2009 Haziran Anneleri!!

gözün aydın canım ne güzel ikisi bir arada daha ne olsun.:lepi:
saol canım öle gerçekten çifte mutlulukk

ben hep eremi erkek duydum canım o yüsden dedim
ewt isim çok zor ya ela güzel bence yine sen bilirsinde en azından anlamı belli

işleri hallettik kocişlee
artık yarının işi kaldıı
sıkı bir temizlik var evdee yarın
çokk yorulcam çokkkkkk
onu da bi halletse gelen yardımcı rahatlıcam valaaa

saadet canım kolay gelsin aman yorma ne olur kendini yaa
bak yine sancıların başlar yardımcı gelcekse bırak yapsın bende senin gibiyim kadın geliyo ben kadınla beraber arkasından deli gibi iş yapıyom
eşim diyo eee bide heryeri temizliyip çagarsaydın nie çağırıyoski sen yapıyon dio
ama aklılandım şimdi gidip odama yatıyom gözüm görmeyince gönlümde katlanıyoo

ewet ecrinlerin flan anlamları ne oldığu belli değil
ee sizde ela gözlüymüşsünüz zaten bence ela çok güsell
ismiyle yaşasın minik prensesin canımm

havvacım canım geçmiş olsun
dikkat et bak yüzdün kuyruğuna geldin sık dişini arkadaşım

semoşum nasıl gidiyor işler bakalım gözün aydın annen geliyormuş

hawacim cook gecmis olsun dikkatli ol ltfn...
naren sekerler super olmus cok begendim canmm
gule gule dagit

canım inşallah bi sorun çıkmaz .benimde bi arkadaşımın bebeginde bi sorun vardıkordon dolanması yani doktoru suyun içinde oldugu için bebege zarar vermesi çok zayıf bi olasılık dedi . sonrada kendiliginden kordondan kurtuldu zaten sonrada normal dogum zamanını beklediler o yüzden üzme kendini inşallah senin bebişte kuryulacak kordonundan yakında:))))

Havva gecmis olsun dokkat et kendine...

Narencim sekerler cok güzel olmuslar ellerinize saglik...

kızlar hepinize desteginiz için kocaman kocaman teşekkür ediyorum daha iyiyim çok şükür bunuda atlatacagım inşallahdaha iyi olacak herşey neleri atlattık demi ama buda atlatılır allah izin verirse

merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür bittim yorgunluktan kızımın odası geldi marangozlar 2 güünde kurdular çok güzel oldu havalanıyor şimdi odası.bilsemde fotoğrafını eklesem size ama uğraşcak yanım kalmadı.kulp bulmakta çok zorluk çektim.kızın odası bitti yarın stor perdelerimi yıkıcam pazartesi diğer odalar salı kadın gelcek evi temizlemeye halıları verdik yıkamaya ay ne bitmez tükenmez işlermiş bunlar ya.

didemcim maşallah oğluna allah nazarlardan saklasın söyleyip durma çocuğun kilosunu kız

pınar allah yardımcın olsun bakalım bizi nasıl günler bekliyor herkes karnındayken daha güzel kıymetini bil diyor.

şu işleimiz bir bitse temiz temiz yapsak evimizi doğuma kadar biz de dinlensek birazcık çok iyi olcak

maşşalah canım sana ayyy ne güzel odasıda oolmuş minigin güle güle büyüsün odasında üzgünüm ama işler hiç bitmiyor canım sürekli bişeyler çıkıyor doguma kadar eli mahkum bitecek nasılolsa yorma kendini fazlaaz zaman kaldız aten

sğl cnmm
sorma cnm bende senn gibiyimm
ille işe bende elimi atcam yoksa rahat edemem
bakalım işte yarınıdaa bi sağ sağlim atlatsam
temzlense heryer istediğm gibi zil takıp oynuycam vallahiii
kaydirigubbakcemile3

canım bayıldım snoopye ellerine sağlık çok güzel olmuş.
sğl cnmm
sorma cnm bende senn gibiyimm
ille işe bende elimi atcam yoksa rahat edemem
bakalım işte yarınıdaa bi sağ sağlim atlatsam
temzlense heryer istediğm gibi zil takıp oynuycam vallahiii
kaydirigubbakcemile3
sadetçim bende iş bitmez bizde zil takıp oynayamayız heralde ben işten ayrıldığımdan beri bişeyler yapıyorum ama sanki ev daha kötü gözüküyo gözüme halılar verildi ev sanki bekar evine döndü p.tesi kontrolüm var doğum tarihim netleşecek kısmetse ona göre yardımcı alıcam bende.
kızlar ben öle mutluyumki bugün yarın eşim geliyo
allahın izniyle bi aksilik çıkmazsaaaa
3 gün sonrada kızım gelicekk
hihoyyythihoyyythihoyyyt

gözün aydın canım ne güzel çifte mutluluk buna derler valla

havva canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ateş gerçekten çok önemli
narenim şekerler harika ellerinize sağlık

hayırlı olsun arkadaşım kızının odası Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

aaaa burası bomboş bi tek ben varım yaw öfff canım sıkılıyo yaa kimse yok binada eşimde geç gelecek bugün tekim yaa sancım gelse allah korusun söyleyecek kimse yokk zaten doğum şekline takıldı kafam normal doğum ama drum gün verdi yaa nasıl oluyosa ne geçti aklından bilmem pazartesi gidip konuşcam dr la neden gün vermiş

sen alışkınsın yanlızlığa ben alışkın değilim ya bana zor geliyo canım sıkılıyo bide evde otur otur patladım hep aynı şeyleri yapıyorum bu sene yaz gezemicemde seneye yaz gezcem valla kimse tutamaz beni evde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nerdesiniz daha bebekler olmadan boşaldı burası yaa
cemrecim ewet sen doktoru aramdaınmı bende okuduğumda şaşırdım normal doğum olcak ama
su nişan ancı gelmeden nasıl olcakki öle epidural normal desk yine 4 cm acılması lazım ilginç yanii

anammm bizim mahalle karıştı yaaw ambulanslar geçiyo millet bağırışıyo ne oluyo beee polisler felan kesin düğün vardır orda olay çıkmıştır

artık bende yanlız değilimmm heheee
alkisalkisalkis
eşim izne ayrıldıı
annemlerde gelio haftaya 2.5 ay kalcaklar
yanlızlık bi müddet uzak bana heheheh alkisalkisalkis

evet yaa kafamı karıştırdı dr um suyum azalmış 1 hafta idare edermiş ve sancımda yokmuş yaa sancım yoksa demekki daha zamanı gelmedi o zaten aniden olan bişey bilmiyorum ya kime dediysem çok saçma geldi ki banada öyle geldi dr umla konuşucam eğer 1 hafta bekleyemezse tehlike altındaysa sezeryan olucam mecburen normal olsun çok istiyorum ama bakalım benim bildiğim ve herkesin bildiği doğum şekli normal doğumda sancın gelir suyun gelir doğum başlar gidersin ha sancın olmaz suyun gelir o zaman suni sancı verilir ama dr um bana normal doğuma gün verilmez o bana gün verdi yaa çok mantıksız gidip konuşucam en azından içim rahat eder

sadoşş eşin izinlimi ayy gözün aydın canım
yarında benimki ayrılıyo izneee
yalnızlık çok zor ama bitiyoo kocalarımız olmasada kızlarımız var artıkturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…