2009 Haziran Anneleri!!

kıslar benimde göbüşüm indi artık aşağıya 2 gündür bunu farkettim eşimde farketmiş
sağlık ocağından gelim eklicem resim

saadetçim yaşam aslın da o kadar kolay gözüken fakat gözüktüğünden oldukça zor olan bişeyyyy ki seni anlayabiliyorum cnm... kendi iş yerimizi açtık internet cafe eşim cafe açıldı evden çıktı 5-6 ay kadar evede yalnızca 1 saat falan gelip gidiyordu ben çok özleyip ağlıyordummmm hep biliyon muuuu ama sonra krizde battı ve şimdi aynı yerde o alt katta ben üst katta çalışıyozzz.... keşke diyorum düzenimizi hiç bozmasaydık ama keşke ler le olmuyo işte eğer durumun iyiyse dert etme bebeğinin geleceği için katlan aşkım hepsi bi gün geçecekkkk meleğinin şansına inan beni ayakta tutan tek şey bu çünkiiii meleğim şansıyla gelecek buna inanıyorummm

yarında annemler geliyolar malum ev bakıcaklar bende kalıcaklar evim leş gibi dandini bugün biraz da o işleri halletcem derin temizlik yapamamda azcık derliyip toplicam gelmişken annemler doğursammı ne::))
kız semoş sende yoruldun galiba hamilelikten doğurmak istiyon yok anam zamanında gelsin çağatayımız hem sen kendini hazır hissedersin hem o büyümüş olur demi öyle deme doğursammı felan diye çağatay ciddiye alır gelirverir allah korusun yok ya zamanlı gelir o annesini dinler akıllı bıdık :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tabiki öyle ama yoğun bakım ünitesi erken doğan bebekler için değilmiydi yaw seninki zamanında doğarsa yoğun bakıma almazlarki allah yardım etsin canım inşallah iyi bi dr a denk gelirsin

of ya işler gözümde büyüyo ben bugün akşama kadar yata kalka yapıcam artık napalım leş gibi heryer en azından toplu dursun bi süpürürüm silsemde kar etmez hala boya yapılıyoo

aaaa hiç aklıma bu gelmemişti kızlar ya dosyanın açılması kaydın yapılması falan iyiki söyledinizzz kafam allak bullak oluyo bazen düşünmekten çok tşk ederim valla saadetçim ve semoşcummm iyiki aydınlattınız o zaman pzt ağdaya gidim salı veya çrş ssk ya cuma da özele çokkkk teşekkür ederiz teyzişler akıl verdiğiniz için annemin bu aralar kafası karışıkkkk :ecrin_bebek:

Canım müthiş bir duygu wc ye gidince bile özlüyorum oğlumu mümkün olsa yanında lazımlığa yapsam hele ilk yanına verdikleri anda şok oldummmmm

pınar okudunmu masaj linkini kız şekilli falan anlatuyo bi çok teknik var benim bilmediklerimde var ben sık kullanılanlara ekledim lazım olcak diye:)))

cemrecim yorulmak değilde evde işler bitmedi ki temizliyim annemler gelmese işler bitene kadar öle kalırdı şimdi annem gelir her işi yapmaya çalışır kadın yoldan gelcek ben idareten öle yüzeysel toplicam sağı solu bakalım işte odanın halısını falan da getircek oğlum onlarda gelsin eklicem odamızın resimlerini şimdi tüysüz tavuk gibi bi beşik bi şifonyer bi de çekyat

senin olduğunu anlayınca dimi pınar böle bi ağırlık vakurluk çökmüştür kesin üstüne yandık artık herşeyi benden sorumlu bunun diye nasıl bakıcam diye dimi????? annem öle demişti abini görünce 10 yıl yaşlandım diye

tabi cnm hayat zorr
haklısınnn
durum çok şükür ii cnm yok sıkıntımızzz
eşim asker
memur maaşıı diyim sana
yanlızlıktan şikayet edioruz bazen ama
çok şükür işleri var dışarda birsürü işsisz var ken
yanlızlığa sölenmemek lazım tabi....

ya ne olur ne olmaz diye her doğum sorunsuz olcak diye bişey yok cemrecimmmm yani en ufak bişey olsa dahi hemen anneyi ve bebeği zaten ssk veya zeynep kamil devlet hast sevk ediyorlarmış benim gittiğim özel bişey yapamıyomuş yani araştırdım da

mah bi bayan yaptı normal doğum bebeğin kolu doğum sırasında annesinin kalça kemiğinden dolayı çok zor çıkmış ve şu an kolunda incinme var hastane kabul edip kağıt imzalaış bizden kaynaklanıyor diye ve 18 yaşına kadar sanırım fizik tedavisini üstlenmiş hastane bunu da duyunca tırstım açıkçası allah herşeyin hayırlısını versin rabbim işimizi kolaylaştırsın ne bilim yaaaa böyle işte cemrecim zorrrrr

cemrecim ille erken doğrasa die değilki küvezz
sarılığı fazla olursa yne koyuyolar küvezee
mor ışık mı ne veriolarr
yasemincim ii yapıosun orayı bırakmaklaa
küvezsiz özel mi olur yaaa...

