ben doktorumdan çok mmemnunum cihangir çakıcı çok pimpirikli olduğum için onda karar kıldım çünkü oda benim gibi çok detaycı.doktorum konsültan yani dışarıdan her özel hastaneye gelebiliyor doğum için tabi kendi anestezistiyle ama ben karar veremiyorum.bayındır?mesa?güven?sen ne düşünyorsun???:CüvCüv:
selam kızlar naber
ben ufak tefek işlerle ugraşıyorum bu gün yavaş yavaş ütü yapıyorum hatta o kadarki kaplumbaga hızında bile diyebilirim sabahtan beri tencerelerimi ovdum . koca gün yaptıgım iş bu aradada nevar ne yok bakıyorum doguran olursa haberim olsun diye iyisiniz demi hepiniz koca göbekliler . gerçi hızlı bi azalma durumundayız ama hala çogunlukta gebeler demi ama . tatlı gebeler sizi
kızlar karnımız hani böyle hafif hafif atıyor kalp atışı gibi o hıçkırığımı bebişinnn
kızlar karnımız hani böyle hafif hafif atıyor kalp atışı gibi o hıçkırığımı bebişinnn
evet semacık tam bi tombala durumu vallaoy havva bende öleyim ya hiç halim yok bi sürü de iş var dandini heryer malum boya varkende yapsam boşa gitcek bende erzak dolaplarımı boşalttım bi kavanozda ceviz verdı hep kelebek olmuş heryeri batırmışş ayıkladım temizledim atılcakları atttım mutfağı biraz topladım işte bu kadarcık işle bile yoruldumm yemek yapmam lazım onu da dinlendikten sonra yaparım oğlumu da yormiyimmm
he doğuran kaçıyo napsınlar daha yeni anne oldularrrrr gelirler 1 haftaya kadarrrr o zamanda diğerleri gider sıra kimde belli değilkiii
benimki çok korktu hastaneye gidince pazar akşamı 20 dakikada bir arıyo sıkıntı geldi valla . telefonu az geç açayım başlıyo söylenmeye telefonada yapışık yaşıyamamki yahuuuuuvalla ben azcık korkutuyorum canım artık her an doğabilir diyorum sen böle rahat rahat davran aklını alırım diyorum böle sancılar başlarsa görürsün diyorummm her an hazırlıklı olmak lazım diyorum işte bu sayede bizim işler hızlandı şekerlerrr
dolap içleri bennide deli etti ama bitti çok şükür darısı başına canımbende cuma temızlıkcı bayanı cagırdım..
o gelmeden evı topluyorum bıraz atılcakları atıyorum gereksızlerı kaldırıyorum veya verıyorum.
dolapları topladım cekmece ıclerını felan duzelttım.
bendede heran dogabılır korkusu var . cok enteresan 2 gun once gıydıgım tunık bugun olmuyor
gobegımı sıkıyor sankı oglusum kılo aldı sanırsam bende yarın doktora gıdıcem umarım hersey guzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?