2009 Haziran Anneleri!!

kızlar hesap yapmam lazımmm durun bakemmm açık verirsem kayınpedere kayarrrr vallaaaaaaa

uff ya benimde koltukları silmem gerekiyo.ama tembellik yapıyom.yavaş yavaş yapsamda bitse artık.aklımda kalınca daha çok yoruyo beynimi

canım ne koltuk sılmesı ne dıosun sen ...
sakın kendını yorma ne kadar yorucu ıstır o kollarınla sılerken bı yandan gobegınıde calıstırıcan bebegın rahatsız olur kasılır ...
bırak ya temızlıkcı bayan al yada esıne sıldır aksam erkek kuvetı hem

nezaketçim nasılsın kuzum ağrın sızın varmı ??????? yatıyosun dinleniyosun dimi artıkk

merhablar güzel annişler nasıllarsınız geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir dr. kontrolunden geliyoruxz çok şükür meleğim çok iyiymiş 2506 gram olmuş boyuda 47.6 mm dr. haziranın 1 de son kontrole çeğırdı kesin gün ozaman verecek ama haziranın 8 ile 14 olması büyük olasılık dedi ama sancın falan olmazsa 1 hafta ileride atabiliriz ne kadar içeride durursa o kadar kar dedi

offf çok sinirliyim yaa buzdolabı durup dururken bozuldu çalışıyo gözüküyo ama soğutmuyo içindeki herşey bozuldu bozulucak ne dondurucusu çalışıyo ne alt kısmı şimdi servisi arıcam bakalım ne zaman gelcekler bide çamaşır makinamda kapağının altından su veriyo allahım daha kullanalı 5 ay oldu olmadı bozuldu yaa ne adimiş öfff gidimde dolabımı sileyim çok sinir bozucu bi olay yaaa

bepanthende numune olarak bi pisik kremi yollamis ama bilemiyorum..
tskkler yurtdisinda yasadigimiz icin buradada uyum saglasin diye sectik ismini..
armineninde anlami guzelmis ama sonra halk arasinda emineye donusmesin..
bizim millet meraklidir ismi cevirmeye...sırnaşık şey

cemrecim rahatlat kendini olmuş bir kere 2 sinin de servisini çağır baktır kendini de yorma

ohhh ohh maşallah meleğine canım herşeyin yolunda olmasıda güzel maşallah canım

cemrecim rahatlat kendini olmuş bir kere 2 sinin de servisini çağır baktır kendini de yorma

öyle yapıcam mecbure bide eşimde böyle ilgilenmiyo ya sinirlerim tamamen fırlıyo yaw çok rahat yaa ne yapcam bunla bilmem bebeğe bu bu lazım alınacak diyorum bana ne gerek var diyo dünde yürüyüş yapıcaktık güya oturdu pc başına kalmak bilmez saat 9 oldu hadi gidelim bu kezde kaynanamı çaya çağırmış çay içecekmişiz bide tamam gideriz diyo yaparız ederiz diyo ama hiçbişi yaptığınıda görmedim ayy çok sinirlendiriyo beni neyse relaxx olmalıyım kızımada yansıyo beni sinirlendirirken bebeğide düşünmüyo ya daha çok sinir oluyorum neyse sakin olmalıyım allah büyüktür

arzuuu..
kadın doğum hekiminn kim?doğumu nerde yaptırmayı düşünüyorsun bende 35 nci haftamdayım ama hala karar veremedim.

cemreeee bu anlattıklarının hepsi dün akşam bizde yaşandı ama bilgisayar değil gel hadi playstation da maç yapalım bayadır oynamıyoruzzzz demez mi ben kalk sahile inelim yürüyelim hazır ayaklarımın şişi inmiş diyorum o gel maç yapalım diyoooo sen istemiyosan kızım ister gel hadi diyo bende gece gece delirdim anlayacağın hepsi aynı bunların valla

işte dimi anlamıyolar sabır sabır ya sabır ne yapalım sabretcez canım takmamak lazım

valla takmayalım diyoruz ama takıyoruz yani ben biraz takıyom sabah tartıştık meğer o tartışmamış ben yanlış anlamışım ona göre ben hemen ağlıyorum ya izine de çıkamadım ya hemen o aklıma geliyo arkasından da gözyaşlarım dökülüyoooo eheeee eheeeee

maşallah canım kızımın adaşınaaa

arzu cikmis galiba..
ben de ankarali ve kararsiz olanlardanim, 4 defa dr degistirdim, hala da emin degilim,senin dr un kim ?

ben doktorumdan çok mmemnunum cihangir çakıcı çok pimpirikli olduğum için onda karar kıldım çünkü oda benim gibi çok detaycı.doktorum konsültan yani dışarıdan her özel hastaneye gelebiliyor doğum için tabi kendi anestezistiyle ama ben karar veremiyorum.bayındır?mesa?güven?sen ne düşünyorsun???:CüvCüv:

selam kızlar naber
ben ufak tefek işlerle ugraşıyorum bu gün yavaş yavaş ütü yapıyorum hatta o kadarki kaplumbaga hızında bile diyebilirim sabahtan beri tencerelerimi ovdum . koca gün yaptıgım iş bu aradada nevar ne yok bakıyorum doguran olursa haberim olsun diye iyisiniz demi hepiniz koca göbekliler . gerçi hızlı bi azalma durumundayız ama hala çogunlukta gebeler demi ama . tatlı gebeler sizi

maşallah miniğe annesiii büyüyo bakkk senin kız da inşallah en ideal zamanda doğar miniğinn canımmm az kalmış ne güzell

oyyyy canım ya işte hepsi üstüste gelir genel de bişe olmazzzzz yapılır kuzu nolcakkkk en geç yarın gelirler canım derin doncurundakilere yazık olcak ama istersen et falan varsa kavur onları artık yapcak bişe yok ya da dana buzları çözülmediyse komşuna ablana falan götürrrr ziyan olmasın ama takma kafana yawwwwwwww

ya kızlar kimi baba adayları böle olurmuş ilgisiz alakasız benimki de öle heyecanlarını bastırmak için böle yaparlarmışşşş nette yazıyodu yani yapılcak bişe yok bebişler doğduğunda nasılsa anlicaklarrr takmayalım kafaayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…