2009 Haziran Anneleri!!

neyse ben kaçtım kızlar işlerim varr hem bugün servis gelecek etrafı toplayayım biraz gelirim işlerim bitince görüşürüz öptümm

tşkr ederim sedacım a.s.

bu arada ne oldu cnm km seni kızdırdı ynee :uhm:

kim olacak eşim ya
hiç umrunda değil sanki hamile olduğum farkında değil galiba

akşam amcasının oğlu askere gidiyor gece 11,30da otobüse binecek 3gündür aynı soru akşam senide alayımmı
bende yok diyorum
bugün gene aynı soru akşam gelmeyecekmisin

ya dedim nie gelim babamın oğlumu gidiyor ,
onun babasının oğlu sayılırmış amcası vefat ettide 5sene önce ama cocuğun abileri var banamı kaldı yolcu etmek

bende o babanın oğlu sayılır ben neyim dedim
karnım burnumda gecenin 12sinde otobüs beklicem hiç umrunda değil ağrım var diyorum kaç gündür bana hala ne soruyor

ay sinirim çok bozuk
sinirden ağlıyorum kaç saattir

nasıl bu kadar düşüncesiz olurya

canım benim yatak odam çok küçük
bi de sıcakta cam kapalı falan olunca eşimde boğulmasın diye çağatayın odasındaki çekyatta kalıcam ben eşimde ister gelsin ister gelmesin odanın kapısını kapatınca ben o da istediği gibi açabilir camları falan çağatayın odasında balkon var çok sıcak olursa ben de orayı çarım hiç ceryan falan yapmaz ii olur böle düşündük işteee

maşallah canım eşinin ailesinden allah razı olsun
he o küçük beşikler ii oluyo bende odadan duyamam diye oturduğum yerlerde ona koycam bebişi arkadaşım vercek

ah canım ha geldi ha gelecek desene allahım sağ salim kurtarsın bi avazda inşallah gönlüne göre normal doğum olur günü dolunca suyu patlatıp sunni sancı veriyolar hala şansın olabilir yani inşallah kendi gelir bebişşşş senin açından daha kolay olurrr
şu erkekler ne kadar düşüncesiz ya

valla sinirim çok bozuluyor

bazen kafalarına bişeleri dank ettirmek için sölemek şart sölene sölene dün bizimki baya bi iş yaptı bu akşamda devam etcek bakalımmm

bende sağlık ocağına gittim geldim
bundan sonra bebişler gitcez allah nasip ederse
herşey yolunda
azcık oturim evi toplamam lazım anneme ayıp olmasın gerçi ben geliyorum diye sakın yorma kendini dedi ama böle de olmaz göçebe evi gibi

QUOTE=ceemre;7143464]az kalmış canım doğumuna bekle işte tatlım ne kalmış şurda bi bakmışın doğmuş gelecekleri zaman belli olmuyoki[/QUOTE]

bir ben inanamıyorum herhalde doğuracağıma....birde heyecan var artı korku...bakalım...benden geride olanlar hep aldılar bebişleri kucaklarına...yinede sağlıklı olsunda geç gelsin sorun değil...

ay çok az kalmış canım.heran sancın gelebilir yani.çok heyecanlı ya.ama bu son günleri beklemek yoruyo insanı.biran önce olsun istiyo.yanında biri varmı yalnızmısın

yok annemler geldii kaç gün durdular baktılar torun morun yok ortada gittiler...eşimle ben yalnızız....o da okulda gündüz yalnızım...ya birde iyice büyümüş bebiş öyle bir tekmeliyorki canım çok acıyor her vuruşta sanki büyük biri vuruyormuş gibi...gece yatırmıyor ,hiç meyve suyu falan içemiyorum korkudan gene tekmelemeye başlayacak diye....halbuki ilk zamanlar hareketleri ne kadar mutlu ediyordu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Selam tatli anneler,

Biz doktordan geldik...Doktoruma cumartesi günü tüm gün sancim oldugunu söyledim, o da göbegimin asagi inmeye basladigini hatta biraz inmis oldugunu da söyledi...
Artik 37. hafta da oldugum icin ,bebek bugün bile gelse erken dogum riskinin ortadan kalktigini ve tedirgin olmamamiz gerektigini de ekledi..
Surda doguma az kalmisken bende birazcik demir eksikligi cikti , hayret ettim, ilac verdi, ac karnina alcaz artik...
Bu ilk dogumum oldugu ve bedenimi dogum konusunda tanimadigimiz icin, ne zaman ne olacagini bilmedigimizi ve dogumun her an olabilecegini söyledi doktor amcamiz...
Heyecanla bekliycez artik ...

