2009 Haziran Anneleri!!

biz çıkıoz komşum çağırdı bşy yapıolarmışş
kızımla gidiozzz
bizi merak etmeynnnn

mesa, guven ve bayindirda dogum yapan tanidiklar hep memnun kaldilar, hatta biri cihangir cakiciyla guvende dogum yapmisti, bu 3 hastanenin de fiyatlari beni korkutuyor, drum disaridan olacagi icin sgk kullanamiyoruz, daha uygun fiyatli bi yer arastiriyorum...ama diger ozeller icin de kotu tecrubeler yasayan arkadaslar var

ilgisiz gözüküyorlar evet ama durmadan soruyo benim kociş te daha ne kadar kaldı e geçen de aynı dedin kesin günü nasıl belli olmaz falan deyip duruyo bazen

oy havva bende öleyim ya hiç halim yok bi sürü de iş var dandini heryer malum boya varkende yapsam boşa gitcek bende erzak dolaplarımı boşalttım bi kavanozda ceviz verdı hep kelebek olmuş heryeri batırmışş ayıkladım temizledim atılcakları atttım mutfağı biraz topladım işte bu kadarcık işle bile yoruldumm yemek yapmam lazım onu da dinlendikten sonra yaparım oğlumu da yormiyimmm

he doğuran kaçıyo napsınlar daha yeni anne oldularrrrr gelirler 1 haftaya kadarrrr o zamanda diğerleri gider sıra kimde belli değilkiii

valla ben azcık korkutuyorum canım artık her an doğabilir diyorum sen böle rahat rahat davran aklını alırım diyorum böle sancılar başlarsa görürsün diyorummm her an hazırlıklı olmak lazım diyorum işte bu sayede bizim işler hızlandı şekerlerrr

bende cuma temızlıkcı bayanı cagırdım..
o gelmeden evı topluyorum bıraz atılcakları atıyorum gereksızlerı kaldırıyorum veya verıyorum.
dolapları topladım cekmece ıclerını felan duzelttım.
bendede heran dogabılır korkusu var . cok enteresan 2 gun once gıydıgım tunık bugun olmuyor
gobegımı sıkıyor sankı oglusum kılo aldı sanırsam bende yarın doktora gıdıcem umarım hersey guzel olur :)

hehe benim dr un adıda cihangir çok iyi bi dr allah raazı olsun herşeyle ilgileniyo bakalım yarın gidicez ne dicek

kızlar karnımız hani böyle hafif hafif atıyor kalp atışı gibi o hıçkırığımı bebişinnn

saol semoşum öyle yapıcam kaynanamın dolabına koycam zaten çözülen çözüldü öyle et felan yoktu allahtan bezelye vardı onuda yemiyoruz kaynanama veririm lahanam vardı onun buzluğuna atarım işin kötü tarafı alt kısmı sebzelik kısmıda çalışmıyo sıcacık içi anlamadım gitti açınca ışığı yanıyo çalışırmış gibi ses çıkartıyo ama soğutmuyo neyse çağırıcak eşim bugün bakalım yarına gelmezlerde cuma yada cumartesi gelirler

ben şimdi bankaya bay bayyyyyy annişler ordan da eve bırakır dedemiz bizi herhalde he hehe öptük sizi teyzoşlarrrrrrrr

:1shok::1shok::1shok:

sağlık ocağından aradılar hem de ceptennn kontrole çağırıyolarrrrr şaştım kaldımmmmmm yarın ya da öteki gün gelirmisiniz dedi hemşireeee :))) ilginççççç

evet semacık tam bi tombala durumu valla
benimki çok korktu hastaneye gidince pazar akşamı 20 dakikada bir arıyo sıkıntı geldi valla . telefonu az geç açayım başlıyo söylenmeye telefonada yapışık yaşıyamamki yahuuuuu
dolap içleri bennide deli etti ama bitti çok şükür darısı başına canım
kızlar karnımız hani böyle hafif hafif atıyor kalp atışı gibi o hıçkırığımı bebişinnn

hıçkırık tutumuştur minigini bu aralar benimkide sürekli hıçkırıyo .bide kızıyo hıçkırmaya başlayınca tepinmeyede başlıyo:)))))))çok şeker bunlar ya

selam arkadaşlar.. çok şükür betülümle kavuştuk.. szilere ancak haber verebiliyorum.. malum sezeryan..baya zor geldi bana. ağrılarım oluyor halanormal doğum bence daha kolay.. dikişleirm çok acıyor(neyse şükürki bıdık kzım çok iyi.. elleirnziden öper teyzelri..3080 gr doğdu.. 50 cm de boyumuz.. minick yüüzü var:))öpmeye kıyamıyorum bakmaya doymaıyorum.. darısı sizlere inşş..

armyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım gözün aydın bak zayıf olcak diyodun maşallah kızımızaaaa allahım senin ağrılarını da geçirir inşalllah bi an önceeeee

sağsalim kucağına aldın maşallahhh
canım allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin
o küçük suratını ne zaman görcezzzz
bizim yerimize de kokla emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…