Canım tutuyorum sürekli emeye inşallah gelirrmerhabalar fıstıklar nasılsınız pınarcım üzülme tatlım sık sık emzir elinden ne geliyosa yap onun karnın doymadığını felan sanma anne sütü bebeği doyuracak şekilde sen ne kadar emzirirsen onun için o kadar iyi zaten tam anlamıyla 1 hafta sonra geliyo süt stres yapma tatlım gelicek ama sık emzir pek fazlada mama verme bence onun şimdi çene kaslarıda çok zayıf bi iki çeker yorulur öyle öyle oda alışıcak canım sıkılma üzme kendini
Canım ben hastane çantama koymuştum dr brown ama biberon verince meme asla almıo die dr vermedi kaşıkla yediriorum o yüzdenpinarcim mutlaka biliyorsundur ama ben yine de soyleyeyim dr browns marka biberonlar gazi onluyormus, sen gerci memeyi tutmaz diye kasikla yediriyorsun sanirim ama istersen bi druna sor canim,
servete de cok sevindim, masllah minik kizina:)
İnşallah canım inşallahpınarımmmm üzme kendini annesi sağlam dursun ki batuşta ondan destek alsın dimi bu günleri hepsi geçecek ve gülerek anlatıcaz anılarımızı inşallah en kısa zamanda düzelir bebişimizin düzeni de dünyaya adapte olmaya çalışıyo batuş ne yapsınnn sudan çıkmış bir melek o daha ben bile 7 aylıkken alıştım inandım hamile olduğuma bir çocuğum olacağına :ecrin_bebek: bırak batuşta keyfini çıkarsın ister ağlasın ister gülsün kıyamam ben ona :)
Canım benim gözü aydın neden yenidoğanda tutuo batuşta emmedi yanımdaydı hepkıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olymposs(özlem) kızımızı dünyaya getirmiş
çok ağrısı varmış
bebekde emmediği için yenidoğan ünitesinde yatıyomuş
yarına kadar göremicekmiş
3600 gr ve 50cm miş
adı da ece olmuş kızımızın
Canım ya ne eğilmesi sakın eğilme yahu artık doğum yolundasın sen ayaklarını uzat yatcanım çok saol evet normal doğum ama suyum 1 hafta daha idare edermiş çocuğu o yüzden 10 gün erken alıcak suni sancı vericek galiba bende anlamadım ama vardır bi bildiği dün hastanedede kadının biri geldi ben çatıma baktırıcam onunda kanaması olmuş 8 ayı yeni bitmiş çömelmiş sonra bi bakmış kanaması gelmiş kadın naslı panik içersindeydi benim dr hemen doğuma alın doğum başlamış dedi kadın nasıl üzülüyodu bende dedim allah yardımcın olsun oda saol dedi ayy son aylarda kendimizi korumamız lazım hele şu son haftalarda bende artık eğilirken korkuyorum gerçi haftaya zaten doğum olucakta genede ani hareketler yapmamak lazım zor yaa valla
ne gzl yazmışın yaaallah nöbetten başka ayrılık vermesin saadetçim her daim mutlu mesut olun inşallah allah gülen gözlerinizden gülücükleri eksik etmesinnnnn
banada suniii sancııııı bende istiyommmmmmmm
gözün aydın sadoşum ne mutlu sana oh keyfini sürersin artıkın eşinin hehe
ya ben şimdi özele gidiyom ama ssk da doğum yapıcam yani birazda karışacak işler son kez kendi özel dr gidim bi nts ye falan girim daha sonrada ssk ya muayeneye gidim öyle yapim dimi bilmediğim bi yere 1 kerede gidersem sersem gibi olurum offf ya aslında özeldeki dr da iyi ama bebek için yoğun bakım ünitesi falan yok olan özellerde fiyat bakımından şu an imkansız kociş e kalsa git diyo malum durum ortada olduğu için ssk ya gidicem sonuç olarak orda da doğar ordada n yapalım allah yardımcımız olur
ya ben şimdi özele gidiyom ama ssk da doğum yapıcam yani birazda karışacak işler son kez kendi özel dr gidim bi nts ye falan girim daha sonrada ssk ya muayeneye gidim öyle yapim dimi bilmediğim bi yere 1 kerede gidersem sersem gibi olurum offf ya aslında özeldeki dr da iyi ama bebek için yoğun bakım ünitesi falan yok olan özellerde fiyat bakımından şu an imkansız kociş e kalsa git diyo malum durum ortada olduğu için ssk ya gidicem sonuç olarak orda da doğar ordada n yapalım allah yardımcımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?