fıstıklar nasılsınızz.
sonunda doktora gittim çarşamba geliyoo zehramalkisalkisalkis
son kontrolümüzdü
amaliyat öncesi kan tahlilileri yaptırdım ntsye ultrosona girdim herşey normalmiş
bu sabahta eşim bana süpriz yaptı sabah ewe geldi 1 satliğine helikopterle başka bi yere geçerken ugruyayım demiş öle sewindimki anlatamam
pazar günü geliyo zaten çok mutluyum bugnn
sancılara gelince sürekli benimde agrım var agrıdan ziyade mide yanmam gaz bunlar daha kötü geliyoo
şimdi geçmişi okuyayım birass
öpüyorum sizlerii
ÇARŞAMBA GÜNÜ İKİ BEBEK GELİCEK İNŞALLAH SİZLERE KIZLAR BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ ALICAM KIZIMI KUCAGIMA :dance:
bebıslerının dogum gunlerını alan anneler ne mutlu sıze saglıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah :)
SEMA cnm uzulme ben varım ıkımız aynı vakıt dogurucaz bende ıstıorum 22 hazıranda dogsun yengec olsun ama ıcımde bı hıs daha erken gelıcek dıo nedense alkisalkisalkis
hadi gözün aydınız kızlarrr
az kaldı çarşambayaa.......
sağ salim alın bebişlerinizi kucağınızaa inş.
of bzde gttk geldik pazara öldük valalhi yaaa
saol nidacım seninde gözün aydın maşallah kzına
agrıların nasıl oldu nida geçenlerde biras fazlaydı
geçtimi aynımı??
ÇARŞAMBA GÜNÜ İKİ BEBEK GELİCEK İNŞALLAH SİZLERE KIZLAR BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ ALICAM KIZIMI KUCAGIMA :dance:
bebıslerının dogum gunlerını alan anneler ne mutlu sıze saglıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah :)
SEMA cnm uzulme ben varım ıkımız aynı vakıt dogurucaz bende ıstıorum 22 hazıranda dogsun yengec olsun ama ıcımde bı hıs daha erken gelıcek dıo nedense alkisalkisalkis
zeze slm nasilsin bebisinin cinsiyeti ne olucakti senin bide adina ne koyacaksiniz?
gözün aydın
cnm
maşalah kızınaa
daha erken zaten haftan girer annesiii elbet....
Müminecim gözün aydinnnn...Nazli kizin yüzünü göstermedi demek...
bebislerinin dogum tarihleri belli olan annelerin gozu aydin...
gun gecmez artik size...
mumine seninde gozun aydin masallah kizina..
dizimi izliyorsunuz yine nie kimse konusmuyor
müminecim maşallah kuzuna tatlım zezem sende fıstık gibi poz vermişsin heeeeee
semacım allah kolaylık versin canım sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?