2009 Haziran Anneleri!!

sedacım korkma tatlım olur öyle sancılar geçer ama hep sancını dinlersen sanki daha çok oluyomuş gibine gelir o yüzden sıklaşamaya başlarsa kork ama ara ara gelip gidiyosa yattığında felan o yalancı sancı korkma tatlım 1 ayın varmış daha yalancı sancın tutar bu aralar takma kafana

naren maşallah defneye.baya tosun olcak.
demek çatı muayenesinide kolay atlattın.ne güzel bak bunu duymak baya bi tırsmıştım ben.

narencim maşşallah kızına tombik bi kız olucak tam sevilmelik herşey yerinde benimde bugün çatı muayenesi oldum acıdı yaa zaten acıyo oram çok hassas bide erkek elide kürek gibi sokunca elini acıdı haliyle sen kolay doğurucan yani herşey normalmiş bende normal doğurucam ama bakalım zaman neyi gösterir beklicez görcez

umarım öyledir tatlım,
iyi ya siz normal dedikçe ben rahatlıyorum en azından

haftaya dr gidicem bakalım zaman da geçmiyor zaten

yakın sayılır cnm 11 gün kaldı kısmetse
kızlar napıyınuz ben bugün yatış işlemlerini yaptım akşama yatıyorum sabah da sezeryan dua edin benim için korkuyom çooook. şimdi bi geçmişe bakıyım doğuranvar mı bugün
allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar

uf ya ben hala isim sitelerinde dolanıyorum.hala isim bulamadım.kızım dogcak isim yok....
panik oldum valla.artık bi karar vermem lazım
aa neden ki bulamadın bir sürü isim var arzucumm
geçen özlemin oğlunun ismine benzer bi isim diodunn
onu koymuycak mısın yoksaa :uhm:

biz çıkyoruz kızımla babamız gelcek birazdan hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın allaha emanet olun şekerler

kızlar bende cıkayım.bu tombul şişko hala yemek yapmadı kocacım kesec ek benı.yemegımı yapayım gelırım yıne cook öpüyorummm hepınızıııııı

Merhaba,
Ben 30 haftalık hamileyim, yazdıklarınızı okuyordum.
Ben de göğüs için Lansinoh krem almayı düşünüyordum. Ancak birkaç yerde lanolinin zararlı bir madde olduğunu okudum.Lansinoh da saflaştırılmış yüzde yüz lanolinmiş. Belki zararı bertaraf edilmiştir ama ben yine de almaktan vazgeçtim.
isterseniz siz de bir araştırın.
Güncel | Islak mendil kör edebilir | Akdeniz Manşet

tumgazeteler

selam kızlar! küçük kızım izin vermesede kaçamak bir bakıyorum konuştuklarınıza.
unutmadan en önemli sorunumu paylaşayım sizlerle.şimdiden göğüs bakımınıza dikkat edin.çünkü ben 3 gündür ateşten ve ağrıdan duramıyorum.ilk 3 gün sütüm gelmedi daha sonra ise öyle bir geldiki kızım başedemiyor :) tam sütümün geldiğine seviniyorken öyle gerildi ki göğüslerim sızısından duramıyorum.göğüs uçlarımı ise sormayın çatlak patlak oldular.dolayısıyla emzirirken acıdan ağlıyorum.fazla sütü sağamıyorumda.yani daha ne anlatayımki çeken anlar ancak.
oysa doğuma dek hem karnıma hemde göğsüme bebeyağı kullanmıştım ama bir yararı olmadı.bepanten vs birkaç merhem daha kullanıyorum ama nafile .umarım siz bu sorunu yaşamazsınız.inanın dikişlerim yanında solda sıfır kalıyor.

selam kızlaaarr..
bi kaç gündür bilgisayarımız yoktu ayrı kaldık sizlerden. neler oldu neler bitti hiç bilmiyorumm..
bugün bizim dr kontrolumuz vardı, benim ödemler ve tansiyon tavan yaptı..
onun için yarın hastaneye yatıyorum 2 gün gözaltında kalacağım, eğer ödemler devam ederse bebişim karnımdan kucağıma gelicek ama gidişat iyi olursa 1 hafta sonra sezeryan olacağım..
bu ödem ve tansiyonla normal doğum yapamayacağım belli oldu..
bugünkü kontrolde bebişim gayet sağlıklı gözüküyordu, 2955 olmuş kilosu, dr'umuz haftasına göre iyi olduğunu söyledi..
şimdiiii biz yarın sabah çantamızı alıpp hastaneye gidiyoruuuzz, inşallah güzel haberler veriririm sizlere, herkesi öpüyorumm.

canim cok gecmis olsun, gecenler de kizlardan biri yazmisti neyin iyi geldigini, ben bir bakayim da sana özelden mesaj atarim...

naber tombiller ay hiç giremiyom artık nete yaa anca bir kocişle falan konuşuyom msnde sonra size bakıyom okuyom geçmişi sonra o bitene kadar ayaklar şişiyo yazamıyom bugün biarada giremedim zaten kk sorunluydu sanırım sabah bankaya falan gittim yürüyemiyom ben artık bunu anladım yok yani olmuyo hakkaten olmuyo çokta kilo aldım ayaklarda şiş ya ondan sanırım yarında doktora gitcem bakalım artık sondefa neye karar vercez bakalım
yıdancım geçmiş olsun canım benim ayy benim en çok korktuğum şey bu yaa şimdiden dokunamıyorum memişlere valla doğumdan sonra ne hale gelcekler acaba çok merak ediyorum
aylincim sanada geçmiş olsun kızz ayy kötü olmuş bu tansiyon işi yaa benimde heryerim şişti ama Allahtan tansiyon yüksek değil hayırlısı olsun canım benim Allahım nezaman isterse ozaman vercek bize kuzucuklarımızı biz istediğimiz kadar plan yapalım sağlıklı doğsunlarda neyapalım artık hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
narencik seninde kuzuna maşallah canım demek çatıyı atlattın iyi bir şekilde haa hadi bakalım acaba benimkide yaparmı yarın bende tedarikli gidim bare bugün yapim bahar temizliğiniidelikafadulden

aylin geçmiş olsun, inşallah herşey gönlüne göre olur. bebişin de kocaman olmuş zaten doğsa da sıkıntı olmaz.
Allah çook kolaylık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…