Allahtan kayınvalidem var semoş ama moralim bozuldu iyice su son haftalarda bile huzur yok
yani 1 hafta aşkım daha 37 . haftamda burda bitecek yaniiii Allahhhh hepimizin yardımcısı olsun rabbim doğumlarımızı kolaylaştırsın cümlemizin içinde de benim ben korkuyorummm ilk defa bu kadar çok korkuyorum bişeyden yaaaa kafamçokkarıştı
Eyvah yakalandıkkaydirigubbakcemile3Çok heyecanlı oluyor sizi takip etmesiyerimsenibenAllah sağ salim kavuştursun inşallah:Saruboceq:
burkocum canım olsun bende bakıyom ağustos annelerine kariyemi takip ediyom
hem bizde bakıyoduk önceden nisan mayıs annelerine hehe olcek oka demi amaalkisalkisalkis
bende ayın 5 i geçsin öyle doğurayım istiyodum ama istediğin gibi olmuyo valla rüyamda doğuran kadın çok görüyom ama sen varmısın bilmiyorum arada kaynamış olma kız sırnaşık şey inşallah istediğin gibi olur semoşcemre kıs rüyandamı gördün o vakit doğurcamı doğurmiyim kıs haziran 22 geçsin öle doğuriyim yengeç olsun miniğimmm
ben öle istiyom ama hayırlısı tabikiii
ayy gözün aydın canım sağ sağlim alırsın yavrunu kucağına allah bi avazda kurtarsın senikızlar günüm belli oldu p.tesi oğlumu kucagıma alacagım
ayşecim canım niye moralin bozuk hayırdırAllahtan kayınvalidem var semoş ama moralim bozuldu iyice su son haftalarda bile huzur yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?