kız semoş sende yoruldun galiba hamilelikten doğurmak istiyon yok anam zamanında gelsin çağatayımız hem sen kendini hazır hissedersin hem o büyümüş olur demi öyle deme doğursammı felan diye çağatay ciddiye alır gelirverir allah korusun yok ya zamanlı gelir o annesini dinler akıllı bıdık :ecrin_bebek::ecrin_bebek:yarında annemler geliyolar malum ev bakıcaklar bende kalıcaklar evim leş gibi dandini bugün biraz da o işleri halletcem derin temizlik yapamamda azcık derliyip toplicam gelmişken annemler doğursammı ne::))
ya ben şimdi özele gidiyom ama ssk da doğum yapıcam yani birazda karışacak işler son kez kendi özel dr gidim bi nts ye falan girim daha sonrada ssk ya muayeneye gidim öyle yapim dimi bilmediğim bi yere 1 kerede gidersem sersem gibi olurum offf ya aslında özeldeki dr da iyi ama bebek için yoğun bakım ünitesi falan yok olan özellerde fiyat bakımından şu an imkansız kociş e kalsa git diyo malum durum ortada olduğu için ssk ya gidicem sonuç olarak orda da doğar ordada n yapalım allah yardımcımız olur
bilmiyomki pınarım öle yazmış şimdi çok sancım var dedi diye aramadım daha sonra arayıp öğrenirimmm aslında kilosu falan da ii
anlamadım ki ??????
pınar ilk emdiğinde nasıl için bi tuhaf oldumu yaa çok merak ediyorum öyle zaten canım eşim düne kadar hiç ciddiyetini anlamamıştı ama dün dr perşembe doğum olucak diyince etekleri tutuştu kaç aydır şu olck bu olcak demekten dilimde tüy bitti dün tamam halledicez bu hafta dedi bakalım ne yapcak sterse girdi adam şimdiden ben doğuma girince nasıl olucak merak ediyorum ömründen 5 yıl gider herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saadetçim yaşam aslın da o kadar kolay gözüken fakat gözüktüğünden oldukça zor olan bişeyyyy ki seni anlayabiliyorum cnm... kendi iş yerimizi açtık internet cafe eşim cafe açıldı evden çıktı 5-6 ay kadar evede yalnızca 1 saat falan gelip gidiyordu ben çok özleyip ağlıyordummmm hep biliyon muuuu ama sonra krizde battı ve şimdi aynı yerde o alt katta ben üst katta çalışıyozzz.... keşke diyorum düzenimizi hiç bozmasaydık ama keşke ler le olmuyo işte eğer durumun iyiyse dert etme bebeğinin geleceği için katlan aşkım hepsi bi gün geçecekkkk meleğinin şansına inan beni ayakta tutan tek şey bu çünkiiii meleğim şansıyla gelecek buna inanıyorummm
saadetcim benim doğum tarihi değişti 13 hazirandı 4 haziran oldu haftaya perşembe doğum olucak o yüzden benim doğum tarihimi değiştir istersen
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
olymposs(özlem) kızımızı dünyaya getirmiş
çok ağrısı varmış
bebekde emmediği için yenidoğan ünitesinde yatıyomuş
yarına kadar göremicekmiş
3600 gr ve 50cm miş
adı da ece olmuş kızımızın
bende çok mutluyummm
kociş bugün nöbetçi
ama son nöbetiii
ve izne ayrılmış oluooo yarın itibariyleee
24 günn dizimin dibindeeee
inşaşalhhhh
annemler gelmeden de son 1 haftamda yanlız kalmıycammm ne gzllll
yanlızlık çok kötüü
allah kmseyi yanlız koymasınnn
çookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk muttttttttttttttttluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:dance: :sm_cool: :lepi: sositososito
yarında annemler geliyolar malum ev bakıcaklar bende kalıcaklar evim leş gibi dandini bugün biraz da o işleri halletcem derin temizlik yapamamda azcık derliyip toplicam gelmişken annemler doğursammı ne::))
pınar ilk emdiğinde nasıl için bi tuhaf oldumu yaa çok merak ediyorum öyle zaten canım eşim düne kadar hiç ciddiyetini anlamamıştı ama dün dr perşembe doğum olucak diyince etekleri tutuştu kaç aydır şu olck bu olcak demekten dilimde tüy bitti dün tamam halledicez bu hafta dedi bakalım ne yapcak sterse girdi adam şimdiden ben doğuma girince nasıl olucak merak ediyorum ömründen 5 yıl gider herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pınar okudunmu masaj linkini kız şekilli falan anlatuyo bi çok teknik var benim bilmediklerimde var ben sık kullanılanlara ekledim lazım olcak diye:)))
