2009 Haziran Anneleri!!

anam bende mutfağı toladım çamaşır toplayıp katladım diğerlerini astım yenisini attım makineye öldüm yawwww şimdi yemek arası verdik mamamızdan sonra biter mak. kısa prog.da onu da asarık sonra evi toplarım sonra sonra sonra çok işim var oğlumla otura kalkayapcaz artıkın napalımm

merhaba kızlar ben dün değil ondan önceki gün dr a gittim.ağrılarım çok diye kasılma var dedi.ayrıca alttanda baktı tabi açılma varmı diye ama yokmuş.propar diye bi ilaç verdi günde 4 kere yarım yarım içilecekmiş.içtim ama ne fayda ağrılarım hiç azalmadı.dayanamaz hale geldim.dr erken doğum olabilir dedi.geçmeyince kendi dr uma yani adanaya gittim.ben orada tedavi oldum.3 aşılama 1 tüp bebek ama olmadı işte.tekrar tüp bebeğe başlayalım derken hamile olduğumu öğrendik.her neyse uzatmim.kendimi oraya bi attım hemşire geldi yanıma artık sonuna yaklaştın deyince ben başladım ağlamaya.sonra nst ye bağladılar çok kasılmam varmış.içtiğim ilacı 8 saatte 1 tane içmemi söyledi bende öyle yaptım çok şükür şimdi ayaktayım ve korkudan hazırlıklara başladım.ayrıca dr um 38 haftanın sonunda sezeryan yapsın dr un dedi.çünkü kıymetli bi bebek bu dedi.gerçektende öyle ne kadar uğraşmıştık onun için.kusura bakmayın kızlar çok uzattım galiba...

şimdi iyiysen sorun yok güzelim ama dikkat et kaç haftalıksın şuan o sancılar ayy inşallah sağ sağlim kucağına alırsın meleğini stres sıkıntı yapma kendine hiçbişeyi 38 hafta erken değil normal yani sen sıkıntıda olucana doğurmak daha doğru hakkında hayırlısı olsun tatlım

nida dido maşallah bebişlerinize canım böyle güzel haberleri duyunca dahada mutlu oluyorum dido seninde az kalmış canım 1 haftan var sağ sağlim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi

oyyyy canım ya yazık sana geçmiş olsun merak etme bu haftada geçsin sorun kalmadan eve ayrılırsınız bebişinleeeee
canım böle sancılar zordur eminim ama senin için de endişe verici olmalı umarım sağ salim kucağına laırsın zaten az kalmış ama dayanamaz hale gelirsen ya da sancın artarsa dr unu ara sonuçta 36 haftadan sonra normal bebek oluyolar allahın izniyle sorunsuz hemen eve çıkarıyolar korkma canım dinlen bol bol su iç allah yardımcın olsun bizde dua ederiz sana

nida dido maşallah bebişlerinize canım böyle güzel haberleri duyunca dahada mutlu oluyorum dido seninde az kalmış canım 1 haftan var sağ sağlim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi

anam herkes haftaya doğuruyomu ne ben böle kel tavuk gibi kalırım tek başıma yaaaa azcık bekleseydiniz keşkemm :1no2:

cemrecim senin dogum tarihinde belli olmuş inş. saglıklı bi şekilde kucagına alırsın kuzunu inş. bi avazda kolayca yaparsın dogumunu

nida dido gozunuzaydinn
miniklerden hberler getirmissiniz...

bende geldim simdi geri gitcemmmm..hamile halimle bir suru is aldim basima..
bi size bakiyim dedim...

Özloscum tesekkürler....Sorma bende bir sürü is aldim ama halim yok, esim cogunu yapiyor...a.s.

Semoscum,
bugün herkesin bir hamaratligi üstünde, bizim de calisma odamizin mobliyalari geldi, kuruldu ,simdi evrakti ,dosyaydi, isle ilgili zimbirtilardi onlari yerlestiriyoruz esimle...
bugün kendimi acikcasi iyi hissetiyorum , islerin ocugunu esim yapiyo..
Dogurcam mi ne ?:bbo:

Canim gecmis olsun.doktorun ne diyorsa sözünden cikma olur mu?
38. hafta cok yii bir hafta dogum icin,...Hayirlisi olsun insallah...

Hülyacim tesekkürler canim....a.s.

ay nidacım beklesen biraz daha iilaydamızzz
sen de yorma zaten kendini
benimki hamaratlık değiil mecburiyet annemler geliyoooooo

ayşecim çok saol bitanem allah hepimizi kurtarsın hepimize kolay doğumlar nasip etsin hepimiz çatır çatır doğuralım bebişlerimizi hiç düşünmüyorum doğumu gidişatına bıraktım artık nasıl olursa olsun ammenna allahım kolaylığınıda verir inşalla

semoş kız valla öyle burda herkes doğurucak belki sende 38 inci haftanda doğum yaparsın belli olmaz 3 haftan var sayalım o zamana kadarda anca biter doğumlar bu topikte kimse kalmaz zaten bebeklerle uğraşmaktan bizim vaktimiz olupta böyle lak lak edemicez çok özlicez birbirimizi ama bebekler şöyle 5 6 aylık olunca düzene girer herşey görüşürüz gene sen böyle tek kalcam diyon ya bence sen tek felan kalmadan doğurucan 37. haftan bitince zaten sorun olmuyo gerçi haftayada doğuran çok olucak çoğu gitcek azı kalıcak

kızlar ya hareketlerini saymaya çalıştım.2saat boyunca yatmadım ama oturdum 10dk yattım.sonuçda anca 2saatte 10 hareket oldu.çok nazlı hareket ediyo.bazen hiç durmadan bi saaat oynuyo.bazende böyle yavaşlıyo.bide karnım semsert halde.hani arada kasılma oluyo bebiş bi yana toplanıyo sanki öyle oluyo devamlı.normalmı sizce

arzucum normal canım bende dün nts ye girdim bebeğin hareketlerini say dedi ama çok hareket etmedi yapıyo bazen böyle bıdıklar bazen karnımda tepiniyo bazende hiçç sadece uyuyo nts deki kız bana dediki senin bebeğin sakin bi bebek olucak demekki çok hafif hareketleri var nazlı nazlı hareket ediyo bende dedim anasına çekmiş ondandır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bakalım ilerde görücez ne kadar sakin olduğunu

ya benimde aksine ntsde falan çok hareketli çıkıyo.bi kere daha böyle hareketsiz kalmışdı.bu ikinci oluyo.genelde çok hareketli.ama bugün bütün gün uyku modunda.inşllh iyidir kuzum.ya dogum olsada bu endişelerimiz bitse.gerçi ozmanda başka şeyleri çıkcak

yani son haftalarda normal ya bunlar yerleri daraldı ne yapsınlar kız rahat değillerki eskisi gibi hareket etsinler az kaldı canım ya dışarı çıkıncada dursunlar oturusunlar diye bakıcaz yaa ne tuhaf

fıstıklar nasılsınızz.
sonunda doktora gittim çarşamba geliyoo zehramalkisalkisalkis
son kontrolümüzdü
amaliyat öncesi kan tahlilileri yaptırdım ntsye ultrosona girdim herşey normalmiş
bu sabahta eşim bana süpriz yaptı sabah ewe geldi 1 satliğine helikopterle başka bi yere geçerken ugruyayım demiş öle sewindimki anlatamam
pazar günü geliyo zaten çok mutluyum bugnn
sancılara gelince sürekli benimde agrım var agrıdan ziyade mide yanmam gaz bunlar daha kötü geliyoo
şimdi geçmişi okuyayım birass
öpüyorum sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…