2009 Haziran Anneleri!!

haziran anne adayları merhaba sizler şimdi nasıl heyecanlısınızdır????? nasıl bi duygu 9 aylık hamile olmak????

haziran anne adayları merhaba sizler şimdi nasıl heyecanlısınızdır????? nasıl bi duygu 9 aylık hamile olmak????

canım senin yolun uzun
biz sonuna yaklaştık
9 aylık mı
yorgun halsiz endişeli srtesli heyecanlı telaşlı
hem hüzünlü hem mutlu
anlican karmakarışık güzelimmm
öle bekliyoz kuzu gibi günü gelen doğuruyo
yavaş yavaş geliyo bebelerimizzzz

ay bende bittim resmennnn
ölüyom
aşk yakarın son bölümü gidim onu izliiyim öptüm sizi

anammm gözlerım kan canagına döndüüü ne cook cenenız düşmüş kızlarr ....:)))))))))
kuzucuklarımıza masallah ve gün alan tombişlerımızede ay nasıl heyecanlanıyorum elım ayagıma dolanıyorr offf
gecelerı zaten kac kere doguruyorum bebegımı emziriyorum rüyamda.
yarın 10:30 da kontrolumuz var bakalım kordon cıkmısmı kızımn bogazından hala duruyorsa gün verecek dr sezeryan için.bu gece bana yıne uyku yook ay uykuyaaa hasretım ben yaaaaw..

sagol canım yaaa kımsecıkler yokk kendı kendıme konusuyorum derken seeen gelm ıssın nerde bu mıllet yawww.

bende burdayım ama ben varkende kimse olmuyo nere kayboluyonusss
alhan canım inş çıkmıştır kordonu imş güzel mutlu haberlerle gelirsin sende tatlım

bende burdayım ama ben varkende kimse olmuyo nere kayboluyonusss
alhan canım inş çıkmıştır kordonu imş güzel mutlu haberlerle gelirsin sende tatlım

sagol canım benım.jbırde apar topar amelıyat dıyomus her an hersey olabılır benden haber bekleyın anacııım. :))))

canım yaaa ben bu aralar cok dondurma tüketıyorum bır zararı olmaz dımı ?yada süt için bır faydası varmıdır dondurmanın bılıyormusun hıc?

olur muu cnm hiç zararıı faydası olur hatta
ben de çok tüketiyorummm

ayyy ıyı barı zaten sadesı yıyorum.safra keseme dıgerlerı ıyı gelmıyor pek.aay ben su dogumu atlatayım ıkı ay sonrada safra kesesı amelıyuatım varrr.çok işim var çoook

sagol canım ya öyle 7. ayımda safra kesesı tasından az sancılar cekmedım.amelıyat kesın .dıyet yapıyorum suan bıraz daha ıyıyım cünkü agrı kesıcı pek veremıyorlar bebekten dolayı.cok şükür bu zamana geldık.bıraz kendımı toparlayayım dogumdan sonra ıkıncı kez bıcak altına yatacam mecburen (((

gunaydınnnn kızlar benım kadar erkencı bırı daha yoktur sanırım...sabah 5 te juuyandım uyu uyuyabılırsen ıcımde bır sıkıntı bende kalkayım barı dedım.ahh ne guzel herkes mısıl mısıl uyuyordur şimdiii

günaydın herkeseeeeeeee sancısız ağrısız güzel bi gün olur inşallah
ben varımmmm sabahın köründe uyandım saolsun eşim açıköğretim sınavlarında gözetmenlik yapcak beni de uyandırdı o nerde bu nerde derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…