et hakkımızda hayırlısı neyse o olsun die

evet nezo
doktorun ne diyorsa onu yap cnmmm
çok geçmiş olsun bu aradaaa
inşşş dayanır bebişşş

öyle kafam karisiki ve moralim bozukki.
ya ayin 8 de dr terminim var ozaman kesin karar verilecek bende dr dedim zaten ozaman da bu durumda olursam tabiki beklemiycem en aziindan 37 haftalik oluyo, kizlar 37 pek de kücük sayilmas dimi????
narencim hep öyle dua ediyorum zaten canim inan hakkimisda hayirli olan neyse o olsun diye.
bakalim kizim eger uslu olur annesini dinlerde 2 hafta daha beklerse ok iyi olacak ama kuzum beni üzmes
.

merhaba güzel annişlerr...
ya 2gündür giremedim.nettimiz hep bozluyo.
dün dr daydık Allaha şükür korktugum alttan muayene olmadı.ntsde sancı falanda çıkmadı.dr beklemeye devam dedi.haftaya pazratesi yine gitcez.farklı olarak kan aldılar.dogum öncesi bazı testleri yapıcakmış sarılık falan gibi.böyle durumlar.biz hala bekliyoruz.geçmişe de bakamadım.yemeğimi yiyim bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…