merhaba kızlar ben dün değil ondan önceki gün dr a gittim.ağrılarım çok diye kasılma var dedi.ayrıca alttanda baktı tabi açılma varmı diye ama yokmuş.propar diye bi ilaç verdi günde 4 kere yarım yarım içilecekmiş.içtim ama ne fayda ağrılarım hiç azalmadı.dayanamaz hale geldim.dr erken doğum olabilir dedi.geçmeyince kendi dr uma yani adanaya gittim.ben orada tedavi oldum.3 aşılama 1 tüp bebek ama olmadı işte.tekrar tüp bebeğe başlayalım derken hamile olduğumu öğrendik.her neyse uzatmim.kendimi oraya bi attım hemşire geldi yanıma artık sonuna yaklaştın deyince ben başladım ağlamaya.sonra nst ye bağladılar çok kasılmam varmış.içtiğim ilacı 8 saatte 1 tane içmemi söyledi bende öyle yaptım çok şükür şimdi ayaktayım ve korkudan hazırlıklara başladım.ayrıca dr um 38 haftanın sonunda sezeryan yapsın dr un dedi.çünkü kıymetli bi bebek bu dedi.gerçektende öyle ne kadar uğraşmıştık onun için.kusura bakmayın kızlar çok uzattım galiba...
günaydın kızlar nasılsınız
sabah 8de eşimi işe göndermek için bir kalktım
acayip bir sancı ,bel ağrısı sanki adet olacakmışım gibi
çok korktum hemen kalktım magnezyum içtim ,kocişim beni tekrar yatırdı saat 12de kalkmışım şimdi iyiyim
o arada bir rüya gördüm ,zamanında çok sevdiğim ama görüşmeyi kestiğim bir arkadaşım vardı
o gelmiş bana saat ve bluz getirmiş,sonra annemde vardı oda 2tane hamile elbisesi almıştı
saat 8de onları yolcu edicem onları gönderiyorum otobüs terminaline
bir türlü hazırlanıp üstümü giyip çıkamadım evden ve saat 8i geçti,onlara yetişemedim
ne demek acaba saat 8demi doğurucamsenağlama
rüya bu canım takma kafana bendede oluyo bazen bi rüya görüyorum etkisi altında kalıyorum gün boyunca aklımda oluyo şeytan rüyası okuyup yatmak en iyisi
ayy canımya tarihini bilince ne güzel işte,
gerçi suni sancıda zor diyolar amakolay doğum yok 1güncük çekeceğiz artık
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
öyle tabi ama o güne kadar doğurmassam iyi hazırlıksız yakalanmak istemiyorum inşallah dr un verdiği günde doğum yaparım o günden önce gelmez suni sancı zor tabi ablamdan biliyorum suni sancıyı yaşayan biri çok zor ama katlanıyo insan be allah sabrınıda gücünüde veriyo sağ sağlim gelsinde dünyaya çekilen cefada unutulur hayırlısı olsun
işte tatlım o senin gibi düşünemiyo ona kolay geliyo yaşamadığı için bilemiyo takma kafana erkekler ince fikirli olsalar biz daha rahat ederiz ama değiller ne yapcan hiç takmıcan en iyisikim olacak eşim ya
hiç umrunda değil sanki hamile olduğum farkında değil galiba
akşam amcasının oğlu askere gidiyor gece 11,30da otobüse binecek 3gündür aynı soru akşam senide alayımmı
bende yok diyorum
bugün gene aynı soru akşam gelmeyecekmisin
ya dedim nie gelim babamın oğlumu gidiyor ,
onun babasının oğlu sayılırmış amcası vefat ettide 5sene önce ama cocuğun abileri var banamı kaldı yolcu etmek
bende o babanın oğlu sayılır ben neyim dedim
karnım burnumda gecenin 12sinde otobüs beklicem hiç umrunda değil ağrım var diyorum kaç gündür bana hala ne soruyor
ay sinirim çok bozuk
sinirden ağlıyorum kaç saattir
nasıl bu kadar düşüncesiz olurya
36. haftamdayım.gerçekten anne olmak çok zormuş o sancıları çekince anladım.
merhaba kızlar ben dün değil ondan önceki gün dr a gittim.ağrılarım çok diye kasılma var dedi.ayrıca alttanda baktı tabi açılma varmı diye ama yokmuş.propar diye bi ilaç verdi günde 4 kere yarım yarım içilecekmiş.içtim ama ne fayda ağrılarım hiç azalmadı.dayanamaz hale geldim.dr erken doğum olabilir dedi.geçmeyince kendi dr uma yani adanaya gittim.ben orada tedavi oldum.3 aşılama 1 tüp bebek ama olmadı işte.tekrar tüp bebeğe başlayalım derken hamile olduğumu öğrendik.her neyse uzatmim.kendimi oraya bi attım hemşire geldi yanıma artık sonuna yaklaştın deyince ben başladım ağlamaya.sonra nst ye bağladılar çok kasılmam varmış.içtiğim ilacı 8 saatte 1 tane içmemi söyledi bende öyle yaptım çok şükür şimdi ayaktayım ve korkudan hazırlıklara başladım.ayrıca dr um 38 haftanın sonunda sezeryan yapsın dr un dedi.çünkü kıymetli bi bebek bu dedi.gerçektende öyle ne kadar uğraşmıştık onun için.kusura bakmayın kızlar çok uzattım galiba...
nida dido maşallah bebişlerinize canım böyle güzel haberleri duyunca dahada mutlu oluyorum dido seninde az kalmış canım 1 haftan var sağ sağlim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi
nida dido gozunuzaydinn
miniklerden hberler getirmissiniz...
bende geldim simdi geri gitcemmmm..hamile halimle bir suru is aldim basima..
bi size bakiyim dedim...
anam bende mutfağı toladım çamaşır toplayıp katladım diğerlerini astım yenisini attım makineye öldüm yawwww şimdi yemek arası verdik mamamızdan sonra biter mak. kısa prog.da onu da asarık sonra evi toplarım sonra sonra sonra çok işim var oğlumla otura kalkayapcaz artıkın napalımm
nida dido maşallah bebişlerinize canım böyle güzel haberleri duyunca dahada mutlu oluyorum dido seninde az kalmış canım 1 haftan var sağ sağlim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?