2009 Haziran Anneleri!!

sadoş yolliyim de nasıl tel bozuk hala of yapılamadı gitti en son gidip ben yaptırcam
yine de bi denerim okişş

KIZLAR HEPINIZE MERHABA
yolun sonuna geldık yarın benım mınık prenses sezeryanla aramıza katılıcak dualarınızı benden esırgemeyın hepınızı opuyorum

kızlar merhaba, nasılsınız? herkes iyimi
Nezaketin durumu riskliymiş biraz galiba, Allah kurtarsın hayırlısıyla, Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
bizim ufaklık uyuyor , bende iyileşmeye başladım artık çok şükür
Size tavsiyelerm, göğüs kremi sürmeye başlayın, süt pompası alın mutlaka, süt kanallarını geliştiriyor, daha çabuk geliyor süt, birde hastane çantanıza hamile çamalırlarınızdan koyun, ben normallerden koymuştum tabi hemen zayıflanmıyor, küçüklerde olmadı baya zor oldu yani

Birde göğüs ucu yaraları içi bepanten yazmış bana doktor, çok iyi geliyor, rahatlatıyor
ama emzirmeden önce siliyorsunuz

KIZLAR HEPINIZE MERHABA
yolun sonuna geldık yarın benım mınık prenses sezeryanla aramıza katılıcak dualarınızı benden esırgemeyın hepınızı opuyorum

aa hadi gözün aydın cnmmm
allah sağ salim doğumunu nasip etsinnn
isim belli mi prensesinn

Kızımın adı AREN olucak Allah kısmet ederse ben normal dogum cok ıstıyordum ama hıc acılma ve yumusama olmadıgı ıcın dr artık rıske atmak ıstemıyorum dedı bakalım ınsallah rahat gecer dua edın nolurrrrrrr

ismiyle yaşasın aren
dularım sennle cnm
allah yardımcın olsunnn
bu arada senii bnm listeye ekledimm
böyleliklee yarın doğum yapacağını görmeyenler ordanda görür

kızlar uzun bi aradan sonra merhaba ben dedemi kaybettim aniden soka girdim hamileliğim berbat geçti bilgisayarı acamadım bile üç öğün kusmalar kanamalar stres zaten az oynuyor hep daha bugün nete girdim bende pazar sabahı epidural sezeryana giricem umarım hepiniz iyisinizdir bana dua edin

sebeyzaaa
nerdesin bugünde seni sormuştum kızlaraa
yazarmısın ltfen
merak ediyoruz seni...........

emelcim tavsiyelerin için sağol cnmm
daha aklına gelen olursa yaz ltfennn
maş. bebişineee uyusunda büyüsün

bu arada dğumu belli olan yada doğuran varmı aranızda ben kızımda uyumustum dr uyuma bunda dedi pazar sabah saaat 7 de alıcam dedi

başın sağolsun cnm
seni çok merak ettm
neseki ki az kalmış cnmm doğumunn
bu pazar değil mii
bebiş kızmıydı erkekmiydi
ismi ni ne koymaya karar verdinizzz senide eklimmm diğer listeye cnm

papatya canım dedim ya berbat bi hamlelik gecirdim daha ultrasonda bebeğin oynadığını bile göremedik

canım benim başınız sağolsun, kendine dikkat et az zaman kalmış sezeryanına da..
güzel günlerin yakın inşallah bebeğine kavuşacaksın..

başın sağolsun cnm
seni çok merak ettm
neseki ki az kalmış cnmm doğumunn
bu pazar değil mii
bebiş kızmıydı erkekmiydi
ismi ni ne koymaya karar verdinizzz senide eklimmm diğer listeye cnm

erkek canım bu pazar inşallah alıncak adıda kısmetse batuhan dr a gidince oynamıo benimki cıldırdım aylarca zaten normaldede az oynuo senin bebiş nası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…