cemrecim yorulmak değilde evde işler bitmedi ki temizliyim annemler gelmese işler bitene kadar öle kalırdı şimdi annem gelir her işi yapmaya çalışır kadın yoldan gelcek ben idareten öle yüzeysel toplicam sağı solu bakalım işte odanın halısını falan da getircek oğlum onlarda gelsin eklicem odamızın resimlerini şimdi tüysüz tavuk gibi bi beşik bi şifonyer bi de çekyat
kaydirigubbakcemile3ne güzel yaa allahım hep mutlu etsin seni canımCanım müthiş bir duygu wc ye gidince bile özlüyorum oğlumu mümkün olsa yanında lazımlığa yapsam hele ilk yanına verdikleri anda şok oldummmmm
doğru tatlım büyük geldimi küçüklere bişey kalmıyo heryeri derleyip topluyolar valla sanada iş kalmaz yapar annen ne güzel bende annemi çağırdım ama gelmedi gel doğumumda yanımda kal desem gene gelemez bende artık ablamı çağırdım belki o gelir gelmezsede kaynanam akşamdan akşama gelir artık yardım eder ne yapalım iş başa düşünce mecbur yapılıyocemrecim yorulmak değilde evde işler bitmedi ki temizliyim annemler gelmese işler bitene kadar öle kalırdı şimdi annem gelir her işi yapmaya çalışır kadın yoldan gelcek ben idareten öle yüzeysel toplicam sağı solu bakalım işte odanın halısını falan da getircek oğlum onlarda gelsin eklicem odamızın resimlerini şimdi tüysüz tavuk gibi bi beşik bi şifonyer bi de çekyat
allahım yardım etsin hepimize sorunsuz doğum naip etsin hayırlı doğumlar olsun sende öyle şeyleri dinleyip kafanı bullandırma olan şeyler ama genede duyunca korkuyo acaba bendede olurmu diye allah büyüktür eğer hastane ve dr iyiyse bişeycik olmaz korkmaya ne olur ne olmaz diye her doğum sorunsuz olcak diye bişey yok cemrecimmmm yani en ufak bişey olsa dahi hemen anneyi ve bebeği zaten ssk veya zeynep kamil devlet hast sevk ediyorlarmış benim gittiğim özel bişey yapamıyomuş yani araştırdım da
mah bi bayan yaptı normal doğum bebeğin kolu doğum sırasında annesinin kalça kemiğinden dolayı çok zor çıkmış ve şu an kolunda incinme var hastane kabul edip kağıt imzalaış bizden kaynaklanıyor diye ve 18 yaşına kadar sanırım fizik tedavisini üstlenmiş hastane bunu da duyunca tırstım açıkçası allah herşeyin hayırlısını versin rabbim işimizi kolaylaştırsın ne bilim yaaaa böyle işte cemrecim zorrrrr
doğrusun saadetcim hayırlısı olsun ne diyelim allahım yardım etsincemrecim ille erken doğrasa die değilki küvezz
sarılığı fazla olursa yne koyuyolar küvezee
mor ışık mı ne veriolarr
yasemincim ii yapıosun orayı bırakmaklaa
küvezsiz özel mi olur yaaa...
ay arkadaşlar ne güzel ya herkes ne güzel tek tek bebişleri alıyor kucağına...sırf normal doğum için bekliyorum bende....ama bir an önce bebişide kucağıma almak istiyorum......şu son günler hiç ama hiç geçmiyor....sema benim karnım 20 gündür aşağı inmiş durumda ama tık yok...sadece ince ince adet sancısı o kadar....doktorda beklememi söyledi..son tarih 1 haziran...off iyice sıkıldım senağlama
ay arkadaşlar ne güzel ya herkes ne güzel tek tek bebişleri alıyor kucağına...sırf normal doğum için bekliyorum bende....ama bir an önce bebişide kucağıma almak istiyorum......şu son günler hiç ama hiç geçmiyor....sema benim karnım 20 gündür aşağı inmiş durumda ama tık yok...sadece ince ince adet sancısı o kadar....doktorda beklememi söyledi..son tarih 1 haziran...off iyice sıkıldım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?