2009 Haziran Anneleri!!

ahhh istanbul muhabbeti var burda, daynamiycamsenağlamaya ben istanbulu çok özledim... Evlendiğimizden beri gidicez bi türlü nasip olmadı. Hamile kaldım İstanbul görevi çıktı hem de iki kere..Ben gitmek istemiyorum demek zorunda kaldım, babasından sonra bi de oğluşum mani oldu gitmeme.. Baharda istanbul bi başkadır şimdi..Hele ki emirganım..

annişler günaydın hepinize batuşumun annesi sanada günaydın sıkma canını gelir sütünn sabır sadece mamaya fazla alıştırma mümkün olduğunca memeni ver birde annem bana dediki kızlar doğumdan sonra duşa girdiğin de en son durullanırken suyun altında göğsüne masaj yap ve kendin emer gibi 1 2 kere ağzınla emmeye çalış sütün gelir dedi ne alaka dedim ben seni 16 17 yaşımda doğurdum bişey bilmiyodum sütüm yoktu bunu yaptırdılar dedi sonra sütüm geldi dedi bi deneyin ne zararı olcak ki dimi.... ben istanbulun temelli kalıcılarındanım beklerim hepinizi ist dışında bi yere gideceğimiz yok hep burdayız yaniiiiiiiii buyrun lütfennnnn uykum varrrrrrr

Ayy yerim ben onun minik ayaklarını bence batuşla oynamak istioooo....tutuyo memeyi batuşum teyzesi ama silikon uçla cak cak boş boş emiooo

Günaydin Semos, Cagataycik ,Pinarcimmmm, Batuscum
Nasılsın canım arkadaşımmm

kıs
pınay yara olmadı dimi plastik uç işe yarıyomu
öleyse alcam bende hemen
krem ne kullanıon bakem anlat
kıs he bi de ssenin kanama ne alemde
nasıl bişe baya regl gibimi yoksa dahamı fazla

hastane çantanda ne lazım oldu ne olmadı pınarcık aaaa aydınlat biizi batuş izin veriyosa batuşşş azcık uyuda annen bizim cahilliğimizi köreltsin

herkes dört gözle pınarın yazıcaklarını bekliyo sanırımmm:1shok:
"Uyusunda büyüsün Batuşş, tıpış tıpış yürüsün Batuş..." :ecrin_bebek:Batuşum birazcık uyuki annen biz cahiller güruhunu aydınlatsına.s.

herkes dört gözle pınarın yazıcaklarını bekliyo sanırımmm:1shok:
"Uyusunda büyüsün Batuşş, tıpış tıpış yürüsün Batuş..." :ecrin_bebek:Batuşum birazcık uyuki annen biz cahiller güruhunu aydınlatsına.s.

nazan batuş aldı heralde annesini yanınaaaaa
müsade etmedi neyse pınarım gelince yanıtlarr en çok giren o yine doğuranlardan

Canımmm günaydınnnn mamaya alıştırmak istemiyoruz ama sarılık olmasın diye mecbur veriyoruzzz duşu yapıyorum ama memem ağzıma gelmio canım ya yapamam onu sen nasılsın ?

Alemsin Nazancim ya, cok güldürüyorsun beni sen:roflol:

canım, Allah gülmekten mahrum etmesin hepimiz hep gülelimma.s.

nazan batuş aldı heralde annesini yanınaaaaa
müsade etmedi neyse pınarım gelince yanıtlarr en çok giren o yine doğuranlardan

ben de annemin kollarına yeni kavuşmuş olsam ben de annemi kıskanır,yollamazdım aslında ama bize de yazık di mi?
Ewet sağolsun pınar fırsat buldukça geliyo, tüm alkışla pınaraaaalkisalkisalkis

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr telefonum tamire gitti gelcek bende kurtulcam strestennnnnnn inşallahhh herkes haber verbilcek şükürki

pınar bu yakışıklı kime benziyo kuzu babayamı benziyo kıssss sanki bana öle geldiii
ay bi de elinin üstündeki banta içinm gitti acımıyo demi??

merhabalar...
hergün 10da kalkıyorum enerji depolayorum valla..kahvaltımıda yaptım.bugünleri bi daha zor görcez.enerjimizi alalım dedim.birazdan yine işlere gömülcemmmm

maşallah arzucummm ben en geç 9 da ayaktayım üstelik gece geç yatmama rağmen oğlumcum uyandırıyo beniii napim kıyamıyom acıkıyo heraldeee

iyiyim bende pınarım ne olsun işte ben daha işteyim izne çıkmadım bizde meleklerimizi bekliyoruzzz..

semoşum ben batuşun resmine ulaşamadım linki gönder yavvrruuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…