günaydın didoş sorma bu tuhaf rüyalardan uyuyamaz olduk.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canıma.s.günaydııın minikkuşlarrr ilkdefa ben açılışı yaptım sanırım acayip aç bir şekilde uyandık bugün ihsoşla sabah 6buçukta rüyamdada doğurup durdum zaten yok 2cm lik açılmam varmış yok hemen doğuma alıncakmışım ohooooo daha neler neler bugün doktor kontrolümüz varya ondan sanırım saat 10da birazdan hazırlancaz oğlişimlee bu akşamda yine kuzenimin düğünü var off yaa hep üstüste yaptılar varya delirmemek elde değil yani düğünlerde doğurcam bu gidişle Allah korusun bakalım doktor amca bugün ne diceekk neye karar vercez bakalım çok merakediyorum malum bu son kontrolümüz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde bugün giremem ben artık doktordanda teyzeme geçecez nasıl dayancam bunlara bilmiyorum ama bakacaz artık hepinizi öpüyorum canlarım hayırlı günler olsun herkese inşallah
günaydın nidacıma.s. birşey cıkmaz inşallah birazdaha bekler bebişinGünaydin kizlar,
bugün bizim de doktor kontrolümüz var...Hic de halim yok, yine adet olacakmisim gibi agrim var.Bakalim
ne diyecek doktorumuz..
Hepinize iyi bir gün diliyorummmm
günaydın kızlaar.
bu gün hepimiz dr da olcaz galiba. bizim de randevumuz akşam 6 da. inş. büyümüştür bıdıklarımız.
bu gün ayrıca temizlikci bayanımız var, evimiz de miss gibi olcak.
herkeze güzel bi gün diliyoruz ve hepinizi öpüyoruz kızımlaa hihoyyyt
Günaydın kızlarrr hiç uyumadıkkk ağladı sürekli batuşumm senağlama Servetçik mesaj atmış dün 3300 gr 50 cm doğmuş kızımızın ismi aren olmuş...çok ağlıyormuş oda epiduralle yapmış doğumu...sizler napıosunuz????
geçmiş olsun aylincim
inş herşey yoluna greerr
ne listesi acep :uhm:
haydahhhh tospam hastaneye mi yatıyo şimdi haber alamayacakmıyız yani iki gün. çok geçmiş olsun tospam inşallah herşey yoolunda gider .iyi haberlerle gel emi
Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti Batuşum 20.30 da ağlamaya başladı susmadı bu saate kadar gaz,bez,mama hepsi ok çocuk yarılcaktı ağlamaktan en sonunda yorgun düştü uyudu o ağladı ben ağladım artık offff dr u aradık gazı vardır dedi ama yok böle bişi kahroldum resmen
ayyyy pınarrrrr adaşım güle güle büyüt Batuşu yeni duydum desem çok sevindim senin adına.. çok duygulandım çok güzela.s. İnşallah herkes iyidir bende 2 gün hastanede yattım yüksek ateşten dolayı 39.5 den aşağı düşmedi bi türlü ama şimdi iyiyim çok şükür ama hala doğurmadım inşallah sıra bana gelmiştir artık hiç sabrım kalmadısositososito
Günaydın kızlarrr hiç uyumadıkkk ağladı sürekli batuşumm senağlama Servetçik mesaj atmış dün 3300 gr 50 cm doğmuş kızımızın ismi aren olmuş...çok ağlıyormuş oda epiduralle yapmış doğumu...sizler napıosunuz????
Evet teyzesi normalde bugün sabah doğuracaktım 4 günlük olduu bile göbeğide çok acıyor kuzumunnnnmaşallah pınar, oğluşun 4 günlük oldu bile.
hiç tanımadığı bi dünyaya alışmaya çalışıyo annesi. olcak o kadar.
bazen bunu düşündükçe hep içerde kalsın diyo insan.
annesi kordonunu bile kestiler oğluşunun, nası ağlamasın:))
annem,kayınvalidem,eşim yanımda canımyanlız olsam üşütürüm kafayı heraldecanım ya kıyamam ona düzelir inşallah en kısa zamanda bebeklerin derdi hep bu gaz sorunu ALLAH yardımcın olsun canım yanında sana yardım eden biri varmı yalnızmısın
Ya bakamıom süt bile veremiom ağlıom sinirdennnözlem dün bana mesaj atmıl deli doğurdum ben 5 kilo diye kendileri doğuranlara katılmak istemiş de onu diyoo:roflol:
alırız canım ben ararım aylini alırım haberleri ondan
oyyyyyy kıyamam batuşa annesi onun içinde çok zordurrrr olsun bak ne güzel bi annesi var eminim çok çok ii bakıyodur ona biz daha anlayamıyoruz malesef az kaldı anlarız heraldeee
geçmiş olsun canım allah sağsalim kucapına almayı nasip etsin bebişi
aaaaa bak bana haber vermedi tel bozuk sanıyor hala heralde canım allah kurtarmış şükür onu daaaa maşallah bebişimizeeee
biz geç kalktık bu sabah kociş kahvaltısını yaptı ben hala yapmadım şimdi bende yicem
dün gece biraz hallettik işleri beraber bugün de yapılcak epey bi kısmı
pınarım batuşumu öp yerimeee
ben kaçar mamamı yiyim yoksa oğluşum karnımdan çıkcak
pınar bişey sorcam. doğumdan sonra karnın ne kadar küçülüyo.
5-6 aylık gibi falan mı oluyo?
bugün 36+0 olduk teyzişlerrrr acaba kaçıncı haftada gerçekleşecek bu doğum yaaa çok merak ediyorum kontrolüm 37+0 da meraktan çatlayacam valla karnım iyice aşşağı indi ve kasıklarımda sancı başladı oturup kalkarken birde ayaklarımın şişi inmeye ve daha az şişmeye başladı balıkyağı ve vitamin hapını bırakınca. birde bişey daha nst ye girip çıkınca hemen elimize verecekler mi sonucu aynı gün ilk nst sonra dr mı gözükücem yani ayyyy kafam kafam karıştı bilgi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?