kızım anne uzun baba uzun eh maşallah ihsoşumda öle olcak demekkiiii allahım nazarlrdan saklasın
kıs günü belli olunca daha az stresli oluyo aniden olunca insanın eli ayağına dolanıyo
eşin yetişebilcekmi didoşumm
ayyy eveeeeettt semocuummm sölemeyi unuttum bizimki pazartesi burda inşallah ayın 1inde 14ündede kursa gitcek işte inşallah izmire neyseki insafa gelmişler gerzekler
ben çıkıyorum zaten varlığım yokluğum kimsenin umrunda değil,
kendi kendime anlatıyorum derdimi
ben çıkıyorum zaten varlığım yokluğum kimsenin umrunda değil,
kendi kendime anlatıyorum derdimi
Selam tatli anneler,
Biz doktordan geldik...Doktoruma cumartesi günü tüm gün sancim oldugunu söyledim, o da göbegimin asagi inmeye basladigini hatta biraz inmis oldugunu da söyledi...
Artik 37. hafta da oldugum icin ,bebek bugün bile gelse erken dogum riskinin ortadan kalktigini ve tedirgin olmamamiz gerektigini de ekledi..
Surda doguma az kalmisken bende birazcik demir eksikligi cikti , hayret ettim, ilac verdi, ac karnina alcaz artik...
Bu ilk dogumum oldugu ve bedenimi dogum konusunda tanimadigimiz icin, ne zaman ne olacagini bilmedigimizi ve dogumun her an olabilecegini söyledi doktor amcamiz...
Heyecanla bekliycez artik ...
Ben bi gecmisi okiyim bakalim doguran varmiymis...
tombil kuşlar nasılsınız bakalım biz doktora gittik şimdide teyzemdeyiz doğum tarihim belli oldu 8haziran inşallah önceden gelmezse tabi ihsoş bey sezeryan olcak çünkü adam bu sefer kesin kanaat getirdim eğer normal doğum yaparsan bide sonradan ameliyat etmek zorunda kalabiliriz seni hiç iki doğumu barden yaşama şimdi yoksa ben normal taraftarıyım dedi yani tombillerim bizim ihsoş maşallaaaaahhhhh deyinde canlar şuanda 3810gramsanırım adam haklı epidural düşünüyorum dedim buna anestezi uzmanımız karar vercek dedi ve şiddetle tavsiye ederim dedi işte bööle tatlışlar bizim ihsoş tosunpaşa çıktı maşallah ve 10günümüz var tam Allah izin verirse çok heycanlandım birden yaaaa
maşalalh beişlerinizeee kızlarrr
didom bnm doğumda 8 inde olcak sanıırm
aynı gün mü doğurcaz kızzz alkisalkisalkis
bana bakın deliler aynı gün olsun da aynı saat olmasın abondöne olmiyim hehe
kıs sizdoğurun ben kurban olurum size delilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?