2009 Haziran Anneleri!!

canım resmi var mı nete koyabilir misin, ben de bu cuma ulusa gidicem de bakmaya.. Başlangıçta lavanta değil şeker olsun istiyodum ama doğumlar yaza geliyo, içine kaliteli bi draje alsan bile erir yapış yapış bişey olur çünkü baya bekliycek, ben de lavantaya karar kıldım.
Özge yapmış, erden aldığını tarif etmişti..Benimde bi arkadaşın yaptırdığı yer varmış oraya bakıcam. Seninkini de görürsem bi fikrim olur, nasıl bi malzemeye ne kadar veriliyo bilirim

arzucum ben de onu düşünüp vazgeçtim zaten. başta iki iş olmasın bi de çikolota,draje mi alıcam diye lavantayı istemiyodum ama şimdi daha mantıklı geliyo..
hem kimse bozmadan buzdolabına falan takar

esin ankaraliysa kesin bilir canim suluhani, ben bayatlar diye lavantayi tercih ettim, bir de buzdolabina yapistirsinlar, bakinca bizi hatirlasinlar diye, icine seker koysam belki yiyip atacaklardi, bu arada kendin yapacaksan miknatisi yapistirmak icin silikon tabancasi da almak gerekir ki bu durumda daha pahaliya mal olur, suluhana ulus metro istasyonunda inip yuruyerek gidebilirsin, 15 dk surer en fazla, beni dedigim dukkani kolaylikla bulabilirsin, zaten bebek sekeri satan iki yer var handa bildigim kadariyla...zaten satan kadin bana arkadaslarina da soyle diye bedava yapiyorum sekerleri demisti, sana da yapar yani ayni fiyattan..

arzucum ben de onu düşünüp vazgeçtim zaten. başta iki iş olmasın bi de çikolota,draje mi alıcam diye lavantayı istemiyodum ama şimdi daha mantıklı geliyo..
hem kimse bozmadan buzdolabına falan takar

evet hatıra olarakda saklamak daha güzel olur.peki bu şekerlerden hastaneye götürcekmisiniz?bizim dr sadece bi gece kalıcaksın diyo.1gün içinden aile dışından ziyaretçim gelmez ama.ordaki hemşirelere falan verirmiyiz??? ay hiç bişey bilmiyom ben yaa... valla daha önce yeni dogmuş bi bebek bile görmedim.bu konuda çok geriyimm.nasıl olcak bilmiyorum.yada hastaneye bi kutu çikolatamı götüreyim

nazancim resim tabiki eklerim ama makina esimde isten gelsin aksam eklerim canim, eminim daha once gordugun bi modeldir zaten, bi tane bebek biblosu var kucuk, mavi tulu var, tulun icinde lavanta var, tabi bir de buzdolabina yapistirmak icin miknatisi var arkasinda, arzuya dedigim yerden alirsin eger begenirsen, kadin 2 gunde teslim ediyor, ayrica benimkini begenmesse orda daha bi suru model var, su cubuklulardan falan var,ondan yaptirirsin

walla ben bi küçük kutu çikolota alıcam hastane için eve ilk gelenlere de hazır olur. Dediğin gibi bi gece kalınıyo kim gelecek gidecek belli olmaz hazırlıklı olmak da lazım. Bi de hastaneye ilk gün gelenler zaten kesin mevlüde ya da evde bebeği görecek kişiler olur bence

hımmm tamam canım çok sağol.bende bulurum o kadını.bakarım zor gelirse kadına yaptırırım.öyle şeylerle ugraşmayı severim çünkü.bide evdeyim ya sıkılıyom zaten.beni oyalar en azından.yoksa ben durmadan temizlik yapıcammkaydirigubbakcemile3

akşam resmi yollarsan çok sevinirim canım.
arzu da ben de bu sayede karar verir yaptırırızkaydirigubbakcemile3
benim arkadaşın yaptırdığında biblo melek gibi kanatları olan bi bebekti,birazcık büyük bi biblo, tülüde pulluydu, bana göre biraz süslü- ben daha sade istiyorum. O da 1.25 yaptırmış. İşyerleri ulusta olduğundan o kadın gibi uygun yapıyo sanırım müşteri yollarlar mantığı yani..

kızlar yaa bebek şekerimi yükliyim demiştim olmadı.hızlı resime yükledikten sonraki aşama neydi bilen var mı

teşekkür ederim kızlar.evet dediğiniz gibi hastaneye gelen evede gelir.bebek şekerimden iki tane almış olmazsınnn
hastaneye çikolata alırız.eşim ben hastanedeyken alsan işteee.kimse gelmezsede oturup kendim yerim gece boyuncaakaydirigubbakcemile3

canim ben bu lavantalari eve ziyarete gelenlere vermeyi dusunuyorum, hastaneye 2 kutu cikolata alacagim, birini doktoruma verecegim, digeride odaya gelen ziyaretciler, hemsireler icin, ayrica eve gelen ziyaretciler icin lohusa serbeti de alacaktim fakat annem, onun tadi pek guzel olmaz, herkes sevmeyebilir dedi vazgectim, yazin sicakta limonata falan versek ayip olur mu acaba?

ya evet bide bu şerbet teranesi varrr
ya onu bide lohusa kadının illa içmesi gerekir diye bişey varmı????
bide canım şekerler için sepetde varmı orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…