günaydın kızlar nasılsınız
sabah 8de eşimi işe göndermek için bir kalktım
acayip bir sancı ,bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi
çok korktum hemen kalktım magnezyum içtim ,kocişim beni tekrar yatırdı saat 12de kalkmışım şimdi iyiyim

o arada bir rüya gördüm ,zamanında çok sevdiğim ama görüşmeyi kestiğim bir arkadaşım vardı
o gelmiş bana saat ve bluz getirmiş,sonra annemde vardı oda 2tane hamile elbisesi almıştı
saat 8de onları yolcu edicem onları gönderiyorum otobüs terminaline
bir türlü hazırlanıp üstümü giyip çıkamadım evden ve saat 8i geçti,onlara yetişemedim
ne demek acaba saat 8demi doğurucamsenağlama

saadetcim benim doğum tarihi değişti 13 hazirandı 4 haziran oldu haftaya perşembe doğum olucak o yüzden benim doğum tarihimi değiştir istersen

ayy canımya tarihini bilince ne güzel işte,
gerçi suni sancıda zor diyolar amakolay doğum yok 1güncük çekeceğiz artık
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

ayyy gözümüz aydınya 1tatlış daha bizimle
kilosu felan iyi olupta,sağlıkla zamanında doğunca çok mutlu ediyor bu haberler beni

canımmm gözün aydınya çok mutlu oldum senin adına
bugünlerin tadını çıkar olurmu

yarında annemler geliyolar malum ev bakıcaklar bende kalıcaklar evim leş gibi dandini bugün biraz da o işleri halletcem derin temizlik yapamamda azcık derliyip toplicam gelmişken annemler doğursammı ne::))

tövbe de kız ne doğurması,
daha biz herkesi yolcu edeceğiz seninle
28hazirana daha çokkk varr

Canım müthiş bir duygu wc ye gidince bile özlüyorum oğlumu mümkün olsa yanında lazımlığa yapsam hele ilk yanına verdikleri anda şok oldummmmm

semoş sen çatayın beşiğini ayrı odadamı tutucaksın.bende ilk beşik gelince çocuk odasına koydum.yani senin gibi bi şifonyer bi çekyat.ama şimdi beşiğini yatak odasına taşıdık.sen ayrımı tutcan

semoşum benim bebişin bütün herşeyi üst kat kayınvalide de ben değil o doğura cak sankiiii bazen takılıyom kimliği sizin üzerinize yapalım diyeee :) ben doğumdan sonra valide sultanda kalıcam iyileşince de çalışıcam bebişe babannemiz bakacakkk karyola dolap falan orda senin resmini koyduğun pembe beşiğin aynısını da benim yatak odasına almış alt kat üst kat elbiseleri falan herşeyini kayınvalidem yaptı ben meleğime hiçbişeycik alamadım ama ben beğendim ertesi gün babannesiyle bana sürpriz yaptılar herşeyi babanne yaptı bana beğendirip allah başımızdan eksik etmesin gelene gidene verilecek ikramlıklar da haladan ohhhhh bizim bebiş kısmetliiiii babasına çekmiş çok ballı oluyo bu ikizlerrrr burcu olanlar valla benimkide ikizler olacak sanırım bu arada yarın babamızın doğum günü nasıl mutlu edebiliriz acabaaaaaa

ay arkadaşlar ne güzel ya herkes ne güzel tek tek bebişleri alıyor kucağına...sırf normal doğum için bekliyorum bende....ama bir an önce bebişide kucağıma almak istiyorum......şu son günler hiç ama hiç geçmiyor....sema benim karnım 20 gündür aşağı inmiş durumda ama tık yok...sadece ince ince adet sancısı o kadar....doktorda beklememi söyledi..son tarih 1 haziran...off iyice sıkıldım senağlama

kaydirigubbakcemile3ne güzel yaa allahım hep mutlu etsin seni canım

doğru tatlım büyük geldimi küçüklere bişey kalmıyo heryeri derleyip topluyolar valla sanada iş kalmaz yapar annen ne güzel bende annemi çağırdım ama gelmedi gel doğumumda yanımda kal desem gene gelemez bende artık ablamı çağırdım belki o gelir gelmezsede kaynanam akşamdan akşama gelir artık yardım eder ne yapalım iş başa düşünce mecbur yapılıyo

allahım yardım etsin hepimize sorunsuz doğum naip etsin hayırlı doğumlar olsun sende öyle şeyleri dinleyip kafanı bullandırma olan şeyler ama genede duyunca korkuyo acaba bendede olurmu diye allah büyüktür eğer hastane ve dr iyiyse bişeycik olmaz korkma

cemrecim ille erken doğrasa die değilki küvezz
sarılığı fazla olursa yne koyuyolar küvezee
mor ışık mı ne veriolarr
yasemincim ii yapıosun orayı bırakmaklaa
küvezsiz özel mi olur yaaa...
doğrusun saadetcim hayırlısı olsun ne diyelim allahım yardım etsin

az kalmış canım doğumuna bekle işte tatlım ne kalmış şurda bi bakmışın doğmuş gelecekleri zaman belli olmuyoki

ay çok az kalmış canım.heran sancın gelebilir yani.çok heyecanlı ya.ama bu son günleri beklemek yoruyo insanı.biran önce olsun istiyo.yanında biri varmı yalnızmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…