annemle beraber yaptık şimdilik 60 oldu 100 e tamamlarım galiba cok hızlı örülüyor cicekleri silikonla yapıstırdım içlerinde de badem şekeri var:)
sen napıosun en son ne zaman gittin kontrole??*
kızlar bende doktordon geldim şimdi pazartesi günüydü randevum ama bu gün gitmek zorunda kaldım bütün gece ateş içindeydimsabaha kadar uyumadım hiç sabah doktorumuzu aradım gelin hemen dedi bizde gittik. serum taktılar eteşi düşürmek için düştü çok şükür ama feci bitkinim bütün kemiklerim agrıyo yürüyemiyecek kadar nerdeyse .bide dünya kadar fırça yedim neden aramadın ateşlenince dedi tabi hastaneye git serum baglasınlar derim diye korktun demi dedi .kadın haklı aslında 38 derecenin üstündeki ateş bebekte beyinde hasara sebep olabiliyormuşinşallah bidaha çıkmaz. yazın ortasında nerde üşüttüm ben böyle anlamadım valladogum tarihimizde belli oldu .10 haziranda dogum olacak allah nasip ederse eger herşey yolunda gidip gününü beklerse12 haziran bile olursa çok iyi olur dediortalama 15 günüm felan var yani . benden haberler bunlar inşallah çabucak iyileşiriz . sizde haberler nasıl varmı doguran taze anne.
inşallah bekler canım ya benimde tek duam bu fuarda oldugunu zannetmiyorum canım bu yenigeçen gece banyo yapıp cam açık uyumuştum dünde kemişkerim agrıyordu . dün gecede ayaklarım şiş diye soguk suya soktum ayaklarımı iyi gelir umuduyla hiç iyi gelmedihaliyle .çabuk iyileşirim inşallahhavacim gecmis olsun, bi daha ateslenirsen ihmal etme canim, bize de ders olsun yasadiklarin, ateslenirsek gecikmeyelim, fuara gittin ya, orda mi usuttun acaba?insallah sezeryan icin 12 sini bekler ardamiz, uzmez annesini
saol fatoşummmm allaha şükür ii gidiyor hersey darısı senin başına güzel haberler getir bize egedenn
havvacım cok geçmiş olsun canım a.s.
allah ım ya nden böle hastalandın kii:uhm:
umarım vaktinden önce gelmez oğluşun canımm
havvacım gecmiş olsun cnm dikkat et az kaldı
havva canım geçmiş olsun canım aman son günler dinlen sürekli
alhancım olsun güselim çıkar inş pereşembeye kadar çıkmazsada sezeryan olursun npcan
bebeğin sağlıklı olsundaa
naren canım şekerlerin çok güsel olmuş güle güle dağıt bilirim bende 50 yeri gezmiştimm bi mıknatıs bulmak içinn..
basbelam canım badeyle ela hoşuma gitti
erem erkek ismi diilmi bu arada
kızlar ben öle mutluyumki bugün yarın eşim geliyo
allahın izniyle bi aksilik çıkmazsaaaa
3 gün sonrada kızım gelicekk
hihoyyythihoyyythihoyyyt
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineeekızlar bende doktordon geldim şimdi pazartesi günüydü randevum ama bu gün gitmek zorunda kaldım bütün gece ateş içindeydimsabaha kadar uyumadım hiç sabah doktorumuzu aradım gelin hemen dedi bizde gittik. serum taktılar eteşi düşürmek için düştü çok şükür ama feci bitkinim bütün kemiklerim agrıyo yürüyemiyecek kadar nerdeyse .bide dünya kadar fırça yedim neden aramadın ateşlenince dedi tabi hastaneye git serum baglasınlar derim diye korktun demi dedi .kadın haklı aslında 38 derecenin üstündeki ateş bebekte beyinde hasara sebep olabiliyormuşinşallah bidaha çıkmaz. yazın ortasında nerde üşüttüm ben böyle anlamadım valladogum tarihimizde belli oldu .10 haziranda dogum olacak allah nasip ederse eger herşey yolunda gidip gününü beklerse12 haziran bile olursa çok iyi olur dediortalama 15 günüm felan var yani . benden haberler bunlar inşallah çabucak iyileşiriz . sizde haberler nasıl varmı doguran taze anne.
bugün doğuran yok cnm yarın varrrslm kızlaaar bugun doguran varmı baskaaaa?ben dr gıttım bugun ve maalesef kordon hala kızımın boynundaymıs...pazartesı tekrar nst ye alacak benı usg de yıne kordon duruyorsa en gec persembe sezeryan olur dedı.ınsallah o güne kadar bıseycıkler olmaz kızıma...hareketlerını kontrol et dedı süreklı azalma olursa hemen hastaneye gıdecekmısım.bızden haberler pek iç acıcı degıl yanı
merhaba kızlar nasılsınız?herkes iyidir inş.
ben sizden fikir almak istiyorum hala kızımın ismine karar veremedikte
sizce bunların arasında en güzeli hangisii
ecrin
erem
defne
bade
zeren
ela
eylül
efsa
bunlardan biri olcak ama hangisi fikir verirsieniz sevinrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?