selam arkadaşlar.. çok şükür betülümle kavuştuk.. szilere ancak haber verebiliyorum.. malum sezeryan..baya zor geldi bana. ağrılarım oluyor halanormal doğum bence daha kolay.. dikişleirm çok acıyor (neyse şükürki bıdık kzım çok iyi.. elleirnziden öper teyzelri..3080 gr doğdu.. 50 cm de boyumuz.. minick yüüzü var:))öpmeye kıyamıyorum bakmaya doymaıyorum.. darısı sizlere inşş..
arzu cikmis galiba..
ben de ankarali ve kararsiz olanlardanim, 4 defa dr degistirdim, hala da emin degilim,senin dr un kim ?
:1shok::1shok::1shok:
sağlık ocağından aradılar hem de ceptennn kontrole çağırıyolarrrrr şaştım kaldımmmmmm yarın ya da öteki gün gelirmisiniz dedi hemşireeee :))) ilginççççç
canım şu bele takılan kıpaşımlı kemeerler var ya en çok onlar işe yarıyomuş aklınızda bulunsunn
canım sezeryan olursa korse kullanman biraz zor anca 40 dan sonra yada 2 ay sonra korse kullanabiliniyor çünki korse sıktığı zaman dikişlere baskı yapıyor ve aprı yada sancı yapabiliyor ben ben 3 4 ay sonra takmaya başlamıştım yinede faydasını gördüm
bende dra çok zor karar verdim.ama sonunda memnunum drdan.çok ilgili.kilo takıntılı bi adam.akropol hastanesinde balgatda.yeri çok kolay.kukla kebap var.saadet partisinin binası var hemen orda.bülent alp aydın drun adı.eski gata dru
koltukların yarısını sildim yarısı yarına kalsın.yormadım kendimi.Allaha şükür iyiyim.2halımıda yıkamaya vercem.diğer halılar daha eve yeni taşındıgımızda alındı 2aylık yani.silmeme gerek yok demi.perdeler falan 2ay önce yıkandı onlarıda yıkamıyayım diyorum.ne dersiniz
hıı onun güvencesi farklıymış.benimki emekli san.yani sgk oldu artıkda.bu gittiğim hastane fiyat olarakda uygun oldugu için tercih ettim.dogum ücreti 1gece kalmalı 500ytl.suit oda falan varda ben gerek görmüyorum.refakatçı içinde 50ytl yani bana tabi eger bi gece kalırsam 550ye gelicek
arzucum yorma kendini,son zamanlarimiz,yavas yavas yap, bebeklerimizden onemli degil ya,perdeleri ben 6 ayda bir yikiyorum, bizim evde kalorifer petegi yok, is olmuyor, cadde uzeri olmadigi icin pek kirlenmiyor, bu arada optimumdaki dagiye gidebildin mi?
arzucum yorma kendini,son zamanlarimiz,yavas yavas yap, bebeklerimizden onemli degil ya,perdeleri ben 6 ayda bir yikiyorum, bizim evde kalorifer petegi yok, is olmuyor, cadde uzeri olmadigi icin pek kirlenmiyor, bu arada optimumdaki dagiye gidebildin mi?
ya bende yıkamam ozaman.bizde kalorifer yanmadı bile baharda taşındık zaten.temiz yani yıkamayım ozaman.40 mevlüdünde falan temizlettiririm hem ozaman eltim falan olur onlar yapar.şimdi kimseler yok.tek başıma zor oluyo.
canım sen mevlüt şekeri yaptınmı yada yaptırdınmı...???
su lavantali miknatisli ve biblolular var ya onlardan yaptirdim, cok uygun oldu, sana da tavsiye ederim, suluhan var ya ulusta oraya malzeme almaya gitmistim (kendim yaparsam daha ucuza gelir diye) satan kadin "malzemesini burdan al ben yaparim para da almam" dedi, biblosu+lavantasi+ tulu+iscilik= 1 ytl, ben 50 tane yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?