tşkr ederimm canımm a.s.saadetcim bi güğn istanbula gelirseniz birlikte gezeriz , her zaman beklerim. eşim de çok sever misafiri
oyy yerim ben batuşuuuGünaydınnnn canlarımmmmmmmm ... napıosunuz...biz gece hiç uyumadıkkk Batuhan bey sürekli mama istediiii , meme istedi ama süt yok emip süt gelmeyince sinir yapıp delirio yavrummmm senağlama
km doğurdu nidam bensem söle ltfennnn ....Günaydin Müminecim....Nasilsin?
Ben gece rüyamdabizim kizlardan ikisinin dogum yaptigini gördüm ama söylemiyim etkilenmesinler...
sadoşşş sen geri yatıp uyudun heralde bacım benimmmmmm
nasılsın iremim nasıl iilermi kendileri
nazancım ben hal bişe sürmüyom bebeyağı dışında hametan pişik ve tahriş kremi ama zararı yok yani sürsen de olur ama bepanten daha iyi olurrr
bak kullanılan kremler şunlar
lansiloh
du it niple
bepanten
benim kullancağım şu gül suyunun içine bi ayvanın çekirdeğini atıyon 15gün bekliyo jel oluyo onu sürüyon
topikte başka bişe söleyen olmadı canımm
kızlar balık yağı hapı kullanan var mı içinizde benimki bitti birdaha alimmi yoksa almıyimmi karar veremedim yaaaa
ya ben daha göğsüme bebe yağı dışında bişey sürmeye başlamadım.
doğuma kadar bepanten, sonrasında da lansinoh kullanıyım diyodum.
şimdi işyerinin doktorunda gittim vitaminlerimi yazdırmak için bebek için de hametan alıcaktım bana şimdi göğsüne de sürebilirsin dedi? Nasıl yani oldum, sizce ne süreyim ben
evet cnm geri yattım uyudummm
sabahın köründe vaky geçmez yoksa diye ...
sağol cnmm
irem dee ittirip duruoooo
karnımııı delikafadulden
siz nasılsınız bakım
dün gece ii kulağını çınlattık
naz özlem ben kaydirigubbakcemile3
he okudum cevapladım delilerrrr gece kuşları ben tüm gün burdayım gece de 12 ye kadar yetmiyo heralde siz gece 2 3 lerde burda olduğunuzdan anam bende isterim ama benim kociş sabhçı biliyonuz erken yatıyoz yani gene iiyiz yaz geldide uyku saatimiz 1e falan çekildi yoksaaaaa 10 da yatmıştıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?