2009 Haziran Anneleri!!

masallah betulune annesi, cok merak ettik seni, neyseki sancin olsa da ikiniz de kurtuldunuz, dogum hikayeni bekliyoruz sancilar azalinca, kokla bizim icin betulu...

canım şu bele takılan kıpaşımlı kemeerler var ya en çok onlar işe yarıyomuş aklınızda bulunsunn

canım sezeryan olursa korse kullanman biraz zor anca 40 dan sonra yada 2 ay sonra korse kullanabiliniyor çünki korse sıktığı zaman dikişlere baskı yapıyor ve aprı yada sancı yapabiliyor ben ben 3 4 ay sonra takmaya başlamıştım yinede faydasını gördüm

arzu cikmis galiba..
ben de ankarali ve kararsiz olanlardanim, 4 defa dr degistirdim, hala da emin degilim,senin dr un kim ?

bende dra çok zor karar verdim.ama sonunda memnunum drdan.çok ilgili.kilo takıntılı bi adam.akropol hastanesinde balgatda.yeri çok kolay.kukla kebap var.saadet partisinin binası var hemen orda.bülent alp aydın drun adı.eski gata dru

koltukların yarısını sildim yarısı yarına kalsın.yormadım kendimi.Allaha şükür iyiyim.2halımıda yıkamaya vercem.diğer halılar daha eve yeni taşındıgımızda alındı 2aylık yani.silmeme gerek yok demi.perdeler falan 2ay önce yıkandı onlarıda yıkamıyayım diyorum.ne dersiniz

:1shok::1shok::1shok:

sağlık ocağından aradılar hem de ceptennn kontrole çağırıyolarrrrr şaştım kaldımmmmmm yarın ya da öteki gün gelirmisiniz dedi hemşireeee :))) ilginççççç

ne güzel miş ya.ilgiler yani.ya ben yeni taşındıgım için burdaki sağlık ocagına hiç gitmedim.ilk gidişde ne yapıyoruz.kayıt falanmı olunuyo.gerçi igne falan zamanımız geçti artık.sağlık ocagında başka ne yapıyolarki.hiç bilmiyom valla

canım şu bele takılan kıpaşımlı kemeerler var ya en çok onlar işe yarıyomuş aklınızda bulunsunn

aaa onlardan annemde var,zaten kullanmiyor, ben kullanirim o zaman....

anladim canim, ben hem korse alayim hem titresimli kemerden kullanayim dikisler iyilesince o zaman, naparsak yapalim dumduz olmaz herhalde ama ne kadar toparlansa kardir

canim sana soruyu soran arkadasla ozelden mesajlastik, o zaten drundan memnunmus ama hastane arastiriyormus,ozel sigortasi oldugu icin mesa bayindir ya da guveni dusunuyormus

hıı onun güvencesi farklıymış.benimki emekli san.yani sgk oldu artıkda.bu gittiğim hastane fiyat olarakda uygun oldugu için tercih ettim.dogum ücreti 1gece kalmalı 500ytl.suit oda falan varda ben gerek görmüyorum.refakatçı içinde 50ytl yani bana tabi eger bi gece kalırsam 550ye gelicek

arzucum yorma kendini,son zamanlarimiz,yavas yavas yap, bebeklerimizden onemli degil ya,perdeleri ben 6 ayda bir yikiyorum, bizim evde kalorifer petegi yok, is olmuyor, cadde uzeri olmadigi icin pek kirlenmiyor, bu arada optimumdaki dagiye gidebildin mi?

fiyati uygunmus, ne guzel karar verebilmis olmak...

sibelllllllllllllllllll nasılsın kuzu elif hanım nasıllar
ya hiçbişe bulamadım kk da o senin sorunla alakalı şimdi hemen netten araştırıyom okiş

ya evet canım gittim sahi.kısa kollu gecelikler vardı ama önden düğmeli yok.bi tane vardı açık yeşil.onunda düğmesini açsam bile gögsüme kadar gelmezdi.emzirmek için zor olur.lohusa için yokmuş onlarda cepadakinde vardır dediler.bide oaraya bakcam.ama fiyatları çok uygundu gecelikler 25 ytlye geliyo.hemde kaliteli

doğum yapanlar gidince buranın tadı olmuyo ya, bi sessizlik bi zamanını beklemenin verdiği tatlı huzursuzlukk var sanki..

benim daha bir sürü iş var ama ilk zamanki telaşım falan kalmadı sanki ben doğurmıycam

ya bende yıkamam ozaman.bizde kalorifer yanmadı bile baharda taşındık zaten.temiz yani yıkamayım ozaman.40 mevlüdünde falan temizlettiririm hem ozaman eltim falan olur onlar yapar.şimdi kimseler yok.tek başıma zor oluyo.
canım sen mevlüt şekeri yaptınmı yada yaptırdınmı...???

ya dogum yapan annişler bide dogumdan sonraki kilolarını yazsalar keşke.ben çok merak ediyorum.yani 15 kilo falan alıpda bebekle beraber kaç kilo gidiyo acabaa????

su lavantali miknatisli ve biblolular var ya onlardan yaptirdim, cok uygun oldu, sana da tavsiye ederim, suluhan var ya ulusta oraya malzeme almaya gitmistim (kendim yaparsam daha ucuza gelir diye) satan kadin "malzemesini burdan al ben yaparim para da almam" dedi, biblosu+lavantasi+ tulu+iscilik= 1 ytl, ben 50 tane yaptirdim

aa çok iyimiş canım ya.tam olarak şimdi ankarayı çok iyi bilmiyorumda.eşime tarif ederim.ulusada suluhan diye bi yer var ordamı satılıyo.bide içine lavanta koymak daha mı iyi.bazısı çikolata yada badem şekeri koyuyo.ama onlarda doguma kadar yada mevlüde kadar içindekiler bayatlar yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…