2009 Haziran Anneleri!!

cemrecim herşey normal miş cnm çok iyi tansiyon 11 7 de güzel bi tansiyon takma kafanı be bebişlerin ne zaman geleceği belli olmazzz kaç haftalıksın bugün yani

cemrecim herşey normal miş cnm çok iyi tansiyon 11 7 de güzel bi tansiyon takma kafanı be bebişlerin ne zaman geleceği belli olmazzz kaç haftalıksın bugün yani

38 bitiyo 39 a giriyorum artık bugün yarın gelir diye bekliyorum dr um ilk başta 13 haziran dedi haftaya bugün doğacak işte hayırlısı olsun
saadetcim
çokk saol tatlım senin doğumunda yakın değilmiydi yaw

canım benım hayırlı olsun....
sunı sancıylamı dogurucaksın canım. haftaya bugun demıssın ama. yanı eli kulagında bebegın her an gelebılır he ay cnm benım hayırlısıyla ınsallah

cemrecim maşallah sna da kızına da sen şimdi nasıl doğurcan sezercikmi normalmi anlamadım ben
haftaya perşembe sancımı vervceklerrr
allahhh kıs işlerini bitirt birilerine bak az kalmışşşş
hayırlısıyla sende kurtulcan

işte pınarımızın oğluşu batuşşşşşşş
K
MAŞALLAH BATUŞA ALLAH ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH.PINARCIM TEBRİKLER HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNAŞLLAH SİZE AİLESİNE HUZUR MUTLULUK GETİRSİN BEBEĞİNİZ EEE ARTIK PINARLARIN EVİNDE 2 KİŞİLİK MACERA SONA ERDİ ARTIK 3 KİŞİLİK BİR HİKAYE VAR EVLERİNDE.

KIZLAR BEBEKLERİNİZİN HAREKETLERİ NASIL NE KADAR DA BİR OYNAMALARI LAZIM BİLEN VARMI BENİMKİ GEÇEN HAFTA DAHA HAREKETLİYDİ SANKİ MERAK ETTİM.KIZIMIN ODASI GELCEK YARIN.DR.GİTTİK GEÇEN GÜN 35+2 BUGÜN KIZIM 47.CM OLMUŞAMA KİLOMUZ 2.376 AZ BİR KİLOMU BU YA OO KADAR ONA FAYDALI ŞEYLER YİYORUM KİLO ALMIYOR SİNİR EDİYOR BENİsenağlamaDOĞUMA 18-22 HAZİRAN ARASI DİYOR.NEREDEYSE 39 HAFATNIN SONUNDA ALCAK BEBEĞİ

canım benım hayırlı olsun....
sunı sancıylamı dogurucaksın canım. haftaya bugun demıssın ama. yanı eli kulagında bebegın her an gelebılır he ay cnm benım hayırlısıyla ınsallah
galiba normal sancıyı beklemicek dr zaten nts ye bağlandım hiç sancın yok dediler dr umda sancın hiç yok haftaya perşembe burdasın dedi bende anlamadım dr kesin tarih verince sezeryanmı diye sordum yoo normal istersen hemen bugünde alabilirm sezeryanla bende yok ya ben normak doğurucaam :):)

saol semoşum allahım hepimizi kurtarsın normal olucak tatlım suni sancı verecekler galiba o daha kötü birden çok şiddetli bi ağrı giriyo normalde yavaş yavaş geliyo sonradan şiddetleniyo allahım yardımcım olsun işim kalmadı bu hafta sonuda eşimle çekyat arkalarını kıyıları köşeleri temizlerim eksik ne varsa herşeyimi tamamlarım dolabımda bozulucak zamanı buldu yarın servis alıcak salıya geri getireceklermiş offf be o zamana kadar bu sıcak havada ne yapacam yaa gazı kaçmış durup dururken ya o zamana kadar doğurursam ne halt etcem ben öfff durur durur böyle zamanları bulur aksilikler neyse inşallah salı gününe kadar doğurmam yani dr un dediğin gün olur inşallah

KIZLAR BEBEKLERİNİZİN HAREKETLERİ NASIL NE KADAR DA BİR OYNAMALARI LAZIM BİLEN VARMI BENİMKİ GEÇEN HAFTA DAHA HAREKETLİYDİ SANKİ MERAK ETTİM.KIZIMIN ODASI GELCEK YARIN.DR.GİTTİK GEÇEN GÜN 35+2 BUGÜN KIZIM 47.CM OLMUŞAMA KİLOMUZ 2.376 AZ BİR KİLOMU BU YA OO KADAR ONA FAYDALI ŞEYLER YİYORUM KİLO ALMIYOR SİNİR EDİYOR BENİsenağlamaDOĞUMA 18-22 HAZİRAN ARASI DİYOR.NEREDEYSE 39 HAFATNIN SONUNDA ALCAK BEBEĞİ[/QUOTE]

