Selam bayanlar...
bız doktordan geldık oglumla . gecen cuma sancılandıgımda baska doktora gıtmıstım o bana bebegının kafası asagıda 3 kılo olmus demıstı
sımdıkı kendı doktorum gene 3 kılo dedı ayrıca bebegın kafası asagıdaymıs ama catıya gırmemıs.....
moralım cok bozuldu. hazıran 8 de donmezse sezeryan ıcın gun alıcam mecburen.
saglıkla kucagıma alıyım baska bısey ıstemıyorum valla.
ya ne erken kaçması beee geliyom kimse yok anam bende çıkıyom benim kociş 12 dedimmi en geç evde oluyooo napalımmmm böle işlerrrr
he bende giriyom ama gireerken eşimi arıyom ben duşa giriyorum yarım saate çaldırmazsam ara beni diyorum öle hallediyoz
canım benim de damalarlar aşırı belirgin mavi yesil gibi heryer damar oldu bi de uçları karardı etrafıda benek benek oldu bazen bunlar benim memişlermi diyom açıkcası
hadi lennn bne hep giriyom 12 ye kadar heeeeeeee kaydirigubbakcemile3 napim kızlar kocişim okulda sabahçı erken yatıyoz yani erken dediğim 12 1 2 gb yazlar böle olmaz emin olun sabah 4 5 olur eşimle biz sahilden anca çıkarız bu yaz o geç gelcek biz çağatayla oturcaz evde
ya en son sırada ben değilimki benden sonra olanlarda var bak kafamı bozmayın size inat gider sunni sancıyla doğururum heeeeeeeee:jeyyar:
gel canım ısıyıysın ama bende senin kızı yirimmm
heeeee sana nolduysa maşallah 2 sabahtır benden önce gelit oldun kuzummmmm maşallahh
canım nasılsa gelince bi söler 2 söler 3ncüye vazgeçer
bu arada sabah sabah memleketimi gördüm ne güzel resimdir o ağlatcanmı beni 20 ay oldu nerderyse gitmedim istanbulaaaaa özledimmm bi daha da ne zaman gidebilirim allah bilir ailem buraya taşınıyo çünküü senağlama
cnm maş. bebişineeeSelam bayanlar...
bız doktordan geldık oglumla . gecen cuma sancılandıgımda baska doktora gıtmıstım o bana bebegının kafası asagıda 3 kılo olmus demıstı
sımdıkı kendı doktorum gene 3 kılo dedı ayrıca bebegın kafası asagıdaymıs ama catıya gırmemıs.....
moralım cok bozuldu. hazıran 8 de donmezse sezeryan ıcın gun alıcam mecburen.
saglıkla kucagıma alıyım baska bısey ıstemıyorum valla.
saadetcimm gordunmu yakalanmisiz semosa...:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?