2009 Haziran Anneleri!!

kıslar bende birazdan sağlık ocağına gidicem çağırdılar malum
eşim götürcek bakalım tosunun kalp atışları nasıl
ıyy belki de tartarlar yine öf en çok korttuğum şeyyy
neyse daha üstümü bişe giyinmedim eşim cumaya gitti
ondan sonra beraber gitcez sağlık ocağına

valla anlamadım bende hatta böyle gün verince sordum dr sezeryanmı olucak yooo dedi normal doğum istersen bugünde yapabilirim sezeryanı yok dedim bende normal doğum olsun istiyorum tmm o zaman haftaya perşembe saat 8 de burda ol ne bilim nasıl yapıcak hiç soramadımda bi hızla geldi bi hızla çıktı gitti adam hızına yetişmek zor benim dr un zaten ebeler ilk giriyo hazırlıyo sonra dr geliyo suni sancı daha kötü ya ne yapalım katlanıcaz artık

bende çok mutluyummm
kociş bugün nöbetçi
ama son nöbetiii
ve izne ayrılmış oluooo yarın itibariyleee
24 günn dizimin dibindeeee
inşaşalhhhh
annemler gelmeden de son 1 haftamda yanlız kalmıycammm ne gzllll
yanlızlık çok kötüü
allah kmseyi yanlız koymasınnn
çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk muttttttttttttttttluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:dance: :sm_cool: :lepi: sositososito

ohhh ne güzel gözün aydın saadet.bende 3haftadır evdeyim ama artık bu hafta sıkılmaya başladım.işde yapmak istemiyorum bişey olur diye.binada yeni olunca komşu falanda gelmiyo sıkıldım valla.kociş hala çalışıyo.kayınvalide gelicek ama ben doguma girince haber vercez ona.öyle yola çıkcak.

aaa ne güzel saadetcim kocişinle biraz özlem giderirsiniz yanlızlık gerçekten kötü bi sevdiğin insanlar senin yanında olmayınca daha zor oluyo

arzucum tşkrlerr a.s.

bu arada bugün iki tane bebe miz gözlerini dünyaya açtııı
ve ikiside Ece......

allah nöbetten başka ayrılık vermesin saadetçim her daim mutlu mesut olun inşallah allah gülen gözlerinizden gülücükleri eksik etmesinnnnn

banada suniii sancııııı bende istiyommmmmmmm

kız yasemin delirdinmi suni sancı istiyon kaydirigubbakcemile3 suni sancı normal sancıdan daha kötü suni sancı birden geliyo ve çok şiddetli normal sancı yavaş yavaş geliyo şiddeti artıyo benim ablamın ilki normal sancıyla oldu ikincisi suni sancı çok kötü oluyo insan birden bastırıyo ama dayanıyosun yani benim nts de sancım hiç çıkmadı belkide ondanda suni sancı vericekler bakalım haftaya perşembe görücez ne olup bittiğini vakit bulursam gelir anlatırım burda nasıl bi doğum olucağını dr um beni hemen doğurtturum göndermek istiyo galiba adam daha öyle kaç tane daha doğurtturcak ay aman onların işide zor yaa ne kadar stresli bi iş allah yardımcıları olsun başımızdan eksik etmesinler

Canım tutuyorum sürekli emeye inşallah gelirr

pinarcim mutlaka biliyorsundur ama ben yine de soyleyeyim dr browns marka biberonlar gazi onluyormus, sen gerci memeyi tutmaz diye kasikla yediriyorsun sanirim ama istersen bi druna sor canim,
servete de cok sevindim, masllah minik kizina:)
Canım ben hastane çantama koymuştum dr brown ama biberon verince meme asla almıo die dr vermedi kaşıkla yediriorum o yüzden

İnşallah canım inşallah

Canım benim gözü aydın neden yenidoğanda tutuo batuşta emmedi yanımdaydı hep

Canım ya ne eğilmesi sakın eğilme yahu artık doğum yolundasın sen ayaklarını uzat yat

yarında annemler geliyolar malum ev bakıcaklar bende kalıcaklar evim leş gibi dandini bugün biraz da o işleri halletcem derin temizlik yapamamda azcık derliyip toplicam gelmişken annemler doğursammı ne::))

ne gzl yazmışın yaa
ağlatcan beni yasemin kız
amin cnm amin :asigim: :Saruboceq:
canım keşke sade nöbet tuttuğunda yan lız kalsammm
nöbetin dışındaki günlerde de mesaisi yok kkiii
olay olduğu müddetce hep geç gelio 10 11 12
hepde olay oluo zatennn
keşke sadece nöbetçi old. yanlız kalsam ben onada razıyımmm

gözün aydın sadoşum ne mutlu sana oh keyfini sürersin artıkın eşinin hehe

a.s. :sm_cool:

bilmiyomki pınarım öle yazmış şimdi çok sancım var dedi diye aramadım daha sonra arayıp öğrenirimmm aslında kilosu falan da ii
anlamadım ki ??????

kıs
ben batuşun sesini yirim cırcır böceği gibi dedesiyle aşk yaşıyo heeeee
allahım kıs masajı ariyim netten de sana yolliyim tam anlatamadım heraldee

ya ben şimdi özele gidiyom ama ssk da doğum yapıcam yani birazda karışacak işler son kez kendi özel dr gidim bi nts ye falan girim daha sonrada ssk ya muayeneye gidim öyle yapim dimi bilmediğim bi yere 1 kerede gidersem sersem gibi olurum offf ya aslında özeldeki dr da iyi ama bebek için yoğun bakım ünitesi falan yok olan özellerde fiyat bakımından şu an imkansız kociş e kalsa git diyo malum durum ortada olduğu için ssk ya gidicem sonuç olarak orda da doğar ordada n yapalım allah yardımcımız olur

pınar ilk emdiğinde nasıl için bi tuhaf oldumu yaa çok merak ediyorum öyle zaten canım eşim düne kadar hiç ciddiyetini anlamamıştı ama dün dr perşembe doğum olucak diyince etekleri tutuştu kaç aydır şu olck bu olcak demekten dilimde tüy bitti dün tamam halledicez bu hafta dedi bakalım ne yapcak sterse girdi adam şimdiden ben doğuma girince nasıl olucak merak ediyorum ömründen 5 yıl gider herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm hç gtmediysen sskya gt tabiii
ordaki doktorlarında görmesi gerekio senii
adına bi dosya da açılması gerekioo doğuma almaları için çünkü
bnm ilk gttiğim klinikdii küvez falan yok diee
bıraktımm orayııı
2 3 ay önce
iyikide bırakmışım bu doktorumdan çok memnunum

canım ben 2 aydır hem kendi dr uma hemde devlet hastanesine gidiyorum bencede artık gitsen ii olur ben orda kaydım falan olsun gittiğim dr lar belli olsun diye gidiyorum valla çok da memnumun devletteki dr lardan artık beni her hafta çağırdılar üstelik kendi dr um bile daha o kadar sık çağırmadı pazartesi devlet hastanesine gidicem işte cuma falan da kendi dr uma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…