2009 Haziran Anneleri!!

Allahtan kayınvalidem var semoş ama moralim bozuldu iyice su son haftalarda bile huzur yok

kıs deli neden moralini bozuyon allahım ya doğcak kurtulcan merak etme günlerinide zehir etme hava güzedir çık kaynananla gez bol bol
durma evde

az kalmış kuzum sabır senin işin gücün de yok evde
hem işyerinde kayınbaban var
yalnız sayılazsın üzülme
napcan ekmek derdi

Aysecim,
insallah carsambadan önce gelmez kizin canim...Ama en azindan kayinvaliden yaninda..Bence sen bir doktorunu ara canim...

Eyvah yakalandıkkaydirigubbakcemile3Çok heyecanlı oluyor sizi takip etmesiyerimsenibenAllah sağ salim kavuştursun inşallah:Saruboceq:

burkocum canım olsun bende bakıyom ağustos annelerine kariyemi takip ediyom
hem bizde bakıyoduk önceden nisan mayıs annelerine hehe olcek oka demi amaalkisalkisalkis

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gunaydinnn hepinzee...
nasilsiniz hbrler varmi???

günaydın canlarım
hepinize iyi hafta sonları öncelikle

özgecim teşekkürler hayatım iyiyiz öyle böyle derken 1 hf lık olduk bile
ben de iyiyim çok şükür ağrılarım bitti bandajımı bile açtım problem yok
elif e gelince o bir küçük vantuzzzzzzzzz
o da iyi ve büyümeye çalışıyor
ablamızda kardeşine çok iyi bakıyor problem yaratmadı çok şükür

doğum tarihi belli olan arkadaşların allah yardımcısı olsun
allah bir avaz da kurtarsın onları da

hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
cemre kıs rüyandamı gördün o vakit doğurcamı doğurmiyim kıs haziran 22 geçsin öle doğuriyim yengeç olsun miniğimmm
ben öle istiyom ama hayırlısı tabikiii
bende ayın 5 i geçsin öyle doğurayım istiyodum ama istediğin gibi olmuyo valla rüyamda doğuran kadın çok görüyom ama sen varmısın bilmiyorum arada kaynamış olma kız sırnaşık şey inşallah istediğin gibi olur semoş

kızlar günüm belli oldu p.tesi oğlumu kucagıma alacagım
ayy gözün aydın canım sağ sağlim alırsın yavrunu kucağına allah bi avazda kurtarsın seni

Allahtan kayınvalidem var semoş ama moralim bozuldu iyice su son haftalarda bile huzur yok
ayşecim canım niye moralin bozuk hayırdır

anamm kimse kalmamış bende gidim işimi gücümü yapayım ben gelene kadar gelmiş olursunu herhal

haftasonu kimse yok..herkes gezmeye gitti sanırım..ben çıkamıyorum burda hava çookkk sıcak..

kızlar derinden doğum yapmış aramıza katılan haziran melekleri topiğine yazmış nehirine kavuşmuş haber alan varmı bakın ne yazmış

canlarım ben doğum yaptım 28,05 te saat 11 de.nehirim doğdu çok şükür.3 saat içinde doğumum gerçekleşti normal oldu herkese tavsiye ederm.biraz erken geldi yaramazım ama annesini hiç üzmedi doktorlar beni yılın en kolay doğuran annesi seçti

nabersiniz haziran meleklerinin anneleri

ben pek giremiyorum kusura bakmayın arada yazdıklarınıza bakıp cıkıyorum o kadar cevap yazmaya fırsatım bile olmuyorr

derinden (zehranın ) kızının boyunu kilosunu dogum haftasını öğrenebilirseniz banaziyaretci mesajından yazın :))

şimdi gelelim annem ve benim ortak işimize bebek şekerine birtek zımbalanacak kagıdı kaldı onu da tarihimizdeen sonra hazırlar artık eşim :))

hepinizi öpüyorum yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar

[/url][/IMG]

cemrecim agrılarım basladı sabahta sulu akıntım oldu bugun esim nöbette pztsi den carsambaya kadar da arazide kalacak ona moralim bozuk ben artık her an bekliyorum çünkü agrılarım siddetli degil ama dinlenmekle gecmio yakın yani benim dogum

tesekkür ederim aysecimm

canım benmde var agrım ama dr bana ne dedi biliomusun

normal istiyorsan hiç durmadan hareket edewceksin 4 döneceksin evde parklarda
hatta eşime aileme bunu süründürün oturmasın hiç çalıştırın köle gibi diye de dalga gecti :)))

bende inan oturmuyorum sancım olsa dahiii yoksa kolay kolya normal doguramazsın dediii

biliosun ben catı muayenesi de oldum allaha şükür onda hiç birproblem cıkmadı catın müsait perviks normal dedi ama henüz acılma ve yumusama yokmuşş

bende aynı canım ne kadar agrım olsada oturamıyorum esim esimin annesi dört dönüyolar otur diye dinlen diye yok duramıyorum kayınvalidem evde böyle pratiksin masallah inş. dogumunda böyle pratik olur diyo inş. diyorum bende

narencim aslınsa benim pztsi mutlaka dr gitmek gerekiyo sulu akıntım var karnım kaskatı oluyo ama esimde yok :çok üzgünüm:bilmiyom yaaaaaa ne olcak hastanede uzak çok karısıgım çoksenağlamakızım dogacaksan bugun yada yarın gel yada bekle carsambadan sonra gel babanda bizimle olsun diye konusuyorum miniğimle

narencim kızımızın şekerleri çok güzel olmuş annenin ve senin ellerine sağlıkkkkk

bende işlerimi bitirdim ama annemler daha gelmedi burda oturan ist.dan komşularımızla ev bakıyolar yemek yapıcam yapmadan size bakim dedimm
ama kimse yok yine topikteeeee

zehra da doğurmuş maşallah normal doğurmuş anam çatır çatır doğuruyoz valla sıra beklemede yok kuduruklar gelip gelip duruyolar hazirana kim kalcak acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…