2009 Haziran Anneleri!!

binnurcum haklısın azcık iş yapsam hemen başım dönüo halsizleşiom bacaklarım tutmuooo
bidee bugün çamaşır asdım sepeti taşıdım balkona şimdii
adet olcakmışım gbii haff ağrım varrr
inşş sorun olmazz

bursa şevket yılmaz hastenesiinde ne talihsizlik yaşamışlar yaa
kadın doğumu olcağı sırada yangın çıkıoo
ve apar topar başka hastaneye götürülüooo
ne büyük şanszlıl yaaa

ayy prematüre bebklerde 12 saat için de hayatını kaybetmişş
allah korusun yarabbimmm

kızlar ben kACIYORUM SABAH ERKENDE HASTANEYE KAN VERMEYE GıDıCEM DOĞUM ÖNCESı THLıLLERıMı YAPICAK DR BANA DUA EıN SıZı GERCEKTEN COK ÖZLEMıŞıM GÖRÜŞMEK ÜZERE

Canlarım biz geldik sizleri çok özledik şu an sadece merhaba diyebiliyoruz oğlumla geçmişe ve diğer topiklere bakamıyoruz en kısa zamanda gelicez tekrar hepinizi seviyoruzzz :1hug:

oyyy çiçeği burnundaa anne gelmişşşşş
pınayyyyyyyyyy
napıonnnn
tertipppppppp
beni yarı yolda bıraktınızz batuşlaaaaaaaaaa
iimisinn
annelik nasıllll
maşallahh batuşa çok tatlı bi yavrun olmuşşş
sarııı kuzuu yerim ben onuuu

Canımın içi sorma Batuş gelmek istedi teyzesiii sezeryan yerlerim ağrıyo,sütüm gelmedi biraz stresliyizzz ... canımsınnn teşekkürlerr...öptükk ikinizii...

Canımın içi sorma Batuş gelmek istedi teyzesiii sezeryan yerlerim ağrıyo,sütüm gelmedi biraz stresliyizzz ... canımsınnn teşekkürlerr...öptükk ikinizii...

hyrlısı buymuş demek cnmm
gelir cnm sen stres yapmaa
pompalaa
süt kanallarını açıomuşş
emelinden yeni gelmişş
emel dediii
pompalayın diee
senn de gelr cnm 3 güne inşşalhhh
bzde sizi öptük kendinize ii bakın

aynı benimde sancıları öle adet olcak gibi bi karnıma bi belime vuruyodu nasıl korktum
aman saaadet yapma bırak canım eşin yapsın gelincee

Canlarım biz geldik sizleri çok özledik şu an sadece merhaba diyebiliyoruz oğlumla geçmişe ve diğer topiklere bakamıyoruz en kısa zamanda gelicez tekrar hepinizi seviyoruzzz :1hug:

pınar güselll annne
iileşmişte bize bakmaya gelmiş
canım batuşu bizim yerimize kokla bizde cok sewiyoz sizi

ah canım keske benımkıde öyle olsa ama benım sıpa 36. haftada doladı boynuna dr bıraz zor cıkarır su saatten sonra dedı..insallah cıkar yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

aaaaay iki gün gelemedim neler olmuuşşş:))
şimdi çok uykum var yarın gelceem bütün havadisleri alcam herkesteeeen:)
öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…