Ben bi gecmisi okiyim bakalim doguran varmiymis...

tombil kuşlar nasılsınız bakalım biz doktora gittik şimdide teyzemdeyiz doğum tarihim belli oldu 8haziran inşallah önceden gelmezse tabi ihsoş bey sezeryan olcak çünkü adam bu sefer kesin kanaat getirdim eğer normal doğum yaparsan bide sonradan ameliyat etmek zorunda kalabiliriz seni hiç iki doğumu barden yaşama şimdi yoksa ben normal taraftarıyım dedi yani tombillerim bizim ihsoş maşallaaaaahhhhh deyinde canlar şuanda 3810gram sanırım adam haklı epidural düşünüyorum dedim buna anestezi uzmanımız karar vercek dedi ve şiddetle tavsiye ederim dedi işte bööle tatlışlar bizim ihsoş tosunpaşa çıktı maşallah ve 10günümüz var tam Allah izin verirse çok heycanlandım birden yaaaa

ah canım ha geldi ha gelecek desene allahım sağ salim kurtarsın bi avazda inşallah gönlüne göre normal doğum olur günü dolunca suyu patlatıp sunni sancı veriyolar hala şansın olabilir yani inşallah kendi gelir bebişşşş senin açından daha kolay olurrr

inşallah semacım...her gün buraya bakıyorum doğuran var mı diye...yazışmalardaki kişi sayısı azalmış,sanırım haberimizin olmadığı doğumlarda var...artı doğuranlarda bebişlerden fırsat bulup yazamıyorlar sanırım....inşallah hepsinin iyi haberlerini alırız....

nidoşum sendemi gittin minikkuş hadi hepimizin gözü aydın canım evet banada artık heran gelebilir öyle olursa hemen arıyosun beni dedi off yaaa çok heyecanlanıyorum ben artıkkkk:1rolleyes:

ay inmişmi kızımız anammmmmmm
ne güzel yaaaa maşallah akıllı bıdığıma nidacım ben kaç aydır kullanıyorum demir ilacını napalım kullancaz artıkın hatta ben emzirirkende kullancakmışım öle demişti dr normal gebelikte kansızlık
bende heyecanla bekliyorum normal doğum bekleyen kaç kişi normal doğurabilcek diyeeeealkisalkisalkis

:1shok::1shok::1shok::1shok: kıs anammmm alsaydı ya bugün ihasoşu herhalinden belliydi senin iri doğurcağın maşallah sübhanallah zaten 4 kilodan fazla olunca normale almıyolar artık riske etmiyolar seninkinin de ne kalmış ii demiş dr un hayırlısı olsun eşin yetişcek yani görebilcek ihsoşu desenee ne güzel ya çok sevindim 10 gün heeeeeee anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
didoş da doğuruyo yawwwwwwwwwww:CüvCüv:

evet canım habersiz çok kişi var napalım elbet dönerler döneneler bizim dönmeyenlerin canı saolsun artıkınnn
ayıklanıyoz git gide bebeler geldikçe

ya semooo ööle demee heyecanlanıyoommmmm ayy günü belli olunca anladım yaklaştığını kııızzz ayy ne güldüm kız delüüü evet bencede alsaymış demi ihsoşu bugün daha nekedar şişcek bakalım dobişcimmm anasına çekmiş işte anacım napalımmhihoyyyt

Didemcim masallah Ihsosa canim...Canim doktorunu dinle ,riske atma...

Servet ve Özlem de miniklerine kavusmuslar, gözleri aydin...Darisi basimiza...

Artik erken dogum tehlikesi gecti diyince doktor, gelse falan oldumm ama Anneannemiz gelmeden gelmesin bizim bidik ...

kızım anne uzun baba uzun eh maşallah ihsoşumda öle olcak demekkiiii allahım nazarlrdan saklasın
kıs günü belli olunca daha az stresli oluyo aniden olunca insanın eli ayağına dolanıyo

eşin yetişebilcekmi didoşumm

nidacım yola girmiş işte ne güzel annecinin gelmesine yakın iyice girer sende çıkartıverirsin anacım ay böle sölyince çok kolaymış gibi geldii

of benim işler var onnları yapmam lazım çıkarım birazdan
napimm bi şekilde toplarım artık

ayşecik sen nasılsın cicim pek girmiyon durumun ne sancılar ne alemde
merak ediyom seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…