2009 Haziran Anneleri!!

canim benim oglumun 32.haftadaki kontrolde boynunda kordon vardi, 36.haftada cikarmisti, dr tekrar da dolanabilir, bi garantisi yok dedi, insallah uslu dururlarda normal dogarlar annesi, aksi takdirde de sezeryan oluruz napalim, onlar saglikli olsun da riske atmayiz annesi...

nezaketcim, kadındoğumcu olmasam da nacizane bi doktor olarak , sana tavsiyem doktorlarını dikkate alman.
senin de sağlığın önemli.Ayrıca benim bütün çocuk doktoru arkadaşlarım 34 haftadan sonra bebeklerin çoğunlukla küveze girmeden dorunsuz eve döndüğünü söylüyor.hem bazen bebek için dışarısı içeriden daha güvenli olabiliyor.
Allah şifa versin ama, zaten kendini kurtarmışsa bebeğin senin de kendini düşünmen gerek.doktorlarına sor belki ciğerleri için kortizon falan da yaparlar

Nezaketcim ,almayadasin doktorun yaş tahtaya basmaz canim...
Termini falan beklemeden git doktoruna ve ne ön görüyorsa yaptir...
Riske atma , allah korusun ömür boyu üzülecegin birseylere yol acmasin bu kararin...

benimde olmadı cnm allatan muaynee
suyum da yerndeymiş
nstde de sancıda çıkmadııı
bu arada maş beişine

kıslar biz kontrole gittik dogurmadan geldim:)
kan ve drar tahlili yaptı hepi normal nst ye bağladı oda çok güzel kasılma falan yok
tosun kızım 3050 kg olmuş maşallah deyin teyzeleri zaten dr tobbiş kızım diye seviyo.ayın 9 da tekrar gitcez catı muayenesi yapcak ona göre normal mi sezeryan mı karar vercez ama böle devam ederse kilo konusuna normal dogurma şansın azalıyo dedi.neyse saglıklı olsunda ben her şekilde dogururum.
kızımıza bebek arabası ana kucagı ve beşigine dönence aldık.
bizden bukadar haberler ben geçmişi bi okuyayım neler olmuş.

havvacım maşallah kızınaa.
arabasına gülücükler atarak biner inşallah annesii.

maşallah bebegine tontiş olmuşş..benimde 36+2 de 3100 gr dı çok şaşırmıştım koca bebek olmuş...kaydirigubbakcemile3..saglıkla alırız inş hepimiz bebeklerimizi kucagımıza:Saruboceq:

adrenal ve nida cok tsk erderim kizlar hepinize arkadaslar iyki varsiniz.
söz birdahaki en ufak sancida doktorun dedini uyguluycam.
biraz duyusal davrandim saglikli karar veremedim ne esime nede kimseye sözhakkida tanimamisdim ama hepiniz hem fikirsiniz ve bencede haklisiniz.

maşallah benm tombiş kızıma ne tatlı annesini üzmeden tombişçe olmuşşşş

güle güle giysin kullansıj alınan cicşleri :) havvacım inşallah gönlündeki olur da normal dogurursun bitanem

nazarlıgınızı da takayım ana kıza :))

yeni dogan bebeklerin(yusuf,batuhan,elif) resmine baktim masallah cok tatlilar, diger dogum yapan arkadaslarin bebislerinin resimlerini ve dogum hikayelerini de heyecanla bekliyorum......bakalim siradaki kim? bu arada simdiye kadar doguranlar arasinda normal dogum yok degil mi arkadaslar? ben normal istiyorum ama korkuyorum, biri soyle kolay bi normal dogum hikayesi yazsa da rahatlasak.............

herkese merhabalar, ben aranıza gec katılan bir haziran annesiyim..herkese saglıklı dogumlar dilerim.. dolphin arkadasım naptın doktor hastane olaylarını....

teşekkürler naren teyzesi öptük seni ve defne mizi

maşallah bebegine tontiş olmuşş..benimde 36+2 de 3100 gr dı çok şaşırmıştım koca bebek olmuş...kaydirigubbakcemile3..saglıkla alırız inş hepimiz bebeklerimizi kucagımıza:Saruboceq:

evet canım ya çok çabuk büyüyorlar yaramazlar saglıklı olsunlarda kiloları önemli değil

selam kızlar nasılsınız bakalım,
bugün bakamadım size misafirlerim vardı onlara mamalar yaptım yedik saat 6da gittiler evi toparladım mutfağı toparladım yeni bitti işim ama mahvoldum ya çok yoruldum

eeee bugün doğuran oldumu ,geçmişe bakmadım henüz

nezaketcim sende haklısın tabiki içerde dursun büyüsün istiyosun ama bebek tehlikede ise bence doğurman en doğrusu çok çok erkende değil bebek için bu gerekiyosa yapman gerekir ama genede sen bilirsin 2 haftada bu durumda uzun bi süre inşallah düzelirsin canımda doğum yapmak zorunda kalmassın canım ya allahım yardım etsin üzme canını allah o kadar büyükki yardım eder sanada bebişinede tatlım üzülme

havvacım maşallah kızına bayağı tombiş olucak tam ısırmalık :icecream:
yarın annemler geliyor benim de ,perşembe de hastaneye yatış yapılacak pek giremeyebilirim bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…