- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
SEMACIM NE RAHAT FERİFİN KIZ YOK MU KAPI ARKASINDA MERDANE FALANben deliriyom heralde
odalara bakıp bakıp sinir basıyo ağlıyom bitemedi işler
2gündür tek fırça atılmadı eve
adam rahat geizp duruyo
sabahtan beri evde tekim tel de yok bi arayıp napıyon demedi
bende didinip durayım sanki çocuk ondan değilde başkasından herişi zorla
illaki baskı yapcan arkadan ittircen
benim gibi sakin pozitif bi insanı bile delirtiyo yaaa
sancım tutsa napcak merak ediyom kaç günde bticek ev
lohusa halimle girişip temizlerim heralde
kızlar napıyınuz ben bugün yatış işlemlerini yaptım akşama yatıyorum sabah da sezeryan dua edin benim için korkuyom çooook. şimdi bi geçmişe bakıyım doğuranvar mı bugün
kızlar bu arada ben lansinoh kremi aldım 56 gramı 30ytlye buldum.eczacı tanıdıkdan:) bugün itibaryle onu kullanmaya başlacım.inşllh faydası olurda yara olmaz.ama bi arkadaş lanolin zararlı falan demiş.bu kremde lanolin var.bilemiyorum artık.kremi silmeye bile gerek yok deniliyo bebek eme biliyomuş zararlı olsa öylede yazmaz bence
selam kızlaaarr..
bi kaç gündür bilgisayarımız yoktu ayrı kaldık sizlerden. neler oldu neler bitti hiç bilmiyorumm..
bugün bizim dr kontrolumuz vardı, benim ödemler ve tansiyon tavan yaptı..
onun için yarın hastaneye yatıyorum 2 gün gözaltında kalacağım, eğer ödemler devam ederse bebişim karnımdan kucağıma gelicek ama gidişat iyi olursa 1 hafta sonra sezeryan olacağım..
bu ödem ve tansiyonla normal doğum yapamayacağım belli oldu..
bugünkü kontrolde bebişim gayet sağlıklı gözüküyordu, 2955 olmuş kilosu, dr'umuz haftasına göre iyi olduğunu söyledi..
şimdiiii biz yarın sabah çantamızı alıpp hastaneye gidiyoruuuzz, inşallah güzel haberler veriririm sizlere, herkesi öpüyorumm.
kızlar bu arada ben lansinoh kremi aldım 56 gramı 30ytlye buldum.eczacı tanıdıkdan:) bugün itibaryle onu kullanmaya başlacım.inşllh faydası olurda yara olmaz.ama bi arkadaş lanolin zararlı falan demiş.bu kremde lanolin var.bilemiyorum artık.kremi silmeye bile gerek yok deniliyo bebek eme biliyomuş zararlı olsa öylede yazmaz bence
selam bayanlar esımın eczacı tanıdıgı var ona lansınoh al demıstım 10 gramını ..
cunku eltım kullandı cok memnundu eczacı kanserojen madde var demıs onermemıs...
belle b dıye bı krem almıs belkı ÖZLEM VE NİDA bılırler yurt dısındakı doktorlar bu kremı onerıolarmışş.
bella b ustunde arı resmı var bal petegı var.
aylincim inş. hersey yolunda gider 1 hafta daha içeride kalır oğlusun
canım iyiyim üzmüyoda agrılarım basladı adet agrısı gibi ara ara yokluyo karnımda iyice indi asagı bekliyorum artık sen nasılsınaysecım nasılsın canım?ceylin naz ımız nasıl uslumu annesını üzmüyor dimi mınık pıtırcık:ecrin_bebek:
geçmiş olsun aylincimselam kızlaaarr..
bi kaç gündür bilgisayarımız yoktu ayrı kaldık sizlerden. neler oldu neler bitti hiç bilmiyorumm..
onun için yarın hastaneye yatıyorum 2 gün gözaltında kalacağım, eğer ödemler devam ederse bebişim karnımdan kucağıma gelicek ama gidişat iyi olursa 1 hafta sonra sezeryan olacağım..
bugünkü kontrolde bebişim gayet sağlıklı gözüküyordu, 2955 olmuş kilosu, dr'umuz haftasına göre iyi olduğunu söyledi..
şimdiiii biz yarın sabah çantamızı alıpp hastaneye gidiyoruuuzz, inşallah güzel haberler veriririm sizlere, herkesi öpüyorumm.
semos ben sana msj atmadimmi???
neden yazdirmiyorsun beni listeyee hiiii???:roflol:
eee şimdi aklım karıstı ne alalım o zaman krem olarak canım?o dedıgın belle b yı burdan bulabılırmıyız canım?yurt dısındamı satılıyor yanlızca?
ayy canım geçicek inşallah mecbur çekiliyo acı sonra geçiyo benim ablamda krem felan kullandı ama fayda etmedi o illaki çatlıyo diyo ucuda çatlıyo ne kullanırsan kullan olucağı varsa oluyo bende biyerde okumuştum bebek gögüs ucunu tam kavrarsa ve sen onu çektiğini tam hissedebiliyosan çok çatlak olmuyomuş iy,ce kavrayıp meme ucunun ağzına girmesini sağlıcakmışsın tam çekemediğinden çatlak oluyomuş inşallah kısa sürede geçer o çatlaklar sende rahat edersinselam kızlar! küçük kızım izin vermesede kaçamak bir bakıyorum konuştuklarınıza.
unutmadan en önemli sorunumu paylaşayım sizlerle.şimdiden göğüs bakımınıza dikkat edin.çünkü ben 3 gündür ateşten ve ağrıdan duramıyorum.ilk 3 gün sütüm gelmedi daha sonra ise öyle bir geldiki kızım başedemiyor :) tam sütümün geldiğine seviniyorken öyle gerildi ki göğüslerim sızısından duramıyorum.göğüs uçlarımı ise sormayın çatlak patlak oldular.dolayısıyla emzirirken acıdan ağlıyorum.fazla sütü sağamıyorumda.yani daha ne anlatayımki çeken anlar ancak.
oysa doğuma dek hem karnıma hemde göğsüme bebeyağı kullanmıştım ama bir yararı olmadı.bepanten vs birkaç merhem daha kullanıyorum ama nafile .umarım siz bu sorunu yaşamazsınız.inanın dikişlerim yanında solda sıfır kalıyor.
inşallah canım herşey yolunda gider doğum yaparsanda allah yardımcın olsun canım inşallah istediğin gibi olur tatlımselam kızlaaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?