2009 Haziran Anneleri!!

valla kızlar korkmazsanız o video yu ekliyim de bakınnnn
çok korkuç bişe değil kadının kızı anneyi korkutuyo kadının suyu resmen fışkırıyo o kadarrr

güle güle kullansın çağatay odasını cnmm
içinde mışıl mışıl uyusunn
gzl gzl oynasın inşallahhh semam

aaaa su nasıl patlıooooooo
ne ilginççççç
biri beni korkutsun bende doğurayım :)))))))))

diye diye doğurcan sende heee sadoşş akıllı ols kızımı gaza getirme az daha beklesin bıdığımmm

aaaa o nasıl su patlama şekli yawwww valla oluyosa bizde yapalımmmm bir an önce kavuşuruz dermişimmmm kızma semoş tamammmmm sustukkkkk durun bakem bebişler içerde

Canlarım nasılsınız? Ben yine anneme geldim. Perşembeye kadar burdayım. Artık yalnız bırakmıyolar beni, doğurcam diye herkes tetikte :)

Servetcim de girmiş doğuma, Allah kolaylıklar versin inşallah. Sağlıkla gelsin minik kuş :)

tekrar günaydın herkeslere.
biz ikinci uykumuzu da uyuyup geldik.Ama hala ayılamadık yavv.
Semacım odanız hayırlı olsuun, çağatay bey odasında mutlu mutlu uyusun, oynasın.üzmesin annesini(babasını azcık üzebilir ama).
servet de inşallah sağ salim kurtulur.

SEMA vıdeoyu ızledım cok enteresan ya ...
bıde orda bıtane daha vıdeo vardı gora yazmıslar hamıle kadının gobegı var okadının gobegı ne kadar kotu olmus ya bebekde nekadar belırgın tekmelıo o vıdeo sankı bana fake gıbı geldı ama....

merhabalarrr...
ay o video ne öyle beeaa
o kadar çok su geliyomu.resmen fışkırmış.bence okdara çok gelmez yaa.

semacım o vidyoyu izlemiştim daha önce bende su denen şey bas baya suymuş ya insann inanası gelmiyo:1shok:

giden yok ama gitmek isteyen çok
bennnnn meselaaaaaaaaa kobay olarak beni kullanabilirsinizzzzz

fake oldugunu sanmıyorum cnm..benim karnımda hiç çatlak yok ama benim bebekte bazen öyle hareketler yapıyo-tatlicadiarzu- ve çok canımı acıtıyoÇok üzgünüm çoook

saol canım aman onu da üzmesinnnn nasılsa bi kaç ay bizim aşkımız kıskancak babası o ona yeterrrrrrr

Semacim hayirli olsun odasi minik oglunun...

saol nidacımmm darısı başına kuzum az kaldı senin işlere de ah bi de şu boya ve temizlik hallolsa göbek atcam valla

semacım o vidyoyu izlemiştim daha önce bende su denen şey bas baya suymuş ya insann inanası gelmiyo:1shok:

valla ya sanki kovayla dökülyolar öle de suyu gelen bi bu kadın heralde bütün suyu gitti nerdeyse ama o halde bile call nine one one diyo ya ben ona bittim 911 i ara diyo küçük kızda ödü koptu zavallımmm ne bilsinn

selam kizlar,bugun doguran var mi?

servet gitti doğuma ama saat kaçta falan onu yazmamış canım (cocosh servet ooluyo bu arada fatoşcum)

yasemin1 canım isteersen şimdi dene albüm yapmayı sitede sorun vardı heralde az önce şu an ii durumda bi bak bakalım yapabilcenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…