2009 Haziran Anneleri!!

canım sen bebişin kilosundan dolayı mı sezeryan olucan?benim bebişte en son 36 haftalıkken 3400 gr dı...bende normal doğum için bekliyorum ama doktor normal doğum içi gittiğimde kiloya bakacak...

Ece, Saadet, Yasemin tesekkürler kizlar...

Bir doktora gittim geldim hayatim kaydi yaaa..BElim her yerim agriyor, mesane de baski..Offff yaaa...

kaydirigubbakcemile3 kız kafayımı yidin neeeeekaydirigubbakcemile3 delüüüü sakin olminikkuş hepsi olcak meraketme vay kızcağız aşkından şarkı besteler oldu görüyonnu vay anam vayyyyy kaydirigubbakcemile3 sağolasın kız canım benim hepimizin minişine maşallah

valla hiç bilmiyom tatlışım yaaa maşallah ihsoş bey ne yediysem
götürmüşşşdelikafadulden artık yemiyim bare çocuk hepsini kapıyo anam maşallah
senin içinde hayırlısı olsun canım doktorları dinlicez artık başka çaremiz yok

canım sen bebişin kilosundan dolayı mı sezeryan olucan?benim bebişte en son 36 haftalıkken 3400 gr dı...bende normal doğum için bekliyorum ama doktor normal doğum içi gittiğimde kiloya bakacak...

evet canım dahada 10 günü var dedi doktor doğuramazsın diye bişey yok ama biz şimdi risk alırız sonradan bir komplikasyon oluşur yine ameliyata giren sen olursun benim için problem yok yoksa dedi ama bu bir risk olur senin için dedi o yüzden sezeryanda karar aldık tatlışşş mecburen seninde iri olabilir bak keşke buhaftada bir gidip baktırsaydın ne dicekti bakalım hayırlısı canım hepimiz için

kızlar ben özelde olucam ya doğum
orda sağlık karnemiz geçmiyoo
para vercez öle olcakk
doktor bari ameliyatta ve ameliyattan sonra kullanılcak ilaçlara para vermeyelim diee ekstradan
hastanesinn reçetesine yazdı
bzde sağlıkocağında doktora kendi sağlık karnemize yazdırdık
eşim şimdi almış gelmişde bütün ilaçlarıı
ne görümm
4 tane kg lik serumlarr
iğnelerr
bir sürü ilaçlarrr
ayy gzüm korktu vallahiiiii
herşeyim hazır nede olsa gelsin biri kessin beni
çıkarsın iremimi hehehehe :)

bende kaçtımmmmmm kızlar bu günlük bu kadar çalışma yeter dedemize söyliycez hava da güzel ayaklarda inik yürüyerek evimize gidicezzzzz gerçi çok ayıp ama yürürken çok ç...şşşşş geliyooooooo annem altına yapacak nerdeyse zor tutuyorummm annemiiii :ecrin_bebek:

ayyy sadocann ben unuttum bunu yapmayı yaaa acaba doğum zamanı yaparsak olurmuki yazarmı acaba off yaaaa unuttum ben tamamen görüyonnu hapı yuttuk klava:

güle güle yasemincik bende ööle oluyom meraketme canım dikkatette altına yapma emiiikaydirigubbakcemile3

sende beni kesersen geliyorummmmmmm hemen ilk uçakla sen ilaçları poşetten çıkarrrr iremle duru bize refakat ederler biz birbirimizi kestikten sonra hadi ama saadet teyzeeeeee kesilmeyi kabul ediyon muuu biz deliyozzz bakkkk

şaka şakaaaaaa eve didiyozzzzz by byyyy ireme Şeniz

bi kayboldum amma kaynatmışsınız didoş maşallah canım kuzuna doguma kadar 4kilo olur iyi bakmışsın annesi

ayyy sadocann ben unuttum bunu yapmayı yaaa acaba doğum zamanı yaparsak olurmuki yazarmı acaba off yaaaa unuttum ben tamamen görüyonnu hapı yuttuk klava:

cnm 8 inden önce gt doktoruna
yada teli varsa ara söleee
bencee ihmal etme cnmm
yazıkk bide ilaçlara extra para vermeynnnn
bak bzde sağlık ocağında yazdırdık yazılar yaniii
ne gzl karnemizle almak varken dimiii......

gln canımm kesek birbirimiziii sırnaşık şey

nida dido gozunuzaydinn
miniklerden hberler getirmissiniz...

bende geldim simdi geri gitcemmmm..hamile halimle bir suru is aldim basima..
bi size bakiyim dedim...

bi kayboldum amma kaynatmışsınız didoş maşallah canım kuzuna doguma kadar 4kilo olur iyi bakmışsın annesi
he valla ööle olmuş kız tosuncuk olmuş maşallah benim ihsoş napalım artık onuda ööle kabul etcezzdelikafadulden

anlaşıldı sadooşş sağol tatlışımmm hakkaten zaten boşboşuna para verip duruyoz heryere bare bunu vermeyelim dur bakalım yazcakmı bir soralım
bende kaçtım kuşlarrrr malum teyzemdeyiz ayıp olmasın şincikkk minik oğlişide sürekli kucağıma tırmanmaya çalışıyo zaten yaramaz keçii hadi öptüm canlarım kendinize dikkatedin anlaşıldımıııııı:mymeka:

bende kaçtım
pazara gtcez komşumlaaa
inşallah sağ salim döner gelirimmm....
geçen pazar btmiştim çünküü...

SEMA cım benım adımda ECE ama esım bana 'ecem' dedıgı ıcın ole kaldı artık aılemde ecem dıyor kaydirigubbakcemile2

ayyy kızzz canım benim ölee deme delüüüüüüü ağlarım bak sonra pişman olursun heeee valla benim doktor engeç 8de burda ol dedi semo işine gelirse kaydirigubbakcemile3

ağla ağla gözlere faydalıııııııı hehe için açılırrrrrr kaydirigubbakcemile3
8mi bak pınara da 6:30 demişti ama pınarım gününü bile bekleyemedi garibimmmmm gelir canım işime neden gelmesin eşim 6:30 da kalkıyo pazartesileri bende onla kalkar ararım uyandırırım seni kalk ihsoşu doğur da gel senlemi uğraşcam diyeee:roflol:

semoşummmbzde sana kurban olurukk cnmm arkadaşımmmmmmmm

cicim benim fıstıkım güzelim balım minik annem benimmmmm gurbet kuşum kaderdaşım hadee sende ağla :roflol:

SEMA cım benım adımda ECE ama esım bana 'ecem' dedıgı ıcın ole kaldı artık aılemde ecem dıyor kaydirigubbakcemile2

he okiş o zaman güzeliimmm bence ikiside güzelll ece ecemm hehe ne farkeder a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…