2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlaarrr.
herkeze çook güzel bi haftasonu diliyorum.
Alhan inş güzel haberlerle dönersiin.
sema sen de çık terasta yap khv.nı kuzum, denizin keyfini çıkar.
biz de khvya gitcez birazdan kocişle, sonra ordan benim hastaneye nst ye ..
hepinizi çoookkk seviyoruz ve öpüyoruz kızımlaa cokacimcoook

ohhh ne guzel afıyet bal seker olsun canım .sende hayırlı habelrle gel emıı canım?

günaydın kızlar bizde varız bizde burdayız......
kaç saattir uyumak için cebellştim ama bi türlü uyuyamadım bende kalkim dedim
işe giderken bu günleri iple çekiyodum şimdi uyuyamıyorum....

yaaa nasıl oluyormus uyuyamamak ?esım bu gunlerı çok ararsın uyu dıyor.anam ne mümkün?yatakda dönup durmak bır sorun ,wc bır sorun sınır küpü oldum cıktım yataktan ayyyyy anlatırken bıle sınır bastı yıne

günaydın yeşimm.
olsun evde olunca uyuyamasa da dinleniyo insan.
ben 3 haftadır evdeyim daha 1 gün bile sıkılmadım, işi de azcık bile özlemedim yavv kaydirigubbakcemile5

kesinlikle katılıyorum sana 1 haftadır evdeyim kesinlikle işin i si bile aklıma gelmedi zaten sıkılmakta mümkün diil o kadar yapacak şey varki anca yetişyiriliyo valla.

valla müminecim ben öle yapmaktansa ütümü bitirdim dünden yarım kalmıştıda odanın ortasında daha şu saat oldu acıkmadım ama mecbur yicem bişeler opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bizde varız bizde burdayız......
kaç saattir uyumak için cebellştim ama bi türlü uyuyamadım bende kalkim dedim
işe giderken bu günleri iple çekiyodum şimdi uyuyamıyorum....

yeşimcim evde o kadar yorulmazsın dingin olursuz evet uykusuz kalırsın ama yorulmazsında dimi amaaa vereliniortak

kesinlikle katılıyorum sana 1 haftadır evdeyim kesinlikle işin i si bile aklıma gelmedi zaten sıkılmakta mümkün diil o kadar yapacak şey varki anca yetişyiriliyo valla.

hehe bitmiyo dimi sana bişe diyimmi evde olunca daha çok iş çıkıyo emin ol buyrunnnnnnnnn

Hepinize günaydinlar....

Dünü atlattim ya , cok mutluyum, dün cidden dogurcam sanmistim...Dogum tarihi uzak olan herkese agrisiz ,sancisiz bir gün diliyorum....a.s.

ay nidacım canım ya dün benimde aşağıya çok bastırdı kuduruğum
çıkcak sandım
alt taraf deliniyo sandım fenalardaydım iş yaptım ya ondan oldu heralde

nasılsınız kızlar benden sulu akıntı gelio hafifte agrım var hayırlısı bekliyorum bakalım esim nöbette pzteside carsambaya kadar yok arazide kalacak moralimde cok bozuk

günaydınnn annişlerrrrrr hepinizeeee ayyyy hepimizin haftasonu güzel geçmesi dileğiyle

işteyim ama gözlerimi açamıyorum buraya bile esneye esneye yazı yazıyorummmmm 37 haftam bi bitsin bende izne ayrılcammmmm ya ama haksızlık yaaaa uykummm varrrr

bugün kocişin doğum günüü hehe keşke kızım da doğsa ne güzel olurrrrr:ecrin_bebek:

günaydın hazıran anneleri a.s.
umarım herkes ıyıdır bız bugun oglumla mevlute gıdıcez demıstım ya sıze eltımın oglu oldu dıye mevlut yapıolrlar darısı bızlerın basına ınsallah :dance:

ayşecim yanında kimse yokmuki
allah korusun biri olsun artık kayınvaliden vardı sanırım dimi
bak aldırmamazlık etme sancın artarsa doğru dr a okiş

Allahtan kayınvalidem var semoş ama moralim bozuldu iyice su son haftalarda bile huzur yok

yani 1 hafta aşkım daha 37 . haftamda burda bitecek yaniiii Allahhhh hepimizin yardımcısı olsun rabbim doğumlarımızı kolaylaştırsın cümlemizin içinde de benim ben korkuyorummm ilk defa bu kadar çok korkuyorum bişeyden yaaaa kafamçokkarıştı

ya doğumlar başladı ya alttaki isimleri görüyonuzmu bizde öönceden gizli gizli takip ederdik doğuranları şimdi de biz gözetim altındayızzz:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Eyvah yakalandıkkaydirigubbakcemile3Çok heyecanlı oluyor sizi takip etmesiyerimsenibenAllah sağ salim kavuştursun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…