ormezmiyim...canmmay ne gzlll özlemcim
oyuncak ha banada ör banadaa :)
Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti Batuşum 20.30 da ağlamaya başladı susmadı bu saate kadar gaz,bez,mama hepsi ok çocuk yarılcaktı ağlamaktan en sonunda yorgun düştü uyudu o ağladı ben ağladım artık offff dr u aradık gazı vardır dedi ama yok böle bişi kahroldum resmen
Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti Batuşum 20.30 da ağlamaya başladı susmadı bu saate kadar gaz,bez,mama hepsi ok çocuk yarılcaktı ağlamaktan en sonunda yorgun düştü uyudu o ağladı ben ağladım artık offff dr u aradık gazı vardır dedi ama yok böle bişi kahroldum resmen
ayyyy pınarrrrr adaşım güle güle büyüt Batuşu yeni duydum desem çok sevindim senin adına.. çok duygulandım çok güzela.s. İnşallah herkes iyidir bende 2 gün hastanede yattım yüksek ateşten dolayı 39.5 den aşağı düşmedi bi türlü ama şimdi iyiyim çok şükür ama hala doğurmadım inşallah sıra bana gelmiştir artık hiç sabrım kalmadısositososito
Canımmm ağlayınca çok fena oluyor insan etinden et kopuyor resmen insanınnnormezmiyim...canmm
orerimde ben orene kadar irem buyur :roflol:
ayy canmm...
simdi ne kadar zor oldugunu bilsekte henuz anlayamiyoruz senin gibi..
ama sanirim benide aglamakli gunler bekliyor bende dayanamam hic
Vildancım iyice dinlen ...merhaba kızlar nasılsınız.Ben işten arıldım temizlikte bitti artık oğlumu beklemeye başaldım.
Güzelim geçmiş olsun güle güle büyüt oğlunu.Doğuncada bu problamla var değil mi? Nasıl annelik bize de anlat.hayırlısı olsun başa gelen çekelir.ama ben yinide dört gözle bekliyorm oğlumu. Hayırlısıyla.
Canım teşekkürlerrr....geçmiş olsun dikkat et kendineee ..ayyyy pınarrrrr adaşım güle güle büyüt Batuşu yeni duydum desem çok sevindim senin adına.. çok duygulandım çok güzela.s. İnşallah herkes iyidir bende 2 gün hastanede yattım yüksek ateşten dolayı 39.5 den aşağı düşmedi bi türlü ama şimdi iyiyim çok şükür ama hala doğurmadım inşallah sıra bana gelmiştir artık hiç sabrım kalmadısositososito
Aynen gülüm dayanamıyor insannn inşallah ağlamaz bu şekilde içim acıdı resmenoy pınarcım kıyamam ya sizeee
ana yüreği dayanmıyor demii
inşş bidaha ağlamaz batuşta anneside üzülmez....
pınarımmm
sanada geçmiş olsun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?