2009 Haziran Anneleri!!

ya ewet boş olduğu için çıktım bende ama uykum geldi ve zayıflamış olan ayaklarım yine şişti yaaa neden hemen şişiyo biraz zayıf kalsınlar

sadetcim ya ben albüme falan resi ekleyemiyorum kk yı kullanmak bana neden bu kadar zor geldi kocişin şifrelerini bile kırarken buraya resim ekleyemiyorum bir türlü ya yasemin yazan yerede ekleyemiyorum profile yani çok hantallaştım çokkkk yaaa

günaydın herkesea.s.
her gün topigi heycanla açıyorum bugün kim dogurdu acaba diye
herkese mutlu saglıklı bir gün diliyorum

yasemincim kullanıcı panali var en üsttee anasayfanın yanındaa
oraya griosun
soldaa altt alata başlıklar varr
o başlıkların içinde resimler albümler bölümü var ordan ekliosun cnmmm

KIZLAR HEPINIZE MERHABA
yolun sonuna geldık yarın benım mınık prenses sezeryanla aramıza katılıcak dualarınızı benden esırgemeyın hepınızı opuyorum

oyyyyy servetim de anne olmuştur şimdi canımmmmm inşallah iisindirrrr allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etmiştirrrr

çok güzel değişik bi isim ismiyle yaşasın kızımızzzzzzz canım hayırlısı olsun önemli olan senin ve kızının sağlığı gerisi hikayeee

ay kaç kere msj attım sana özelden nerdesin diye çok korktum bebişine ya da sana bişe oldu diye şükürler olsun ki iyisinizzzzzz sen kız diyodun paşamızmı olcak semoşum yaaa çok sevindimmm beyzamızda iyiymiş maşallah ona da

bu arada dğumu belli olan yada doğuran varmı aranızda ben kızımda uyumustum dr uyuma bunda dedi pazar sabah saaat 7 de alıcam dedi

pazar günü he az kalmış allahım yardımcınız olsunnn

kızlar ben kACIYORUM SABAH ERKENDE HASTANEYE KAN VERMEYE GİDİCEM DOĞUM ÖNCESİ THLİLLERİMİ YAPICAK DR BANA DUA EİN SİZİ GERCEKTEN COK ÖZLEMİŞİM GÖRÜŞMEK ÜZERE

inşallah herşey ii çıkıcak sen merak etme semoşum bitemedi endişelerin kıyamam sana ben
Canlarım biz geldik sizleri çok özledik şu an sadece merhaba diyebiliyoruz oğlumla geçmişe ve diğer topiklere bakamıyoruz en kısa zamanda gelicez tekrar hepinizi seviyoruzzz :1hug:

oyyyy canım gelmişşşşşş batuşumun güzel annesi topiğimizin panik annesiii Şeniz

günaydın nazan, nida.
ahan da sema gelmiş sana da günaydın cnm

geldim de sen gitmişsinnnnn sana da günaydınn

günaydın abisisss...

valla dünyanın çiivisi çıktı sadoş kız sen benden öncemi günaydın dedin topiğeeeeeeee:roflol:
ben uyanalı çok oldu eşim evde malum bugün öğlenci yazamadım bi türlü şimdi kuşlara bakmaya gitti de bende bakabildimm servetin teli var bende ararım ama daha çok erken öğleden sonra ararım bakalım nasılmışşş

hehehe delikafadulden
seni mi bekliycezzz yavruuuuuuuuuuuuuu
senn yokluğundan faydalanak dedikkk şakkıdı

iyi yapmışsın kuzu birilerinin nöbetçi kalması gerekliiiiiiii

odamız bitti
bitek tülleri ve halısı kaldı onları da ananesi getircek belki bu cuma belki doğuma yakın bakalım
çok güzel oldu babamızla gidip ordaki kanepede oturduk hayal kurdukkk çok mutlu oldum yaaaa
odasının gelmesi bile yetti nerdeyseee

nazan yasemin nasılsınız kuzucuklar sesiniz çıkmıyo nazan bittimi toplantınnnn cicim

yok anacım olmuyo gözat tan resmi seçiyom yükle diyom sayfa görüntülenemiyorrrrrr sınıfta kaldım işte ufff yaaa senağlama

ayy canım benim hayırlı olsunnn...çağtay bey de kavuştu odasına..Erkekler beşiği ve odayı görünce daha fazla hayal kuruyo sanırım, kıyafetler o kadar etkilemiyo babaları..
Ben bebişin askılı kıyafetlerini babasının dolap kapağına astım o giyinirken sabah ben kıyafetleri opup sevip ayılıyorum. Gülüyo banasenağlama Ama beşiğin karşına oturup hayal kurdu o da, insanlık için küçük eşim için büyük bi adımlaelaelaelaelae

ben de son toplantıma girdim ve gayri resmi olarak son işgünümü tamamladımalkisalkisalkis
yarın doktora gitme işi olmasa gelmezdim ne güzel:jeyyar:cuma raporumu yollardım eşimle

semoşum albüm ve profile resim yükleyebilirsem daha iyi olucam 1 aydır uğrasıyom yok olmuyo

ya beni gören kalçan küçülmüş karnın aşşağı inmiş diyo tombikler zaten sabırsızım bide böyle diyolar sanki akşama doğurcam hissine kapılıyom

yasemin belki de resimler fazla geliyodur boyut olarak genelde öle oluyo bana da kullanıcı panelinden yapıcan yapamıyosan senle alakalı değildir cicim

hayırlı olsun çağtay beyin odası Allahım güzel günlerde yatmayı nasip etsin bütün mutluluklar onların olsun inşallah Rabbim onların yanında olsunnnn oyyyy yerim ben onlarııııııııı kaydirigubbakcemile3

ay bu arada bizim başkan önceden de sölemişti bu toplantıda tutturdu 9 haziranda doğum yap diye, kendi doğum günü de:jeyyar: eğer o güne doğmazsa gelip beni korkutup doğumu hızlandıracakmış, çok şeker bi insan ya, sağolsun gidip dinlensene ne işin var senin burda diyor:teselli:

yasemincim direk buraya ekle bakalım olmazmı???????
hem bizim gözümüz gönlümüz açlılır hem de yorum yaparız sseni aydınlatırızzz

ewt kullanıcı paneli canım sayfa görüntülenemiyo diyorrrr benle alakalı değil sanırsam amannnnn neyse yemişim albümünü resmini yawww bebişimin kini resim yükleden koyarım olur biter inşallah o günleri görürüz Allahım :Saruboceq:

canım o da iiymiş :))) adam da kendini ortaya atmış işte anam nette bi video var kadının kızı korkutuyo böle suyu patlıyooo ödüm koptuuu izleyincee hakkaten olurmu olurrrrr

evet canım yaaaa ben eşimin bebeği kaybetme korkusundan böle davrandığını düşünüyorumm düşünsen elini bile zor koyuyo göbüşüme korkuyomuş acır diyeeee hep gözleri dolu dolu bakıyo baka ölcem sanki allahım yaaaaa yaşlandıkça bu erkeklerde yalnız kalma ve kaybetme hissi kabarıyo heraldeeeee

ayyyy nerdeee bizimkilerde burada doğur diyolarrrr hastane yan taraf nasıl olsa diye allahım ya bide babam müdür hani len bunun torpili anca laf gelmesin daha erken ben arabayla alır bırakırım oooooooooooooooooooooo yani anlayacağınız bizim kızımla beraber çok çalışmamız lazımmmmmm çooookkkkkkkk :içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…