2009 Haziran Anneleri!!

ayyy eveeeeettt semocuummm sölemeyi unuttum bizimki pazartesi burda inşallah ayın 1inde 14ündede kursa gitcek işte inşallah izmire neyseki insafa gelmişler gerzekler

kızlar sabahdan beri kızım hareket etemedi ya.5saattir falan.bi saat sabit kalıp hareketlerini dinlecem.yoksa dra gidicem.panik oldum birden

ayyy eveeeeettt semocuummm sölemeyi unuttum bizimki pazartesi burda inşallah ayın 1inde 14ündede kursa gitcek işte inşallah izmire neyseki insafa gelmişler gerzekler

oh oh sevindim canım gözün aydın yaaaa ihsoşda babasını görcek deseneeeee ne güzelll
ben çıkıyorum zaten varlığım yokluğum kimsenin umrunda değil,

kendi kendime anlatıyorum derdimi

canım kusura bakma yaaaa valla özür dilerim aklımdaydı resimle uğraşırken unuttum
canım böleler işte napcan idare etcen erkekler baba olana kadar olayın ciddiyetine varamıyolar benimki de öle bütün gün yalnızım ben aramasam aramaz bişe olsa haberi olmaz önceden böle değildi şimdi böle oldu
sanki evde olunca bişe olmaz gibi geliyo ona
bence sen haklısın kuzum gitme boşver ne işin var kalabalık gürültü korkar bebişinnn
bozuluyosada eşin bozuk kalsın napcannn

arzcucum açsan bişeler ya soluna yat emi öle dinle 10 hareket saycan 1 saati geçmemeli okiş
tatlı bişeler ye toksan da

semoş iyiyim canım kayınvalidem geldi belime ara ara agrı giriyo bazende adet agrısı gibi agrım oluyo yine de ayaklarımı uzatıp yatmıyorum tam sopalığın heeklava:şimdide bişeyler hazırlıyacagım aksama hoşgeldine gelenler olur

ben çıkıyorum zaten varlığım yokluğum kimsenin umrunda değil,

kendi kendime anlatıyorum derdimi

canım noldu hayırdır ben geçmişi okumadım bir sorunmu var küsme kız deliiii amanda ne alıngan olmuş bizim hamişler amanda aman dur bakim sen ne yazmışın bacı merakettim kuzucuk

SEDASARI canım takma kafana. son zamanlarda cok alıngan oluyoruz belkı esın ıyı nıyetlı soyluyor ama sana batıyordur sıkma canını tatlım....
OLYMPOSS bebegıne masallah bebegıyle adaş olduk valla ısımlerımız aynı:)
NIDA cım gozun aydın bebegıne masallah...
baska baskaaa.....herkesı tek tek optum a.s.

kıslar olympos(özlem) un kızının ismi ECE ecem değilll yanlış anşalıma oldu sanırsam :))))

maşalalh beişlerinizeee kızlarrr
didom bnm doğumda 8 inde olcak sanıırm
aynı gün mü doğurcaz kızzz alkisalkisalkis

sedocum hiiç kafana takama canım Allah başka dert vermesin en büyük sorunumuz bu olsun oda belki eşiyle gitmek istemiştir sende çok sert çıkma bence yumuşak yumuşak söylersen daha iyi olur şimdi sinirlenince gitmek istemediğini düşünür masus yapıyosun sanar bööle işte erkekler canım onlara şunu diceksin evet cenım sen haklısın ama bak bende hakkaten böyle oldum yaa inan bende gelmek isterdim falan tarzında konuştunmu alttan aldınmı tamamdır gerçi bu durumdaykende kimseyi çekemiyo insan ama napcan artık canım boşver kocişin sonuçta bende bugün hiç halim yok ama mecbur düğüne gitcem çok sinir bir durum yaa oturcak halde değilim valla o gürültüde ama napalım artık ayıp olcak yoksa kuzenim sonuçta

maşalalh beişlerinizeee kızlarrr
didom bnm doğumda 8 inde olcak sanıırm
aynı gün mü doğurcaz kızzz alkisalkisalkis

gerçekmii sadooooooooo ayyy çok güzel yaaaaa semoş yandı kızım ozaman trafik yoğun olcak deseneeeeekaydirigubbakcemile3:lepi:kaydirigubbakcemile5

bana bakın deliler aynı gün olsun da aynı saat olmasın abondöne olmiyim hehe
kıs sizdoğurun ben kurban olurum size delilerrrrr

Anam bura bırden doluyo bırden boŞalıyo nasıl bı yer oldu yav bı bakınnn kımsecıkler yok bı bakın oooooo

kızlar siz burdayken hiç çıkasım yok ama kahvaltı sofram bile hala ortada
ben gidim acık mutfağı falan topliyim
çamaşır astım sabah onları alim a
azcık yavaştab iş yapim yormadan kendimi
annem gelcek dicek anam pis bi kız olmuşsun öghhh sen benim kızımmısın dicek kenddisi çok titizdirde

bana bakın deliler aynı gün olsun da aynı saat olmasın abondöne olmiyim hehe
kıs sizdoğurun ben kurban olurum size delilerrrrr

ayyy kızzz canım benim ölee deme delüüüüüüü ağlarım bak sonra pişman olursun heeee valla benim doktor engeç 8de burda ol dedi semo işine gelirse kaydirigubbakcemile3

didoş ohhhh maşşallah bebişine kuzummmmm

nidacım senin bebişede yavruuuuuuuuuuuu

ya bende doğurmak istiyommmmmmmmm yaaaaaaa bitsin artık bu çile çekemem bile bileeeeeee dr ne söylerse söyle bu 3-4 hafta geçmez böyle bananeeeeeeeee

bende doğurcammmmmmm işteeeeeeeee

bebeğini gören arkadaşlar hadi gözünüz aydın maşallah bebeklerinize hele didocum senin tosunun...
ne yiyonda yaramış bu kadar bebeğine kırbin kere maşallah doğrusu...
kızlar göbeğimide ilk defa koydum bi bakın nasılda aşağıda erkekim.. :))
normal doğum tarihim 23 haziran ama doktorum 10haziran da alalım diyor ben erken deilmi 16sı gibi düşünmüştüm demiştim oda 2.sezaryanlar daha erken geliyor yada eski sezaryan yerinde küçük açılmalar olabiliyor dedi sonrada tamam madem o zaman da uygun suyunda azalma filan olmazsa,nst ye gircem devamlı sıkıntı olmazsa bebekte 16 hazirana kadar bekleriz madem dedi.
kafam karıştı iyice alsa erken gibi geliyor kalırsada ya problem çıkarsa iki arada bi derede kaldım doğrusu

erken doğum olması için yapılması gerekenler evet tombik anne adayları lütfen bi toppik açın erken doğum isteyenler neler yapmalıııııı

sedacım ben tam yazcaktım sana komşum geldi az önce gtti yazamadım kusura bakma cnmm
yoksa okudum derdinii yanii
cnm bunda sinirlencek bşy yok ki
eşindee gelmeni istemiş yanındaa
demekki adam seni tek bırakamka istemio evdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…