KIZLAR HEPINIZE MERHABA
yolun sonuna geldık yarın benım mınık prenses sezeryanla aramıza katılıcak dualarınızı benden esırgemeyın hepınızı opuyorum
Kızımın adı AREN olucak Allah kısmet ederse ben normal dogum cok ıstıyordum ama hıc acılma ve yumusama olmadıgı ıcın dr artık rıske atmak ıstemıyorum dedı bakalım ınsallah rahat gecer dua edın nolurrrrrrr
kızlar uzun bi aradan sonra merhaba ben dedemi kaybettim aniden soka girdim hamileliğim berbat geçti bilgisayarı acamadım bile üç öğün kusmalar kanamalar stres zaten az oynuyor hep daha bugün nete girdim bende pazar sabahı epidural sezeryana giricem umarım hepiniz iyisinizdir bana dua edin
bu arada dğumu belli olan yada doğuran varmı aranızda ben kızımda uyumustum dr uyuma bunda dedi pazar sabah saaat 7 de alıcam dedi
kızlar ben kACIYORUM SABAH ERKENDE HASTANEYE KAN VERMEYE GİDİCEM DOĞUM ÖNCESİ THLİLLERİMİ YAPICAK DR BANA DUA EİN SİZİ GERCEKTEN COK ÖZLEMİŞİM GÖRÜŞMEK ÜZERE
Canlarım biz geldik sizleri çok özledik şu an sadece merhaba diyebiliyoruz oğlumla geçmişe ve diğer topiklere bakamıyoruz en kısa zamanda gelicez tekrar hepinizi seviyoruzzz :1hug:
günaydın nazan, nida.
ahan da sema gelmiş sana da günaydın cnm
günaydın abisisss...
oyyyyy servetim de anne olmuştur şimdi canımmmmm inşallah iisindirrrr allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etmiştirrrr
çok güzel değişik bi isim ismiyle yaşasın kızımızzzzzzz canım hayırlısı olsun önemli olan senin ve kızının sağlığı gerisi hikayeee
ay kaç kere msj attım sana özelden nerdesin diye çok korktum bebişine ya da sana bişe oldu diye şükürler olsun ki iyisinizzzzzz sen kız diyodun paşamızmı olcak semoşum yaaa çok sevindimmm beyzamızda iyiymiş maşallah ona da
pazar günü he az kalmış allahım yardımcınız olsunnn
inşallah herşey ii çıkıcak sen merak etme semoşum bitemedi endişelerin kıyamam sana ben
oyyyy canım gelmişşşşşş batuşumun güzel annesi topiğimizin panik annesiii Şeniz
geldim de sen gitmişsinnnnn sana da günaydınn
valla dünyanın çiivisi çıktı sadoş kız sen benden öncemi günaydın dedin topiğeeeeeeee:roflol:
ben uyanalı çok oldu eşim evde malum bugün öğlenci yazamadım bi türlü şimdi kuşlara bakmaya gitti de bende bakabildimm servetin teli var bende ararım ama daha çok erken öğleden sonra ararım bakalım nasılmışşş
iyi yapmışsın kuzu birilerinin nöbetçi kalması gerekliiiiiiii
odamız bitti
bitek tülleri ve halısı kaldı onları da ananesi getircek belki bu cuma belki doğuma yakın bakalım
çok güzel oldu babamızla gidip ordaki kanepede oturduk hayal kurdukkk çok mutlu oldum yaaaa
odasının gelmesi bile yetti nerdeyseee
ay bu arada bizim başkan önceden de sölemişti bu toplantıda tutturdu 9 haziranda doğum yap diye, kendi doğum günü de:jeyyar: eğer o güne doğmazsa gelip beni korkutup doğumu hızlandıracakmış, çok şeker bi insan ya, sağolsun gidip dinlensene ne işin var senin burda diyor:teselli:
ay bu arada bizim başkan önceden de sölemişti bu toplantıda tutturdu 9 haziranda doğum yap diye, kendi doğum günü de:jeyyar: eğer o güne doğmazsa gelip beni korkutup doğumu hızlandıracakmış, çok şeker bi insan ya, sağolsun gidip dinlensene ne işin var senin burda diyor:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?