2009 Haziran Anneleri!!

yok semoşum olmuyo benim bilg dan da olabilir annemlere gidince orad deniycem birde belki olur yada kardeşim yardımcı olur .. kardeşim ünv tatile gelmiş ist iş bile bulmuş çocuklara yaz okulunda yüzme dersi verecekmiş dedim bizim velete de öğretirsin artık diyoki onu başka alanlarda kullanıcammmmmmm dayısı kobay yapacak yeğenini :ecrin_bebek:

semos sagol canim,demek servet dogumda,hayirlisiyla kurtulur insallah, bu arada cagatay odasini gule gule kullansin annesi

yasemincim besyo da mı okuyo kardeşin yani beden eğ. bölümündemiii benim eşim de beden eğ. öğr. niii

ayyyyy o çatlak olana bakamadım bile o ney öyle yaaa çok kötüüüü olmuşşşşş

gunaydinnn...
servet doguma gitmis...ins guzel hbrlerini aliriz hemen
baska hber varmi???
gidenler gittide kalanlar siz nasilsinizzzz

hehe özlem ben aşırı derecede hamileyim canımmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))

ve de üşengeçççç hiçbişe yapasım yok bugünnnn kalkabilirsem mutfak toplicam ve yeemek yapıcamm

hımm iiymiş yasemin yata yata okuyolar valla oh 2 takla at geç benim eşim 19 mayıs mezzunu yani burdannnn ama çok oldu tabi o mezun olalı 15 yıllık örtmen kendisi

uff ya benimde koltukları silmem gerekiyo.ama tembellik yapıyom.yavaş yavaş yapsamda bitse artık.aklımda kalınca daha çok yoruyo beynimi

hehe özlem ben aşırı derecede hamileyim canımmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))

ve de üşengeçççç hiçbişe yapasım yok bugünnnn kalkabilirsem mutfak toplicam ve yeemek yapıcamm

:lepi:bende hamileyimmm:lepi:
semos bugun bende nedense cok caliskan bir hamileyimmm
evi toparladim esimi yolladim simdide cok ugras gerektiren bi sey yapcam soylemiyim caniniz cekercokacimcoook

aynı şey bendede var semoş biri gelsin yapsın ben yatayım istiyorum bi tembellik var üstümde havadan galiba hiçbişey yapasım yok ama mecbur yapacaz pöfffff nezooo nasılsın tatlım dr gidicenmi yada gittinmi canım

kızlar bişey sorcam.pişik kremini eczanelerdenmi aldınız.drun verdiğindenmi yoksa bakım setinde olanımı kullancanız.benim beakım seti chicconun ama bide eczaneden alıcam hametan iyimiş.yazdırlıyo zaten para etmez

valla öyle semoşum yata yata okuyorlar ama kazanabilmek için çok uğraştı mülakatları çok torpil dönüyomuş bu bölümde 2. senesi bitti işte hayırlısıyla bi bitirseydi
erkek ama benden iyi valla ben 2 senelik evliyim evde daha yemek yapmadımm o orda ünv okumuyo restorant işletiyo sanki böyle okul herkesin başına ohhhhh

canlar bende hametan ı önerirrim annemler yeğenimde hep onu kullandı başka da bişe işe yaramadı o bakım setlerinde olanları her temizlemede sürücez az az bildiğim kadarıylaaa

canim trde olmadigim icin bu tur sorulari ne sorabiliyorum ne cevaplayabiliyorum..
ama ben bakim setindekini kullancam ole soyliyim
pudra ve pisik kremi var..markasida zwitsal

yok ya yasemin ii sporcuysa alıyolar valla benim eşimin branşı basketbol gayet de ii bi sporcudur her ne kadar 190 boya 100 kg olduysa da o kadar zor değil yani ama senin kardeş hem okuyup hem de evde çalışıyo maşallah erkek öğrenciler %90 daha titiz kızlardan gerçekten ben üni. de okurken sınıftaki erkek arkadaşların evine habersiz gitsek bile mis olurdu kızlara da 1 hafta önceden sölerdikki o pislikleri görmeyelim diyeee ama ben ve ev arkdaşaım çok titizdik gerçektennn aynı normal aile evi gibiydi

arzu kıs nasıl silcen koltuk delimisin kız ana öldürcenmi kendini nasıl yorucu bi iştir o bırak yapma birine yaptırısın annen kaynanan veya arkadaşlarından birine anam belini ağrıtcan hiç yoktan yere biz evi zor süpürüyozzzzzzzz

Son düzenleme:
özlemcim sna da maşallahhhhh aman yorma kendini sende bi başlayınca durduramıyon kendini hadi kolay gelsin afiyetle yersin inşallah armine löp löp et olsun kan olsun inşallahh

canim trde olmadigim icin bu tur sorulari ne sorabiliyorum ne cevaplayabiliyorum..
ama ben bakim setindekini kullancam ole soyliyim
pudra ve pisik kremi var..markasida zwitsal

ya bakım setindekiler sanki bana kozmetik ürünmüş gibi geliyo.tıbi bişey olsun istyorum.pişik olmadan onları sürerim ama olursada hametan iyi sanırım.
bu arada ogluşunun ismi çok hoş.ben de kızım için armine ismini düşünmüşdüm.cesur korkusuz yürekli anlamında.ama hala karar veremedikCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…