kızlarrr moralımm coook bozukkkk dr dan geldık.kızım normaldı ya dogum kanalına gırmıstı ya bogazında kordon varmıs kızımın.nst ye aldılar oda üst sınırda cıktı dedı.cumartesı tekrar alacagız nst ye dedı.10 gün ıcınde karar verecekmıs sezeryana. sızce kordondan kurtulurmu kızlar yerı darya artık kurtulma ımkanı olmazmı acaba?daha 36 .haftadayız erken cok.bırde kılosu 2900 gr dedı.(((((((((((((
bebek dolabı olan arkadaslar..dolaba kıyafetleri koymadan önce kapitone veya başka bişe açtınızmı yoksa direkmi koydunuz giysileri...:sm_confused:
slm fistiklar anca yazabiliyorum, cok sacma iki gün gecirdik dünden beri.dr gittim ya. nst ye bagladilar
hemsire bugün doguma girceksiniz dedi, benim morelim bozuldu .sancilarim son düzeydeydi.hatda artik bagirmaya bile basladim hepsi basima toplandi ve siddetini ölcen makina yüzü gösterince apar topar hastaneye dediler. ben daha yok bekleyim diyorum daha cok kücük falan diye. neyse önce doktorumla görüsdüm bakdi ve daha acilman yok dedi, suyun da simdilik idare eder, ama artik bu hamileligi sonlandirsak senin icin daha iyi olcani düsünüyorum dedi, bende hayir en az iki hafta daha beklemek istiyorum dedim, dr ins bebekde bekler dedi.o beklemese gelebilir ama doktorun rtavsiye etdigi gibi suni
sanciyla ben yerinde duran kuzumu sirf ben artik rahatlayim diye getiremem.
doktorumun bana dedigi su, böbreklerim cok sedelenmis taslar birden artmis, ayagimdaki sislikler, nefes almakda cektigim zorlukdan ,suyumunda az olmasindan, bide vajinamdaki dayanilmas sancidan dolayi alsak iyi olur diyo ama ben kuzum iicin dayanirim dedim, siz neyapardiniz kizlarrrr,
gecede cok siddetli sancilarim oldu tuaf bence benim bildigim sancin olur dogurursun, benimm satim hazirsnin 28 ozamana kadar nasil dayancam ben ya böyle kafam cok karisik cok .hersey okadar iyi gidiyorduki niye birden böyle oldu,,,,,senağlama
öyle kafam karisiki ve moralim bozukki.
ya ayin 8 de dr terminim var ozaman kesin karar verilecek bende dr dedim zaten ozaman da bu durumda olursam tabiki beklemiycem en aziindan 37 haftalik oluyo, kizlar 37 pek de kücük sayilmas dimi????
narencim hep öyle dua ediyorum zaten canim inan hakkimisda hayirli olan neyse o olsun diye.
bakalim kizim eger uslu olur annesini dinlerde 2 hafta daha beklerse ok iyi olacak ama kuzum beni üzmes
.
merhaba güzel annişlerr...
ya 2gündür giremedim.nettimiz hep bozluyo.
dün dr daydık Allaha şükür korktugum alttan muayene olmadı.ntsde sancı falanda çıkmadı.dr beklemeye devam dedi.haftaya pazratesi yine gitcez.farklı olarak kan aldılar.dogum öncesi bazı testleri yapıcakmış sarılık falan gibi.böyle durumlar.biz hala bekliyoruz.geçmişe de bakamadım.yemeğimi yiyim bakarım
canım ben kapitone serdm kendim ölçtüm kestimisterse öyle ser isteren terziye ovarlok yaptır.
kıslar biz kontrole gittik dogurmadan geldim:)
kan ve drar tahlili yaptı hepi normal nst ye bağladı oda çok güzel kasılma falan yok
tosun kızım 3050 kg olmuşmaşallah deyin teyzeleri zaten dr tobbiş kızım diye seviyo.ayın 9 da tekrar gitcez catı muayenesi yapcak ona göre normal mi sezeryan mı karar vercez ama böle devam ederse kilo konusuna normal dogurma şansın azalıyo dedi.neyse saglıklı olsunda ben her şekilde dogururum.
kızımıza bebek arabası ana kucagı ve beşigine dönence aldık.
bizden bukadar haberler ben geçmişi bi okuyayım neler olmuş.
kıslar biz kontrole gittik dogurmadan geldim:)
kan ve drar tahlili yaptı hepi normal nst ye bağladı oda çok güzel kasılma falan yok
tosun kızım 3050 kg olmuşmaşallah deyin teyzeleri zaten dr tobbiş kızım diye seviyo.ayın 9 da tekrar gitcez catı muayenesi yapcak ona göre normal mi sezeryan mı karar vercez ama böle devam ederse kilo konusuna normal dogurma şansın azalıyo dedi.neyse saglıklı olsunda ben her şekilde dogururum.
kızımıza bebek arabası ana kucagı ve beşigine dönence aldık.
bizden bukadar haberler ben geçmişi bi okuyayım neler olmuş.
maşallah benm tombiş kızıma ne tatlı annesini üzmeden tombişçe olmuşşşş
güle güle giysin kullansıj alınan cicşleri :) havvacım inşallah gönlündeki olur da normal dogurursun bitanem
nazarlıgınızı da takayım ana kıza :))
maşallah bebegine tontiş olmuşş..benimde 36+2 de 3100 gr dı çok şaşırmıştım koca bebek olmuş...kaydirigubbakcemile3..saglıkla alırız inş hepimiz bebeklerimizi kucagımıza:Saruboceq:
havvacım maşallah kızınaa.
arabasına gülücükler atarak biner inşallah annesii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?