canım pazartesi bi melek daha katılıyo aramıza heeee
inş bi avazda kurtulursun canım
şimdiden tebrik ediyorum
sezeryan olcak dimee??
hyrlısıyla al bakalım yavrunu kucağına gözün aydınn
nurcum ne güzel saglıkla yavrunu kucagına
sabah benimde sümüksü sulu akıntım geldi yogundu aam rengi pembemsi degildi senin ikinci bebegin mi canım nişan olabilir mi tecrübelisindir senCanım gelen şey nişan olabilir.Paniklemeden doktoruna git
kızlar derinden doğum yapmış aramıza katılan haziran melekleri topiğine yazmış nehirine kavuşmuş haber alan varmı bakın ne yazmış
canlarım ben doğum yaptım 28,05 te saat 11 de.nehirim doğdu çok şükür.3 saat içinde doğumum gerçekleşti normal oldu herkese tavsiye ederm.biraz erken geldi yaramazım ama annesini hiç üzmedi doktorlar beni yılın en kolay doğuran annesi seçti
cemrecim agrılarım basladı sabahta sulu akıntım oldu bugun esim nöbette pztsi den carsambaya kadar da arazide kalacak ona moralim bozuk ben artık her an bekliyorum çünkü agrılarım siddetli degil ama dinlenmekle gecmio yakın yani benim dogum
cemrecim gözün aydın canım süpriz mi yaptı kuzun ne güzel bi dogum olmuş ALLAH uzun ömür versin
:roflol::roflol: CEMRECİM BENDE DOGURTTUM SENN KIZI ERKENDEN YANLIŞ ANLAMIŞIM CANIM:roflol:ben değil tatlım derinden diye biri vardı ya derinden rumuzuyla giriyodu o doğum yapmış aramıza katılan melekler topiğine yazmış doğumunu bende burda size haber vereyim diye yazdım benim doğumum önümüzdeki perşembe olucak canım
müzeyyencim nasıl betülümüz merak ediyoruz sizi fotosu var mı koysana talımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?