2009 Haziran Anneleri!!

aysecim ne renk kırmızı mı pembemsimi çok mu yogun bildiğim kadarıyla yogun ve pembemsi oluyo nişan gelmesi

rengi kırmızı falan değil şeffaf su gibi bişey ama sümük gibi.çok az geldi daha bişey yok gelmedi.ama 1 haftadır karnım çok ağrıyor kasılmada var dr erken doğum olabilir demişti.

iyi hafta sonları herkeseee
baktım ve kaçıyorum
işimiz var kocişle evde
yarında temzilikçi gelcekkk
oda düzenlemesi yapıyoruzz
haydi hoşçakalın...

cemrecim gözün aydın canım süpriz mi yaptı kuzun ne güzel bi dogum olmuş ALLAH uzun ömür versin

allah allah hayırlısı olsun canım ama moralini bozma dr una söyledinmi böyle böyle oluyorum diye sancılarım geçmiyo bendede oluyo o sulu akıntı dr uma sordum ben iç çamaşım su gibi oluyo sulu akıntı geliyo dedim oda akıntı o gelir dedi korkma dedi insanın en çok bu zamanda eşine ihtiyacı oluyo inşallah çarşambaya kadar doğum yapmazsında eşin geldikten sonra olur doğumun üzülme tatlım yaa allahım hayırlı doğumlar versin

cemrecim gözün aydın canım süpriz mi yaptı kuzun ne güzel bi dogum olmuş ALLAH uzun ömür versin

ben değil tatlım derinden diye biri vardı ya derinden rumuzuyla giriyodu o doğum yapmış aramıza katılan melekler topiğine yazmış doğumunu bende burda size haber vereyim diye yazdım benim doğumum önümüzdeki perşembe olucak canım

of çok sıkıldım ya.haftasonu gelsede kocişle gezsem diye bakıyodum.ama onunda işi çıktı.şimdi pinekleyip duruyorum.boşuna zaman geçiyo

:roflol::roflol: CEMRECİM BENDE DOGURTTUM SENN KIZI ERKENDEN YANLIŞ ANLAMIŞIM CANIM:roflol:

hergun burdan bi yere gitmezsiniz bugun in cin top oynuyor..
benimde isim yok evde kaldim tek basima

müzeyyencim nasıl betülümüz merak ediyoruz sizi fotosu var mı koysana talımm

gitmis galiba narencigim,ne de olsa bebege bakiyor uzun kalamamistir, senin sekerler cok guzel gorunuyor, ellerine saglik, kendin ordun sanirim, kac tane ordun canim, uzun surmus olmali

annemle beraber yaptık şimdilik 60 oldu 100 e tamamlarım galiba cok hızlı örülüyor cicekleri silikonla yapıstırdım içlerinde de badem şekeri var:)

sen napıosun en son ne zaman gittin kontrole??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…