akşam resmi yollarsan çok sevinirim canım.
arzu da ben de bu sayede karar verir yaptırırızkaydirigubbakcemile3
benim arkadaşın yaptırdığında biblo melek gibi kanatları olan bi bebekti,birazcık büyük bi biblo, tülüde pulluydu, bana göre biraz süslü- ben daha sade istiyorum. O da 1.25 yaptırmış. İşyerleri ulusta olduğundan o kadın gibi uygun yapıyo sanırım müşteri yollarlar mantığı yani..
ya evet bide bu şerbet teranesi varrr
ya onu bide lohusa kadının illa içmesi gerekir diye bişey varmı????
bide canım şekerler için sepetde varmı orda
bide bazı pastanelerde çok güzel biblolu çikolatalar oluyo.biz nikahımızda onlardan almışdık.üstünde gelin damat oluto.çikolatası falan güzel oluyo.ama bi gün önceden alıp dolapda bekletip ertesi gün dagıtıldı.beklemedi yanii
öyle pastanelerde bebek için olanlarda var bi tane bebek aravası şeklinde görmüşdüm çok güzeldi oda.ama onlar rsikli oluyo işte eriyo falan
evet resmi bende bekliyorum en aznından fikir olur.50 adet banada yeterli
canim ben bu lavantalari eve ziyarete gelenlere vermeyi dusunuyorum, hastaneye 2 kutu cikolata alacagim, birini doktoruma verecegim, digeride odaya gelen ziyaretciler, hemsireler icin, ayrica eve gelen ziyaretciler icin lohusa serbeti de alacaktim fakat annem, onun tadi pek guzel olmaz, herkes sevmeyebilir dedi vazgectim, yazin sicakta limonata falan versek ayip olur mu acaba?
lohusa serbetinin icinde zencefil,tarcin vs yararli baharatlar ve tabi seker var, sut yapiyor olabilir,hic icmedim....seker icin sepet var, hatta almak istersen kapi susu de var, senin kiz olacak ya belki istersin, ben erkek odasina tullu kapi susu olmaz, cok suslu olur diye almadim
ne ayıbı canım al cola ver o bile olur allahım millet çok bilmesin canımcım valla bende sadecee eşim beni istemeye geldiğinde çok güzel bi çikolata almıştı kutusu hala duruyo ona şekerle çikolata alıcam eve gelenlere ondan vericem bebek şekerinden falan vazgeçtim yaniii hastaneye kutu çikolatalardan alcam yeter işte vee gelenlerre ikramlık kek böraş poğaça falan yapıcam şu boya işleri bitince yapıp deepfreeze atıcam hiçbişe olmazsa çayla onları veririim kimse kusura bakmasın kimse gelip hamileyken bi işin ucundan tutmadı arayıp sormadı gelenlere de kırmızı halı sercek değilimmm
amma dertliymişim beee
yok canım öle bişe adet işte şart olurmu hiç eskiden yaparlarmış süt artsın diye öle bi adet bence çok da gereksizzz
valla bende yapmamıştım almamıştım üni.den arkadaşım heves etmiş yapmış ya canım benim takıcam işler bitince daha getirmediii
ne ayıbı canım al cola ver o bile olur allahım millet çok bilmesin canımcım valla bende sadecee eşim beni istemeye geldiğinde çok güzel bi çikolata almıştı kutusu hala duruyo ona şekerle çikolata alıcam eve gelenlere ondan vericem bebek şekerinden falan vazgeçtim yaniii hastaneye kutu çikolatalardan alcam yeter işte vee gelenlerre ikramlık kek böraş poğaça falan yapıcam şu boya işleri bitince yapıp deepfreeze atıcam hiçbişe olmazsa çayla onları veririim kimse kusura bakmasın kimse gelip hamileyken bi işin ucundan tutmadı arayıp sormadı gelenlere de kırmızı halı sercek değilimmm
amma dertliymişim beee
yok canım öle bişe adet işte şart olurmu hiç eskiden yaparlarmış süt artsın diye öle bi adet bence çok da gereksizzz
valla bende yapmamıştım almamıştım üni.den arkadaşım heves etmiş yapmış ya canım benim takıcam işler bitince daha getirmediii
yeşimcim ona yorgunluk deniyo bu zamana kadar çalıştın yoruldun tabii kendini birden yorma yavaş yavaş yap canım işleri hallolur merak etmeeeeeeee
iyi hadi şerbettende kurtulduk onuda yapmayız.sepet yerinede bi tepsiyi süslerim tülle falan.üstüne koyarım şekerleri
ne iyi arkadasin varmis semacim, nerde biz de oyle arkadas....bi annem var sagolsun yardimci, ona da ben kiyamiyorum.....
semacım kısmetse benim %80 haftaya cuma sezeryan olucak ama inan evim rezalet.Tamam bi yardımcı alıcam ama benim yapmam gereken işlede var çekmeceler buz dolabı vs.ama inan hiç içimden gelmiyoooooo
benim huyumdur bazen titizlik tutar kendimi durduramam bazende şimdi olduğu gibi koyuveririm.mirmirmirmir
arzucum sen şekeri aldınmı nasıl hallettin canım ben bu gün kendim hallettim 3 saatimi aldı.
ya bişeyi eksik kalsın istemiyorum.sonra bütün işler bitince insan keşke onuda yapsaydım diyo.öyle dememek için en gerekli olanları yapmaya çalışıyorum.sonuçda ilk bebişimiz.heves oluyo insanda.ama nazanda dediği gibi yanımda yardımcı olcak kimse yok.tek başına zor oluyo her şey.eşim yardım ediyo sağolsun ama onun elinden her iş gelmiyo.kıyamıyorum onda.bakalım inşallah bebişlerimiz bu yaşadıklarımızı anlarda kıymetmizi bilirler.inşallah hayırlı evlat olsunlarda o yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?