tombil kuşlar nasılsınız bakalım biz doktora gittik şimdide teyzemdeyiz doğum tarihim belli oldu 8haziran inşallah önceden gelmezse tabi ihsoş bey sezeryan olcak çünkü adam bu sefer kesin kanaat getirdim eğer normal doğum yaparsan bide sonradan ameliyat etmek zorunda kalabiliriz seni hiç iki doğumu barden yaşama şimdi yoksa ben normal taraftarıyım dedi yani tombillerim bizim ihsoş maşallaaaaahhhhh deyinde canlar şuanda 3810gramsanırım adam haklı epidural düşünüyorum dedim buna anestezi uzmanımız karar vercek dedi ve şiddetle tavsiye ederim dedi işte bööle tatlışlar bizim ihsoş tosunpaşa çıktı maşallah ve 10günümüz var tam Allah izin verirse çok heycanlandım birden yaaaa
kaydirigubbakcemile3 kız kafayımı yidin neeeeekaydirigubbakcemile3 delüüüü sakin olminikkuş hepsi olcak meraketme vay kızcağız aşkından şarkı besteler oldu görüyonnu vay anam vayyyyy kaydirigubbakcemile3 sağolasın kız canım benim hepimizin minişine maşallahdidoş ohhhh maşşallah bebişine kuzummmmm
nidacım senin bebişede yavruuuuuuuuuuuu
ya bende doğurmak istiyommmmmmmmm yaaaaaaa bitsin artık bu çile çekemem bile bileeeeeee dr ne söylerse söyle bu 3-4 hafta geçmez böyle bananeeeeeeeee
bende doğurcammmmmmm işteeeeeeeee
bebeğini gören arkadaşlar hadi gözünüz aydın maşallah bebeklerinize hele didocum senin tosunun...
ne yiyonda yaramış bu kadar bebeğine kırbin kere maşallah doğrusu...
kızlar göbeğimide ilk defa koydum bi bakın nasılda aşağıda erkekim.. :))
normal doğum tarihim 23 haziran ama doktorum 10haziran da alalım diyor ben erken deilmi 16sı gibi düşünmüştüm demiştim oda 2.sezaryanlar daha erken geliyor yada eski sezaryan yerinde küçük açılmalar olabiliyor dedi sonrada tamam madem o zaman da uygun suyunda azalma filan olmazsa,nst ye gircem devamlı sıkıntı olmazsa bebekte 16 hazirana kadar bekleriz madem dedi.
kafam karıştı iyice alsa erken gibi geliyor kalırsada ya problem çıkarsa iki arada bi derede kaldım doğrusu
canım sen bebişin kilosundan dolayı mı sezeryan olucan?benim bebişte en son 36 haftalıkken 3400 gr dı...bende normal doğum için bekliyorum ama doktor normal doğum içi gittiğimde kiloya bakacak...
kızlar ben özelde olucam ya doğum
orda sağlık karnemiz geçmiyoo
para vercez öle olcakk
doktor bari ameliyatta ve ameliyattan sonra kullanılcak ilaçlara para vermeyelim diee ekstradan
hastanesinn reçetesine yazdı
bzde sağlıkocağında doktora kendi sağlık karnemize yazdırdık
eşim şimdi almış gelmişde bütün ilaçlarıı
ne görümm
4 tane kg lik serumlarr
iğnelerr
bir sürü ilaçlarrr
ayy gzüm korktu vallahiiiii
herşeyim hazır nede olsa gelsin biri kessin beni
çıkarsın iremimi hehehehe :)
ayyy sadocann ben unuttum bunu yapmayı yaaa acaba doğum zamanı yaparsak olurmuki yazarmı acaba off yaaaa unuttum ben tamamen görüyonnu hapı yuttukklava:
sende beni kesersen geliyorummmmmmm hemen ilk uçakla sen ilaçları poşetten çıkarrrr iremle duru bize refakat ederler biz birbirimizi kestikten sonra hadi ama saadet teyzeeeeee kesilmeyi kabul ediyon muuu biz deliyozzz bakkkk
şaka şakaaaaaa eve didiyozzzzz by byyyy ireme Şeniz
he valla ööle olmuş kız tosuncuk olmuş maşallah benim ihsoş napalım artık onuda ööle kabul etcezzdelikafaduldenbi kayboldum amma kaynatmışsınız didoş maşallah canım kuzuna doguma kadar 4kilo olur iyi bakmışsın annesi
cnm 8 inden önce gt doktoruna
yada teli varsa ara söleee
bencee ihmal etme cnmm
yazıkk bide ilaçlara extra para vermeynnnn
bak bzde sağlık ocağında yazdırdık yazılar yaniii
ne gzl karnemizle almak varken dimiii......
gln canımm kesek birbirimiziii sırnaşık şey
nida dido gozunuzaydinn
miniklerden hberler getirmissiniz...
bende geldim simdi geri gitcemmmm..hamile halimle bir suru is aldim basima..
bi size bakiyim dedim...
ayyy kızzz canım benim ölee deme delüüüüüüü ağlarım bak sonra pişman olursun heeee valla benim doktor engeç 8de burda ol dedi semo işine gelirse kaydirigubbakcemile3
semoşummmbzde sana kurban olurukk cnmm arkadaşımmmmmmmm
SEMA cım benım adımda ECE ama esım bana 'ecem' dedıgı ıcın ole kaldı artık aılemde ecem dıyor kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?