uff ya benimde koltukları silmem gerekiyo.ama tembellik yapıyom.yavaş yavaş yapsamda bitse artık.aklımda kalınca daha çok yoruyo beynimi
ya bakım setindekiler sanki bana kozmetik ürünmüş gibi geliyo.tıbi bişey olsun istyorum.pişik olmadan onları sürerim ama olursada hametan iyi sanırım.
bu arada ogluşunun ismi çok hoş.ben de kızım için armine ismini düşünmüşdüm.cesur korkusuz yürekli anlamında.ama hala karar veremedikCADIARZU
merhablar güzel annişler nasıllarsınız geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir dr. kontrolunden geliyoruxz çok şükür meleğim çok iyiymiş 2506 gram olmuş boyuda 47.6 mm dr. haziranın 1 de son kontrole çeğırdı kesin gün ozaman verecek ama haziranın 8 ile 14 olması büyük olasılık dedi ama sancın falan olmazsa 1 hafta ileride atabiliriz ne kadar içeride durursa o kadar kar dedi
cemrecim rahatlat kendini olmuş bir kere 2 sinin de servisini çağır baktır kendini de yorma
arzu cikmis galiba..arzuuu..
kadın doğum hekiminn kim?doğumu nerde yaptırmayı düşünüyorsun bende 35 nci haftamdayım ama hala karar veremedim.
cemreeee bu anlattıklarının hepsi dün akşam bizde yaşandı ama bilgisayar değil gel hadi playstation da maç yapalım bayadır oynamıyoruzzzz demez mi ben kalk sahile inelim yürüyelim hazır ayaklarımın şişi inmiş diyorum o gel maç yapalım diyoooo sen istemiyosan kızım ister gel hadi diyo bende gece gece delirdim anlayacağın hepsi aynı bunların valla
merhablar güzel annişler nasıllarsınız geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir dr. kontrolunden geliyoruxz çok şükür meleğim çok iyiymiş 2506 gram olmuş boyuda 47.6 mm dr. haziranın 1 de son kontrole çeğırdı kesin gün ozaman verecek ama haziranın 8 ile 14 olması büyük olasılık dedi ama sancın falan olmazsa 1 hafta ileride atabiliriz ne kadar içeride durursa o kadar kar dedi
arzu cikmis galiba..
ben de ankarali ve kararsiz olanlardanim, 4 defa dr degistirdim, hala da emin degilim,senin dr un kim ?
offf çok sinirliyim yaa buzdolabı durup dururken bozuldu çalışıyo gözüküyo ama soğutmuyo içindeki herşey bozuldu bozulucak ne dondurucusu çalışıyo ne alt kısmı şimdi servisi arıcam bakalım ne zaman gelcekler bide çamaşır makinamda kapağının altından su veriyo allahım daha kullanalı 5 ay oldu olmadı bozuldu yaa ne adimiş öfff gidimde dolabımı sileyim çok sinir bozucu bi olay yaaa
valla takmayalım diyoruz ama takıyoruz yani ben biraz takıyom sabah tartıştık meğer o tartışmamış ben yanlış anlamışım ona göre ben hemen ağlıyorum ya izine de çıkamadım ya hemen o aklıma geliyo arkasından da gözyaşlarım dökülüyoooo eheeee eheeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?