2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kıslar...
sanırım bugün herkes uyuyosenağlama
ben işteyim ne şaşırtıcı di mi-tatlicadiarzu-
bugün son kez bi toplantıya katılıcam, yarın doktora gidicem,cuma da raporumu alıp atta eveee:lepi:
çok garip bir yıl iş olmadığı düşüncesine alışamadım hala oğlumu görünce hemen alışırım gerçiyerimseniben

günaydın herkezee, biz acıktık erkenden kalktık bugün.
mamaızı yicez erken erken.
pınarcıım hoşgeldin evinee..
herkes için çoook güzel bi gün olur inşallah. hihoyyyt

GÜnaydın kızlar .. benım oglum benı gene 5:30da kaldırdı
ayrıca kol uyusmalarım basladı. sımdıye kadar bıseyım yoktu ne bı agrım bı sıkayetım sımdı sımdı cıkıyor...
artık son aya gırdıgım ıcın yarın doktor kontrolum var bakalım ınsaallah guzel gecer
optum hepınızı

tekrar günaydin kizlar,,
benim heryerim agriyo yine...senağlama

canım artık bu ağrılar normal heralde..evdesiniz bol bol dinlenin ne güzell, sabah erkenden kalkıyosunuz ya şaşıyorum yanisenağlama
ben de işe gelicem diye, eşim halsizsen yat evde dinlen der diye sesimi çıkarmıyorum şimdi ama her yerim kırılıyo artık..
yavaştan yavaştanda adet dönemindeki gibi bel ağrıları başlıyo..

Nazancim uuynmuyor ki,
ben 3-4 gibi uyaniyorum.Sonra tekrar yatiyorum 1 saat uyanik kaldiktan sonra, 8-9 gibi kalkiyorum en son...Agrilar feci canim...Az kaldi dayanicaz ...

aman canım dıkkat et 3 haftan kalmıs bebek gelmesın sen işteyken kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

günaydın annişler siz kahvaltıya biz iş başına
naz pıtırcık sende kurtuluyon ahanda 2 güne ben yine devam ya

tombiş annişler umarım hepimiz için iyi bir gün olurrrrrr.....

ayaklarım bugün oldukça zayıflamış umarım öğleden sonra kilo almazzzzzzz çünkü bu hali çok güzel kendimi mutlu ve işe yarar hissediyorummm hihoyyyt

günaydınnn herkesee
bu topik neden boşşş
hayırdırrr
herkes doğumamı gtti yoksaa...

günaydın herkese , cocosh da bugün kavuşuyomuş kuzusuna
saadetcim böyle giderse hazirana kalmadan boşalcak sayfa herkes doğurcak erkenden

günaydın herkese , cocosh da bugün kavuşuyomuş kuzusuna
saadetcim böyle giderse hazirana kalmadan boşalcak sayfa herkes doğurcak erkenden

evet cnmm aynenn...
cocoshda almıştır şimdi bebişini kucağınaaaa
darısı bzlere inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…