2009 Haziran Anneleri!!

anaa herkes dizi izlemeyemi gitti yaw ben hem burdayım hem dizimide izliyorum yv le pc aynı odada olunca böyle bi avantaj oluyo :)

haydahhhh tospam hastaneye mi yatıyo şimdi haber alamayacakmıyız yani iki gün. çok geçmiş olsun tospam inşallah herşey yoolunda gider .iyi haberlerle gel emi

off sıkıldmm yaa
kociş kurtlara bakıoo ben dee burda ama kmse ykkk

burdayiz burdaaaa saadetcimmm..
ogluma oyuncak oruyorumm ben oyuzden kaciriyorum arasira geleni gideni

Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti Batuşum 20.30 da ağlamaya başladı susmadı bu saate kadar gaz,bez,mama hepsi ok çocuk yarılcaktı ağlamaktan en sonunda yorgun düştü uyudu o ağladı ben ağladım artık offff dr u aradık gazı vardır dedi ama yok böle bişi kahroldum resmen

ay ne gzlll özlemcim
oyuncak ha banada ör banadaa :)
ormezmiyim...canmm
orerimde ben orene kadar irem buyur :roflol:

ayy canmm...
simdi ne kadar zor oldugunu bilsekte henuz anlayamiyoruz senin gibi..
ama sanirim benide aglamakli gunler bekliyor bende dayanamam hic

merhaba kızlar nasılsınız.Ben işten arıldım temizlikte bitti artık oğlumu beklemeye başaldım.
Güzelim geçmiş olsun güle güle büyüt oğlunu.Doğuncada bu problamla var değil mi? Nasıl annelik bize de anlat.hayırlısı olsun başa gelen çekelir.ama ben yinide dört gözle bekliyorm oğlumu. Hayırlısıyla.

ayyyy pınarrrrr adaşım güle güle büyüt Batuşu yeni duydum desem çok sevindim senin adına.. çok duygulandım çok güzela.s. İnşallah herkes iyidir bende 2 gün hastanede yattım yüksek ateşten dolayı 39.5 den aşağı düşmedi bi türlü ama şimdi iyiyim çok şükür ama hala doğurmadım inşallah sıra bana gelmiştir artık hiç sabrım kalmadısositososito

oy pınarcım kıyamam ya sizeee
ana yüreği dayanmıyor demii
inşş bidaha ağlamaz batuşta anneside üzülmez....

pınarımmm
sanada geçmiş olsun cnmmm

çok geçmiş olsun canım.Allah hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı... Tüm anne ve bebişlere ii geceler üzmesinler annelerini :))

ormezmiyim...canmm
orerimde ben orene kadar irem buyur :roflol:

ayy canmm...
simdi ne kadar zor oldugunu bilsekte henuz anlayamiyoruz senin gibi..
ama sanirim benide aglamakli gunler bekliyor bende dayanamam hic
Canımmm ağlayınca çok fena oluyor insan etinden et kopuyor resmen insanınnn

Vildancım iyice dinlen ...
Annelik müthiş bişi ama ağlayıp çözüm bulamayınca deliriyor insann

Canım teşekkürlerrr....geçmiş olsun dikkat et kendineee ..

oy pınarcım kıyamam ya sizeee
ana yüreği dayanmıyor demii
inşş bidaha ağlamaz batuşta anneside üzülmez....
pınarımmm
sanada geçmiş olsun cnmmm
Aynen gülüm dayanamıyor insannn inşallah ağlamaz bu şekilde içim acıdı resmen

günaydııın minikkuşlarrr ilkdefa ben açılışı yaptım sanırım acayip aç bir şekilde uyandık bugün ihsoşla sabah 6buçukta rüyamdada doğurup durdum zaten yok 2cm lik açılmam varmış yok hemen doğuma alıncakmışım ohooooo daha neler neler bugün doktor kontrolümüz varya ondan sanırım saat 10da birazdan hazırlancaz oğlişimlee bu akşamda yine kuzenimin düğünü var off yaa hep üstüste yaptılar varya delirmemek elde değil yani düğünlerde doğurcam bu gidişle Allah korusun bakalım doktor amca bugün ne diceekk neye karar vercez bakalım çok merakediyorum malum bu son kontrolümüz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde bugün giremem ben artık doktordanda teyzeme geçecez nasıl dayancam bunlara bilmiyorum ama bakacaz artık hepinizi öpüyorum canlarım hayırlı günler olsun herkese inşallah

Günaydin kizlar,

bugün bizim de doktor kontrolümüz var...Hic de halim yok, yine adet olacakmisim gibi agrim var.Bakalim
ne diyecek doktorumuz..
Hepinize iyi bir gün diliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…