2009 Haziran Anneleri!!

havvacım maşallah kız bebişine sen doğurana kadar dahada alır kilo aman dr larında işine geliyo sezeryan ne var yani 5 kilo doğuran kadınlar var onlarda uğraşmak istemiyo haa hemen kiloyu bahane ediyolar ya deli oluyom neyse sağ sağlim gelsinde dünyaya gerisi önemli değil

canim bebegim tahlikede deyil cok sükür, o cok iyimis ama sorun bende cektigim sancilar, ve diyer bazi rahatsizliklarimdan dolayi dr benim saglim icin bu gebelige istersen son verelim dedi,eger kuzumda sorun olsaydi zaten dakkika beklemesdim.ama bende düsündümki okadar cekdim zaten son zamanlarda 2 hafta daha ceksem bebegime deger. diye ama esim bugün tek bi laf dedi ve sizlede konusunca aklim basima geldi. allah korusun ben saglimdan olur ve melegime bakamasam, veya daha kötüssü basima gelirse kuzuma büyük bi kötülük yapmis olucam. bidahaki en ufak sancimda hemen gidcem zaten.dr dedi böbreklerim sedelenmis ve beim acimdan iyi olmaya bilirmis

haklısın canım çogu dr kiloyu bahane ediyo. ama napcan elimiz onlara mahkum ne erlerse onlara inanıyoruz.

havvacım maşallah kızına bayağı tombiş olucak tam ısırmalık :icecream:
yarın annemler geliyor benim de ,perşembe de hastaneye yatış yapılacak pek giremeyebilirim bundan sonra

teşekkürler canım ay negüzel perşembeye ne kaldı allahhayırlısını versin canım sag salim kucagına alırsın işallah yavrunu

canım çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun biz nedesek boş son kararı sen eşin ve dr vereceksiniz.sende iyi olmalısın ki bebeğine bakabilesin.

canım oncelıkle uzulme ve sıkıntı yapma lutfen ...
sana dıyecegım tek sey doktoruna guven ve ne dıosa yap lutfen.

yani tatlım bebeğin kadar sende çok önemlisin senin sağlığın yerinde olmalı yoksa bebişine kim bakacak yani dr un en iyisini bilir canım bebişinde iyiymiş doğursan hem senin için iyi olucak ama 2 hafta beklemek istiyorum dersende senin kararın sonuçta sende bebeğin için iyisini istiyosun fakat kendinide düşün tatlım hani dayanılıcak bişey olsa dr un doğurtalım seni demez genede sen bilirsin canım inşallah iyi olur canım bebeğin içinde senin içinde

nezaketçim geçmiş olsun bence dr un en iisini biliir seni de anlıyorum ama bence de dr unu dinle ben olsam dr umu dinlerim sonuçta sende ii olmalısınki bebişe faydan olsunnn böbrek şakaya gelmez ayrıca çok önemli bi organ allah korusun allahım hakkında hayırlısını nasip etsinnn hem bak menzilgülü de erken doğurdu ama hemen çıktılar 3 günde hastaneden onunda 35 haftalıktı sanırımmm korkma bence dr u dinle biz sana dua ederiz canımcımm

of çekmecelerini sildim yerleştirdim oğlumun aman hazır olanları yerleştirmek bile yordu heee hepsi yıknamış ütülü sanki tek tek katlamış gibi yoruldum

kızlar yatağını da yapim diyorum ne dersinizzzz

nezaket canım çok geçmiş olsun.herkesin dediği gibi bencede kendinede eziyet etme.dr unu dinle.ben olsam öyle yapardım.ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ben geçen hafta yerleştirdim yatapınıda.nevresimini falan serdim artık.yap bence canım hazır da dursun.

semoş yada daha senin haftan erkenmiş 1hafta falan bekle.durdugu yerdede tozlanıyo çünkü

benimde olmadı cnm allatan muaynee
suyum da yerndeymiş
nstde de sancıda çıkmadııı
bu arada maş beişine

teşekkür ederim canımmmm
iremede maşallah
biz bu gidişle 40 haftayı dolduranlardan olcak galiba.hiç okadar beklemek istemiyorum ya.işim gücüm bitti gelsin istiyorummm

ya arzucum ben üstüne bişe atarım dedim tozlanmasın diye çarşaf falan yapim de dursun
allah muhafaza bişe mişe olur demi
kim yapcak annem gelene kadarrr
hem merak ediyom nasıl olcak diye
çarşaf atsam üstüne beşiğin tozlanmasın diye olmazmı ki yinedemi tozlanır

ay bu arada arzucum gözünaydın kızını görmüşsün arada kaynadı ya kusura bakma nezaketi okuyunca teleşlandımmmm maşallah kızımızaaaaaa ya çatı muayenesini ne zaman yapcaklarmış ben ilk kez haftaya gircem nst ye
devlet hastanesi artık her hafta gel dedi bana

tamam fistik anneler hepiniz bencede haklisiniz yarin konuscam doktorumla.
aman morelim acildi vallah sizinle konusunca ya.
hepinizi cok seviyorum

hehe özlem valla gündüz bi 15 dk geldi işte odayı yerleştirdi gitti
şimdi yok piyasada aramıyom da sanki gel der gibi istemiyom gelmessinn
ya işte boya alcak balkonlarım demir parmaklılı oralara branda alcaktı
sonra gelirim dedi
artık ne vakit gelirse kendi bilir
ben yapim hazırlıyım doğarda hazır olsun diyim
o da paniklesin hehheheheheh

hadi kaçtım ben kalanları halledim madem beşiğimi de yapim ohhhhhh güzel güzel dursun annemi aradım oda yap nolcakki dedi hem uyku setinin kokusuda çıkar dedii

zuzum maşallah kızınaaa
semoşum ser yaaa
üstünede örtü örtersin bşycik olmazzzz
sonrada resim yolla bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…