bana dr um günde 12 kez oynaması lazım yerleri daralıyo ondan hareketleri yavaşlıyo canım önceden küçüklerdi istedikleri gibi tepiniyolardı içerde şimdi öyle değil büyüdükçe yerleri küçülüyo ondan az oynuyodur ki onlar hafif hareketlerini biz hissedemiyoruz kilosuda normal alır daha 3 haftada 1 kilo daha alır üzülme boyuda kilosuda iyi o alabildiği, kadar alıyo canım 3 kiloyu geçer merak etme takma kafana 39 uncu hafta iyi senin karnında ne kadar durursa onun için o kadar iyi büyüsün işte kuzucuk

ee cemre ntsde sancı falan çıkmadıgsa dr niye perşembe gününe acele ediyo.suni sancımı vericekmiş gerçekten.sen kaçıncı haftadasınki
bendede sancı falan çıkmadı.pazartesi tekrar gel dedi dr.sancım gelene kadar beklicekmiş.gelmezse en son 40 hafta dolunca suni sancı yada sezeryan olcak

Kızlarrr ya çok özürrr Batuş bırakmıooo ...
Şimdi oturdum ağlıo yine gazı var senağlama
Ananesi bakıo yoruldum fena...
Silikon göğüs ucu mutlaka alın ...
Kanama ilk gün çok oldu sonra pembemsi...
Hastane çıkışı ben 3 tane almıştım yetmedi kustu,işedi halletti hepsini...en az 5 tane alın
Aptamil pre ve 50 cc lik kap alın mutlaka slikon kaşık alın sakın biberonla mama vermeyin memeyi tutması için...
Süt gelmesse mama mecbur lazım oluo sarılık olmaması için...
Şuan aklıma gelen başka yok siz sormak istediklerinizi sorun ben cevaplıyımmm kızlarr....

canım sağol iyice pimpirikli oldum ya bir şey olursa diye korkuyorum kordon dolanması bilmem ne hep aklıma geliyor allahım sen koru bebeklerimizi

39 haftamın bitmesine bi kaç gün kalıyo suni sancı verecek yani yoksa sancın gelince gel derdi kesin tarih veripte saat veripte gel demezdi ben sezeryan istemiyorum normal doğum taraftarıyım zaten çocuk haftasını geçince büyük ihtimal sezeryanla alıyolar benimde suyum ancak 1 hafta daha idare edermiş çocuğu ee zaten haftaya büyük bi ihtimal doğar dedi çocuk beklemez 1 hafta daha çatımdada açılma varmış baktı ayy dr iki parmağını soktu canım acıdı ordan bi baş çıkıcak nasıl dayanıcam bilmiyorum gerçi orayı hissetmicem ama bakalım hayırlısı ya çocuk doğsunda ben acısınıda çekerim artık

ay canım Allah yardımcın olsun.ne güzel kavuşcan yavruna.haftan gözükmüyodu da ben ondan sordum.drun demesi öyle konuşması normalmış ozaman.belki perşembeye kadar normal sanıcın bile gelir.inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

ayy canım sende tecrübe kazanıyosun yavaş yavaş yaşarak öğreniyosun hee ne güzel allahım olmayanlarada versin çok saol canım verdiğin bilgiler için batuşcuk artık uyutmamaya başladı seni yaramazlıkta yapar bi kaç ay sonra sen nasılsın canım ağrın sızın varmı hala

canım sağol iyice pimpirikli oldum ya bir şey olursa diye korkuyorum kordon dolanması bilmem ne hep aklıma geliyor allahım sen koru bebeklerimizi

korkma tatlım allah büyüktür bak seninkini önceden belirlemişler benim ablamında bebeğinin boğazına kordon dolanmıştı sezeryan oldu hiçbişeyde olmadı korkma yani içerde ne yaptıkları bellimi rahat durmuyo anacım bunlar yaramaz olucak hepsi kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün bu saatten sonra kolay kolay bişey olmaz allahın izniyle alıcan kucağına bebişini rahat ol

çok saol canım benim amin canım hayırlı kolay doğum nasip etsin rabbim hepimiz, bi avazda kurtarsın son günlerim sizinle bebek doğunca bu kadar sık giremicem hatta ilk 2 hafta hiç giremeyebilirm gelenden gidenden vakit bulamam bide eşimin ailesi kalabalık gelen giden hiç bitmez bakan çok olur yani bebek düzene girince ancak bende girebilirim nete allahtan hayırlısı ne diyelim

ya aslınd abazen gelenlere kızıyorum.bebeğin 40 çıktıkdan sonra gelseler daha ii olmazmı.minnacık daha öpmek istiyorlar dokunmak istiyorlar.inşan bişeyde diyemiyo büyük olunca.ama ben kendim bile öpmeye kıyamazken milletin ellemesine gıcık olurum.hem daha mikroplarada açık olcak.insan kıyamıyo

kızlar napıyınuz ben bugün yatış işlemlerini yaptım akşama yatıyorum sabah da sezeryan dua edin benim için korkuyom çooook. şimdi bi geçmişe bakıyım doğuranvar mı bugün

uf ya ben hala isim sitelerinde dolanıyorum.hala isim bulamadım.kızım dogcak isim yok....
panik oldum valla.artık bi karar vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…