2009 Haziran Anneleri!!

gözün aydın binnurcum ne mutlu sana eşinin süprizi de süpermiş aşka bak maşallahhhh helikopterle gelmiş :)) ay sende haftaya doğuruyon ya
beklediniz beklediniz sşimdi doğuruyonuz hep beraber

binnurcum gözünaydın pazar günü kocana carsamba günü kızına kavusacaksın inş. saglıklı bi şekilde kavusursun yavruna

ayy canım gözün aydın seninde doğum tarihin belli oldu ne güzel yaa allahım yardımcın olsun bir avazda doğurursun inşallah önümüzdeki hafta hergünü doğumlarla geçicek herkesin doğum haberlerini alıcaz allahım hepimizi kurtarsın

canlarım ben geldim bu aralar giremiyoum malum haftasonu sınav var ona çalışıyorum.yarın ki sınava gitmicem temizlikçi kadın gelcek pazar günü gitcem bu sınavlarıda verseydim bitiyo
geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir dr a gidecek olanlar vardı hayırlı haberlerle geldiniz işallah. acıktım yemek yiyim akşamda duğum yapan arkadaş var onun yasini olcakmış ona gitez.bizden bu kadar. öptük sizi

gözün aydın binnurcum ne mutlu sana eşinin süprizi de süpermiş aşka bak maşallahhhh helikopterle gelmiş :)) ay sende haftaya doğuruyon ya
beklediniz beklediniz sşimdi doğuruyonuz hep beraber

saol canım benim..
artık doğsun semacım hem heycan hem merak had safhada ..
doğuranlar sana haber veriyo dime geçmişten öle bişi anladım
ben sana nasıl haber wercemm

binnurcum ne güzel zehrana kavuşuyosun ne heyecanlısındır şimdi darısı başımıza saglıcakla al kuzunu kucagına

saol tatlım seninde az kalmış
gerçekten doktorum son gittiğimde anlatıyo zehra doğar doğmaz sana koklatıcam yanagna koyucam flan diyo ayy hıckıra hıckıra aglıcaktım bogazımda bişler düğümlendi kaldım gözlerim doldu sadece
düşününce kalp atışım hızlanıyo gerçektenn

ÇARŞAMBA GÜNÜ ıKı BEBEK GELıCEK ıNŞALLAH SıZLERE KIZLAR BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ ALICAM KIZIMI KUCAGIMA :dance:

ÇARŞAMBA GÜNÜ İKİ BEBEK GELİCEK İNŞALLAH SİZLERE KIZLAR BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ ALICAM KIZIMI KUCAGIMA :dance:

canım senin zeynebinde geliyo dimeee?
bizim amaliyat 9 da başlıcak ama biz 8:00 de gidip odamızı süslücezz
amaliyat şeklin belli oldumu??
nasıl heycan varmı sendede..
inş ikimizde bi avazda kurtuluruz canım

neyse ben kaçoyım gelirim yine
amma yazmışınız okuyom okuyom bitmiyo
maşallah hepinizee
inş bebekler doğuncada böle hiç boş bırakmayız topiğimizi

canım senin zeynebinde geliyo dimeee?
Bizim amaliyat 9 da başlıcak ama biz 8:00 de gidip odamızı süslücezz
amaliyat şeklin belli oldumu??
Nasıl heycan varmı sendede..
Inş ikimizde bi avazda kurtuluruz canım

canım benim saat belli degil daha pazartesi
belli olucak sezeryanın nasıl olucagınıda konuşmadık daha
ama ben epidural istemiyorum
hem heycan yaparım hemde
kiminde bel agrısı yapıyormuş
evet heycan var biraz 9 ay geçti ama şu son günler geçmek bilmiyo

saol canım benim..
artık doğsun semacım hem heycan hem merak had safhada ..
doğuranlar sana haber veriyo dime geçmişten öle bişi anladım
ben sana nasıl haber wercemm

canım şöleki sen bana özelden tel yollican bende sana yollicam istersen msn de verebilirsin kızlarla kaynatıyoz arada msn de güzel oluyo işte böle
sen bana doğurunca kendine gelince msj atcan bebiş doğdu şu saatte şu kilo şu boy da doğum şeklin halin vaziyetin istersem mms yolla bebişin resimide koy bende direk topiğe koyucam okişşşşşş

ÇARŞAMBA GÜNÜ İKİ BEBEK GELİCEK İNŞALLAH SİZLERE KIZLAR BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ ALICAM KIZIMI KUCAGIMA :dance:

heeee doğurun teker teker ben buranın zimmetlisi olcam en küçük benim oğluş ya süpriz yapmazsa bekicemmm ohhhh teker teker anne olup uğrayamıcaksınızda ben de sıkıntıdansayfaları sizin hasretinizli doldurcammmm

aa ne güzel gözün aydın canım seninde tarih belli oldu he oh oh bıdıklar yavaş yavaş geliyo hee

cemre kıs rüyandamı gördün o vakit doğurcamı doğurmiyim kıs haziran 22 geçsin öle doğuriyim yengeç olsun miniğimmm
ben öle istiyom ama hayırlısı tabikiii

ya doğumlar başladı ya alttaki isimleri görüyonuzmu bizde öönceden gizli gizli takip ederdik doğuranları şimdi de biz gözetim altındayızzz:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

kızlar selam naber dogum varmı bu gün misairim vardı giremedim kk ya ama aklım sizdeydi tabiiiii. kalça agrısından sırt agrısından bacak agrısından ölüyorum resmen bu normalmi dün gece cam açık uyumuşum ondan olmuş olabilirmi bu arada ayklarımda şiş bi hayli

bebıslerının dogum gunlerını alan anneler ne mutlu sıze saglıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah :)
SEMA cnm uzulme ben varım ıkımız aynı vakıt dogurucaz bende ıstıorum 22 hazıranda dogsun yengec olsun ama ıcımde bı hıs daha erken gelıcek dıo nedense alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…