2009 Haziran Anneleri!!

hımmm bende almıycam o zaman saadetcim benimde dün bitti zaten hiç sevmiyom ilaç içmeyi ya

bugün doğuran yokk
süpriz biri doğurmazsaa
ha bu arada sema görüştünmü cocoshlaa...

yok canım
pc de nosu kayıtlı değil
msj yolladıysa göremedim tel nolarını da göremiyom kociş aldı tel i tamire götürdü yeni tel alcaktı sırf nolar gitmesin diye kalsın bunu yaptır dedim ya ben aramam da mesaj çekerim daha önce hiç konuşmadık onla ama belki o yollamıştır mesaj tel gelsin görcem inşallah

hala mı konuşmadınız noldu sancılandınızmı ki herkesinmi işi var
allah allahhh şaşırdım kaldım

Selam bayanlar...
bız doktordan geldık oglumla . gecen cuma sancılandıgımda baska doktora gıtmıstım o bana bebegının kafası asagıda 3 kılo olmus demıstı
sımdıkı kendı doktorum gene 3 kılo dedı ayrıca bebegın kafası asagıdaymıs ama catıya gırmemıs.....
moralım cok bozuldu. hazıran 8 de donmezse sezeryan ıcın gun alıcam mecburen.
saglıkla kucagıma alıyım baska bısey ıstemıyorum valla.

gunaydin kizlar...
nasilsiniz..??
marchandize gozunaydin..doner ins oglun..

döner canım merak etme
şimdiden 3kilo olmuş daha ne istiosun maşllah ona
çatıya benimkide girmedi henüz erken zaten
moralini neden bozun anlamadım herşey yolunda işte haziran 8 e kalmaz girer çatıya yani anlamadım dönmüşda rahim kanalına mı girmemiş dönmüşse elbet gircek kanala sen takma kafana daha erken bunun için bak benden bi gün öncesin benim de daha girmedi üzülme

al bak bu da yeni tickerın
http://www.mytickerz.com/tickers/yrflmk1ldg3via34.png

saadetcimm gordunmu yakalanmisiz semosa...:roflol::roflol::roflol:

ZEZE85 tesekkur ederım a.s.
SEMACIM kafası asagıdaymıs ama catıya gırmemıs dogum kanalına yani.haftaya bugun gene gıdıcem her hafta gel dedi. bakalım 11 hazırandada gırmezse sezeryan ıcın gun alıcam.
aslında moralım bozulmadı ama cuma gunku doktor bana gırmıs her an gelebılır dıyınce cok sevındık esımle. neyse saglıkla gelsınde ınsallah :1hug:

kıs dönmüşse girer hem bak haftası daha küçük 37 yi bi geçsin ama dimi bence çok ii durumu sen takma kafana

ben de artık herhafta gidicemm

cnm maş. bebişineee
girer inş kanaladaa
grmezsede hayırlısı ne ise o olsun bence

saadetcimm gordunmu yakalanmisiz semosa...:roflol::roflol::roflol:

hehe görmem miii
ben senden önce yedim paparayı cnmm kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

bz kızımla kuaföre gtk geldik kaş aldırmaya
daha kmse yokkk yaa ne oldu bu topiğeeee :1shok:

kızlarr merhaba ben geldim nasılsınız bugün dr daydık haftay perşembe saat 8 de hastaneye gidicem dr bana kilolu bi bebeğin yok ama kilosuda normal kaç kilo olduğunu söylemedi suyun idare eder haftaya kadar idare eder çocuğu çatı kontrolu yaptı zaten orası ağrıyodu dr elini sokunca dahada kötü oldum dakikalık bişey dayanıyo insan korkmayın yani çatımda açılma olmuş bende 1 kilo almışım tabi birazınıda çocuk almış tansiyonuna dikkat et dedi çıkarsa hemen gel 11 7 yüksek biraz galiba haftaya bugün bu saatlerde bebeğim yanımda olucak normal doğum ama belli olmaz belki bi kaç gün erken gelir dua edin bana kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…