günaydın kızlar nasılsınız
sabah 8de eşimi işe göndermek için bir kalktım
acayip bir sancı ,bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi
çok korktum hemen kalktım magnezyum içtim ,kocişim beni tekrar yatırdı saat 12de kalkmışım şimdi iyiyim
o arada bir rüya gördüm ,zamanında çok sevdiğim ama görüşmeyi kestiğim bir arkadaşım vardı
o gelmiş bana saat ve bluz getirmiş,sonra annemde vardı oda 2tane hamile elbisesi almıştı
saat 8de onları yolcu edicem onları gönderiyorum otobüs terminaline
bir türlü hazırlanıp üstümü giyip çıkamadım evden ve saat 8i geçti,onlara yetişemedim
ne demek acaba saat 8demi doğurucamsenağlama
ayy canımya tarihini bilince ne güzel işte,
gerçi suni sancıda zor diyolar amakolay doğum yok 1güncük çekeceğiz artık
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ayyy gözümüz aydınya 1tatlış daha bizimle
kilosu felan iyi olupta,sağlıkla zamanında doğunca çok mutlu ediyor bu haberler beni
canımmm gözün aydınya çok mutlu oldum senin adına
bugünlerin tadını çıkar olurmu
tövbe de kız ne doğurması,
daha biz herkesi yolcu edeceğiz seninle
28hazirana daha çokkk varr
semoş sen çatayın beşiğini ayrı odadamı tutucaksın.bende ilk beşik gelince çocuk odasına koydum.yani senin gibi bi şifonyer bi çekyat.ama şimdi beşiğini yatak odasına taşıdık.sen ayrımı tutcan
semoşum benim bebişin bütün herşeyi üst kat kayınvalide de ben değil o doğura cak sankiiii bazen takılıyom kimliği sizin üzerinize yapalım diyeee :) ben doğumdan sonra valide sultanda kalıcam iyileşince de çalışıcam bebişe babannemiz bakacakkk karyola dolap falan orda senin resmini koyduğun pembe beşiğin aynısını da benim yatak odasına almış alt kat üst kat elbiseleri falan herşeyini kayınvalidem yaptı ben meleğime hiçbişeycik alamadım ama ben beğendim ertesi gün babannesiyle bana sürpriz yaptılar herşeyi babanne yaptı bana beğendirip allah başımızdan eksik etmesin gelene gidene verilecek ikramlıklar da haladan ohhhhh bizim bebiş kısmetliiiii babasına çekmiş çok ballı oluyo bu ikizlerrrr burcu olanlar valla benimkide ikizler olacak sanırım bu arada yarın babamızın doğum günü nasıl mutlu edebiliriz acabaaaaaa
ay arkadaşlar ne güzel ya herkes ne güzel tek tek bebişleri alıyor kucağına...sırf normal doğum için bekliyorum bende....ama bir an önce bebişide kucağıma almak istiyorum......şu son günler hiç ama hiç geçmiyor....sema benim karnım 20 gündür aşağı inmiş durumda ama tık yok...sadece ince ince adet sancısı o kadar....doktorda beklememi söyledi..son tarih 1 haziran...off iyice sıkıldım senağlama
şu erkekler ne kadar düşüncesiz ya
valla sinirim çok bozuluyor
ay çok az kalmış canım.heran sancın gelebilir yani.çok heyecanlı ya.ama bu son günleri beklemek yoruyo insanı.biran önce olsun istiyo.yanında biri varmı yalnızmısın
Selam tatli anneler,
Biz doktordan geldik...Doktoruma cumartesi günü tüm gün sancim oldugunu söyledim, o da göbegimin asagi inmeye basladigini hatta biraz inmis oldugunu da söyledi...
Artik 37. hafta da oldugum icin ,bebek bugün bile gelse erken dogum riskinin ortadan kalktigini ve tedirgin olmamamiz gerektigini de ekledi..
Surda doguma az kalmisken bende birazcik demir eksikligi cikti , hayret ettim, ilac verdi, ac karnina alcaz artik...
Bu ilk dogumum oldugu ve bedenimi dogum konusunda tanimadigimiz icin, ne zaman ne olacagini bilmedigimizi ve dogumun her an olabilecegini söyledi doktor amcamiz...
Heyecanla bekliycez artik ...
Ben bi gecmisi okiyim bakalim doguran varmiymis...
tombil kuşlar nasılsınız bakalım biz doktora gittik şimdide teyzemdeyiz doğum tarihim belli oldu 8haziran inşallah önceden gelmezse tabi ihsoş bey sezeryan olcak çünkü adam bu sefer kesin kanaat getirdim eğer normal doğum yaparsan bide sonradan ameliyat etmek zorunda kalabiliriz seni hiç iki doğumu barden yaşama şimdi yoksa ben normal taraftarıyım dedi yani tombillerim bizim ihsoş maşallaaaaahhhhh deyinde canlar şuanda 3810gramsanırım adam haklı epidural düşünüyorum dedim buna anestezi uzmanımız karar vercek dedi ve şiddetle tavsiye ederim dedi işte bööle tatlışlar bizim ihsoş tosunpaşa çıktı maşallah ve 10günümüz var tam Allah izin verirse çok heycanlandım birden yaaaa
ah canım ha geldi ha gelecek desene allahım sağ salim kurtarsın bi avazda inşallah gönlüne göre normal doğum olur günü dolunca suyu patlatıp sunni sancı veriyolar hala şansın olabilir yani inşallah kendi gelir bebişşşş senin açından daha kolay olurrr
inşallah semacım...her gün buraya bakıyorum doğuran var mı diye...yazışmalardaki kişi sayısı azalmış,sanırım haberimizin olmadığı doğumlarda var...artı doğuranlarda bebişlerden fırsat bulup yazamıyorlar sanırım....inşallah hepsinin iyi haberlerini alırız....
ay inmişmi kızımız anammmmmmm
ne güzel yaaaa maşallah akıllı bıdığıma nidacım ben kaç aydır kullanıyorum demir ilacını napalım kullancaz artıkın hatta ben emzirirkende kullancakmışım öle demişti dr normal gebelikte kansızlık
bende heyecanla bekliyorum normal doğum bekleyen kaç kişi normal doğurabilcek diyeeeealkisalkisalkis
:1shok::1shok::1shok::1shok: kıs anammmm alsaydı ya bugün ihasoşu herhalinden belliydi senin iri doğurcağın maşallah sübhanallah zaten 4 kilodan fazla olunca normale almıyolar artık riske etmiyolar seninkinin de ne kalmış ii demiş dr un hayırlısı olsuneşin yetişcek yani görebilcek ihsoşu desenee ne güzel ya çok sevindim 10 gün heeeeeee anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
didoş da doğuruyo yawwwwwwwwwww:CüvCüv:
evet canım habersiz çok kişi var napalım elbet dönerler döneneler bizim dönmeyenlerin canı saolsun artıkınnn
ayıklanıyoz git gide bebeler geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?