2009 Haziran Anneleri!!

saadetcim benim doğum tarihi değişti 13 hazirandı 4 haziran oldu haftaya perşembe doğum olucak o yüzden benim doğum tarihimi değiştir istersen

napim anam anca 37 haftanın sonun da çıkıcam herhalde oda yani 5 haziran demek oluyooo.

valla evdeki işleri yaptım sayılır birtek kocişin sigara içtiği odayı en sona bıraktım oda artık orda sigara içmeyecek perdeler falan takıldıktan sonra kızını düşünüyomuş kokmasın diyoooo bizi düşünen yok şimdi den el kızı olduk valla kendi canı meydana geliyo ya bu erkekler yok muuuu hihoyyyt

cemrecim ne yaptın buzdolabı çamaşır makinasını servis geldimi canım

günaydın saadetcim hoş geldin
cemre kaç haftalıkken doğuma giricen yani

geldiler canım makinamda bişey yokmuşda buzdolabının gazı kaçmış bugün servis tekrar gelcek alıcaklar dolabı gaz basacaklar galiba salı günü getirecekler öfff dolapsız kalmak ne zor canımda nasıl soğuk şeyler çekiyo ama dolabım yok allahtan perşembeye kadar yetişecek 39 haftanın içinde oluyorum canım saadetcim saol canım evet çok azz kaldı hepinize dua edicem doğuma girerken hiçbirinizi unutmıcam sizde bana dua edin normal doğum olucak bide duaya çok ihtiyacım var inşallah kolay olur doğum

cemrecim sorma ya benim de dün fritözüm bozulduu
nasıl oldu anlamadım en son yıkanmıştı yıkandık tan sonra her zamanki gibi yağını döktüm kullancaktım
çalışmıyorr
alt haznesinin ışığı yanıyor elektriği alıyor ama üst kısmını ısıtmıyoo
nese götürcez artım tefale eşimle.
ama elim ayağımmış bnmmm
çok üzüldümm
ocakta olmuyor çünküü dün bunu anladım...
bu arada cemrecim
normal doğum bebek ne zaman gelirse değil miydii
senn kinin tarihi belii

ewet ya normal doğuma nasıl tarih veriyorlarrrr ben de biraz önce yaseminel e msj attım bu konuda çünkü doğum yapanlar arasında yalnızca o normal yapmış bende normal düşünüyorum yani öyle istiyorum suniii sancı mı vercekler acaba

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

olymposs(özlem) kızımızı dünyaya getirmiş
çok ağrısı varmış
bebekde emmediği için yenidoğan ünitesinde yatıyomuş
yarına kadar göremicekmiş
3600 gr ve 50cm miş
adı da ece olmuş kızımızın

günaydınnnn günaydınnn sanaaaaaa :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

ne guzel bi mujde..
allah anali babali buyutsun ..
masallah kilosu herseyi guzel..
ins bian oncede emmeye baslar

canım çok saol evet normal doğum ama suyum 1 hafta daha idare edermiş çocuğu o yüzden 10 gün erken alıcak suni sancı vericek galiba bende anlamadım ama vardır bi bildiği dün hastanedede kadının biri geldi ben çatıma baktırıcam onunda kanaması olmuş 8 ayı yeni bitmiş çömelmiş sonra bi bakmış kanaması gelmiş kadın naslı panik içersindeydi benim dr hemen doğuma alın doğum başlamış dedi kadın nasıl üzülüyodu bende dedim allah yardımcın olsun oda saol dedi ayy son aylarda kendimizi korumamız lazım hele şu son haftalarda bende artık eğilirken korkuyorum gerçi haftaya zaten doğum olucakta genede ani hareketler yapmamak lazım zor yaa valla

ooooo maşaLLAHHHHH olymposs a allah analı babalı büyütsün tüm iyi dileklerimiz onlarla :Saruboceq: valla herkes doğurdu biz kaldıkkkk ağlamak istiyom ya herkes ne zaman diye soruyo ben bi bilsem ne zaman geleceğini benim bebişin milleti de aydınlatıcam ama ben bile merakla bekliyom

canim bende n.dogum yapcm ins..
suni sanci veriyorlarr..
ama genelde bebegin kendisinin gelmesi bekleniyor burada..
gecikirse suni sanci

ayyy ne güzel bi melek daha indi yeryüzüne allah analı babalı büyütsün alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende dip boya yaptirmak icin bi randevu almaya gidiyim kuafore..
oglum resimlerde gorunce"anne beni boyle bakimsizmi dogurdun demesin":roflol:
hadi optm sizi..

oh oh maşallahhh
ne gzllll
yaaaa
darısı bzlere olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…