2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlaar.
bu gün hepimiz dr da olcaz galiba. bizim de randevumuz akşam 6 da. inş. büyümüştür bıdıklarımız.
bu gün ayrıca temizlikci bayanımız var, evimiz de miss gibi olcak.
herkeze güzel bi gün diliyoruz ve hepinizi öpüyoruz kızımlaa hihoyyyt

günaydın didoş sorma bu tuhaf rüyalardan uyuyamaz olduk.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canıma.s.
Günaydin kizlar,

bugün bizim de doktor kontrolümüz var...Hic de halim yok, yine adet olacakmisim gibi agrim var.Bakalim
ne diyecek doktorumuz..
Hepinize iyi bir gün diliyorummmm
günaydın nidacıma.s. birşey cıkmaz inşallah birazdaha bekler bebişin

herkese günaydın bu arada mutlu bir gün diliyoruz kızımla sizlere
hayırlı cumalar
a.s.

günaydın canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Günaydın kızlarrr hiç uyumadıkkk ağladı sürekli batuşumm senağlama Servetçik mesaj atmış dün 3300 gr 50 cm doğmuş kızımızın ismi aren olmuş...çok ağlıyormuş oda epiduralle yapmış doğumu...sizler napıosunuz????

maşallah pınar, oğluşun 4 günlük oldu bile.
hiç tanımadığı bi dünyaya alışmaya çalışıyo annesi. olcak o kadar.
bazen bunu düşündükçe hep içerde kalsın diyo insan.
annesi kordonunu bile kestiler oğluşunun, nası ağlamasın:))

canım ya kıyamam ona düzelir inşallah en kısa zamanda bebeklerin derdi hep bu gaz sorunu ALLAH yardımcın olsun canım yanında sana yardım eden biri varmı yalnızmısın

geçmiş olsun aylincim
inş herşey yoluna greerr

ne listesi acep :uhm:

özlem dün bana mesaj atmıl deli doğurdum ben 5 kilo diye kendileri doğuranlara katılmak istemiş de onu diyoo:roflol:
haydahhhh tospam hastaneye mi yatıyo şimdi haber alamayacakmıyız yani iki gün. çok geçmiş olsun tospam inşallah herşey yoolunda gider .iyi haberlerle gel emi

alırız canım ben ararım aylini alırım haberleri ondan

oyyyyyy kıyamam batuşa annesi onun içinde çok zordurrrr olsun bak ne güzel bi annesi var eminim çok çok ii bakıyodur ona biz daha anlayamıyoruz malesef az kaldı anlarız heraldeee

geçmiş olsun canım allah sağsalim kucapına almayı nasip etsin bebişi

aaaaa bak bana haber vermedi tel bozuk sanıyor hala heralde canım allah kurtarmış şükür onu daaaa maşallah bebişimizeeee

biz geç kalktık bu sabah kociş kahvaltısını yaptı ben hala yapmadım şimdi bende yicem
dün gece biraz hallettik işleri beraber bugün de yapılcak epey bi kısmı

pınarım batuşumu öp yerimeee

ben kaçar mamamı yiyim yoksa oğluşum karnımdan çıkcak

tekrar merabaa.
ne biçim ağırlaştık kızlar yaa.
kıvrana kıvrana 15 dklık işi 1 saatte anca yapıyom.
daha 3 hafta var doğuma, nasıl geçicek yaa. karnım burnuma yaklaştı iice, yakında dengesizlikten yürüyemicem heraldee :CüvCüv:

Evet teyzesi normalde bugün sabah doğuracaktım 4 günlük olduu bile göbeğide çok acıyor kuzumunnnn

canım ya kıyamam ona düzelir inşallah en kısa zamanda bebeklerin derdi hep bu gaz sorunu ALLAH yardımcın olsun canım yanında sana yardım eden biri varmı yalnızmısın
annem,kayınvalidem,eşim yanımda canımyanlız olsam üşütürüm kafayı heralde

Ya bakamıom süt bile veremiom ağlıom sinirdennn

pınar bişey sorcam. doğumdan sonra karnın ne kadar küçülüyo.
5-6 aylık gibi falan mı oluyo?

Canım biliosun benim hamileyken karnım son günlerde çok büyüktü o yüzden doğumdan çıkınca hala bi batuhan daha varmış gibiydi şu anda 7 aylık gibiyim

merhabalar fıstıklar nasılsınız pınarcım üzülme tatlım sık sık emzir elinden ne geliyosa yap onun karnın doymadığını felan sanma anne sütü bebeği doyuracak şekilde sen ne kadar emzirirsen onun için o kadar iyi zaten tam anlamıyla 1 hafta sonra geliyo süt stres yapma tatlım gelicek ama sık emzir pek fazlada mama verme bence onun şimdi çene kaslarıda çok zayıf bi iki çeker yorulur öyle öyle oda alışıcak canım sıkılma üzme kendini

pinarcim mutlaka biliyorsundur ama ben yine de soyleyeyim dr browns marka biberonlar gazi onluyormus, sen gerci memeyi tutmaz diye kasikla yediriyorsun sanirim ama istersen bi druna sor canim,
servete de cok sevindim, masllah minik kizina:)

pınarımmmm üzme kendini annesi sağlam dursun ki batuşta ondan destek alsın dimi bu günleri hepsi geçecek ve gülerek anlatıcaz anılarımızı inşallah en kısa zamanda düzelir bebişimizin düzeni de dünyaya adapte olmaya çalışıyo batuş ne yapsınnn sudan çıkmış bir melek o daha ben bile 7 aylıkken alıştım inandım hamile olduğuma bir çocuğum olacağına :ecrin_bebek: bırak batuşta keyfini çıkarsın ister ağlasın ister gülsün kıyamam ben ona :)

bugün 36+0 olduk teyzişlerrrr acaba kaçıncı haftada gerçekleşecek bu doğum yaaa çok merak ediyorum kontrolüm 37+0 da meraktan çatlayacam valla karnım iyice aşşağı indi ve kasıklarımda sancı başladı oturup kalkarken birde ayaklarımın şişi inmeye ve daha az şişmeye başladı balıkyağı ve vitamin hapını bırakınca. birde bişey daha nst ye girip çıkınca hemen elimize verecekler mi sonucu aynı gün ilk nst sonra dr mı gözükücem yani ayyyy kafam kafam karıştı bilgi verin

nts sonuçları anında çıkıyo canım.grafik gibi bişey.sen makinedeyken oda ordan yazılıyo.olar beraber dra gidiyosun

günaydınlarrr
ay önceden geceki sayfalara yetişemezdim bi sürü olurdu şimdi baya azalmışız sankiiii..herkesi dogum stresi sardı sanırımsam
bu arada benimde ilk defa dün akşam adet sancısı gibi agrım oldu.ama çok uzun sürmedi 10 dk.falan
daha çok beklicem galiba

ntsye gecen hafta girdim,bana sonuc falan vermediler, dr makinadan cikan kagida bakti, sancin yok dedi, ntsden once de ultrasona girmistim canim

tşk ederim arzucummmm ewet artık herkeste bir telaş bi an önce gelseler bebişler diye insan ne oturabiliyo ne yata biliyo dün gece 4 te yattım 8 de kalkıp işe geldim

yasemincim artık zor olmuyomu kız çalışmak artık 36 haftalıksın şurda 4 haftan var yok kız insanın evdede işleri bitmiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…