semacım annenler gidiyosa biz varız. her zaman bekleriz. İstanbul özlenmez mi hiç demi.ben de bi gün gitmek zorunda kalırsam çook üzülürüm yaa. her köşesi ayrı güzel.
gerçi benim memleket de güzeldir ama buranın tadı ayrı
Ayy yerim ben onun minik ayaklarını bence batuşla oynamak istioooo....tutuyo memeyi batuşum teyzesi ama silikon uçla cak cak boş boş emiooobiz iyiyiz pınar çağatay batuşu kıskanıyo resmine bakıp sevdikçe tekme atıyo bana sen daha dur miniksin kuşum diyorummmmm
canım bak emelin bile 4üncü gün süt geldi allahtan batuşumun maşallahı var memeyi tututo onunki hiç tutmuyomuş zorluyomuş garibimmm
Nasılsın canım arkadaşımmmGünaydin Semos, Cagataycik ,Pinarcimmmm, Batuscum
kıs
pınay yara olmadı dimi plastik uç işe yarıyomu
öleyse alcam bende hemen
krem ne kullanıon bakem anlat
kıs he bi de ssenin kanama ne alemde
nasıl bişe baya regl gibimi yoksa dahamı fazla
annişler günaydın hepinize batuşumun annesi sanada günaydın sıkma canını gelir sütünn sabır sadece mamaya fazla alıştırma mümkün olduğunca memeni ver birde annem bana dediki kızlar doğumdan sonra duşa girdiğin de en son durullanırken suyun altında göğsüne masaj yap ve kendin emer gibi 1 2 kere ağzınla emmeye çalış sütün gelir dedi ne alaka dedim ben seni 16 17 yaşımda doğurdum bişey bilmiyodum sütüm yoktu bunu yaptırdılar dedi sonra sütüm geldi dedi bi deneyin ne zararı olcak ki dimi.... ben istanbulun temelli kalıcılarındanım beklerim hepinizi ist dışında bi yere gideceğimiz yok hep burdayız yaniiiiiiiii buyrun lütfennnnn uykum varrrrrrr
Alemsin Nazancim ya, cok güldürüyorsun beni sen:roflol:
nazan batuş aldı heralde annesini yanınaaaaa
müsade etmedi neyse pınarım gelince yanıtlarr en çok giren o yine doğuranlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?