2009 Haziran Anneleri!!

erkek canım bu pazar inşallah alıncak adıda kısmetse batuhan dr a gidince oynamıo benimki cıldırdım aylarca zaten normaldede az oynuo senin bebiş nası

ii cnm benim kızımdaa
demek 2. batuhanımız daha olcak maşallah kuzularaaa

Başın saolsun güzelim.Allah rahmet eylesin.Bebeğin senin stresin yüzünden fazla hareket etmiyodur.ıyidir merak etme

bu arada isim az önce değişti esim karasız kazım kağana karar verdi sana zahmet kağan yazıver

hepinize cok tesekkür ederim nası bişi cıkcak cok merak ediyorum bugün son kontrolümdü dr 3900 gr dedi 4 ün üstünde doğar dedi zaten koca kafalıymış allahım insallah hepimize sağlıklısını hayırlısını versin

semaaaaaaaa
hoşgeldin canım benm ya sana hep ziyaretci mesajı falan yazdım cookkkkk merak ettim ya seni
başınızs ağolsun bitanem
allahım sağlıcakla batuhanına kavuşmayı nasip etsin inşallah bitanemmmm dualarımız seninle inşallahhjhh

maşallah batuhana nasıl ii bakmış annesi

ya bak bizi habersiz bırakma semaaaaa batuhanımız 2 tane olacvak gördün mü sen doğan bebişlerimiz haziran annelerine gir aramıza katılan haziran bebişlerinde kiloları haftaları cinsiyetleri orada doğan melekelerimizin

cok saol canım nete giremeddimki hiç allahım hepimizin yardımcısı olsun snin belli olmadımı günü

bu arada isim az önce değişti esim karasız kazım kağana karar verdi sana zahmet kağan yazıver

aaa bu kadar kısa sürede isim değişikliği kaydirigubbakcemile3
ok cnm düzeltim o zmnnn
oh oh maşallahhh bebişeee
ok gzlmiş kgsii
canım kilolu old. için sığamıyordurr ondan az hareket ediodur stres yapma sennn

ii akşamlar kıslar nasılsınızz
sebeyza başın sag olsun canım
çok az kalmış alınca oğlunu kucagna unutursun bütün dertlerini
kızlar aman iş yapıcam diye kendinizi yormayın ne olur
ben 2 gün önce bi tek lavoboları yıkadım aman allahım öldüm resmen nasıl sancı gece gündüz
gündüz bi ara uyumuşum yoksa doktora gitcektim az daha
zaten ewe kız alıyorum temizlemeye bide kayınvaldem yapıyo ama akılsız ben beğenmiyip bidaha ewimde pırıl pırıl hee
o sancılardan sonra bi lavoboya bide su almaya kalkıyorum
aman gözünüzü sewiyim dikkat edin ne olurr

valla esim şimdi son kararını verdi beyza anaokulunda okumayı söktü azcık kıskanıo ama yinede kardes istio hayırlısı valla

semacım ben normal dogumu bekliyorummm
24 hazirana kadar bekliycem persembe dr a gitcem bakalım ne diyecek cünkü bebeğim 2 hafta ileriden gidiyorrr allah ne zaman yol verirse artık o zaman dogar minikkuşummmm

hoşgeldin sema...
maşallah oğluşumuz baya tontiş olucak.hareketleri ondan azdır.üzülme.ne güzel az kalmış kavuşcan mis kokulunaa

maşallah canım kilosu da yerindeymiş,
kaçıncı haftada olmuş olacaksın sezeryanı?

saol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…