saol canım öle gerçekten çifte mutlulukkgözün aydın canım ne güzel ikisi bir arada daha ne olsun.:lepi:
ben hep eremi erkek duydum canım o yüsden dedimerem anlamı cennet diyo ama ben kız isimlerinde buldum.heryerde farklı anlamlar yazıyo ya sinir oluyorum.bade bi yerde aşk kutsal sevgi diyo biyerde de içki şarap diyo ne yaparsın şimdi.
sağol canım fikrin için teşekkürler:1hug:
işleri hallettik kocişlee
artık yarının işi kaldıı
sıkı bir temizlik var evdee yarın
çokk yorulcam çokkkkkk
onu da bi halletse gelen yardımcı rahatlıcam valaaa
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineee
bugün doğuran yok cnm yarın varrr
inş cnmm sorun çıkmadan alırsn bebişini kucağınaaa
korkmaa
sanin ol bşy olmaz inşallah[/B]
bence en güzeli aralarında cnm
ela ve eylül
saol canım öle gerçekten çifte mutlulukk
ben hep eremi erkek duydum canım o yüsden dedim
ewt isim çok zor ya ela güzel bence yine sen bilirsinde en azından anlamı belli
çok karışık gerçekten bazı isimler hem erkek hemde kız olarak geçiyo
ela çoğunlukta gibi şimdilik eşimde bende ela gözlüyüm zaten ondan bu ismide düşünüyorummm
havvacım canım geçmiş olsun
dikkat et bak yüzdün kuyruğuna geldin sık dişini arkadaşım
semoşum nasıl gidiyor işler bakalım gözün aydın annen geliyormuş
hawacim cook gecmis olsun dikkatli ol ltfn...
naren sekerler super olmus cok begendim canmm
gule gule dagit
slm kızlaaar bugun doguran varmı baskaaaa?ben dr gıttım bugun ve maalesef kordon hala kızımın boynundaymıs...pazartesı tekrar nst ye alacak benı usg de yıne kordon duruyorsa en gec persembe sezeryan olur dedı.ınsallah o güne kadar bıseycıkler olmaz kızıma...hareketlerını kontrol et dedı süreklı azalma olursa hemen hastaneye gıdecekmısım.bızden haberler pek iç acıcı degıl yanı
havva canım geçmiş olsun canım aman son günler dinlen sürekli
alhancım olsun güselim çıkar inş pereşembeye kadar çıkmazsada sezeryan olursun npcan
bebeğin sağlıklı olsundaa
naren canım şekerlerin çok güsel olmuş güle güle dağıt bilirim bende 50 yeri gezmiştimm bi mıknatıs bulmak içinn..
basbelam canım badeyle ela hoşuma gitti
erem erkek ismi diilmi bu arada
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineee
bugün doğuran yok cnm yarın varrr
inş cnmm sorun çıkmadan alırsn bebişini kucağınaaa
korkmaa
sanin ol bşy olmaz inşallah[/B]
bence en güzeli aralarında cnm
ela ve eylül
Havva gecmis olsun dokkat et kendine...
Narencim sekerler cok güzel olmuslar ellerinize saglik...
merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür bittim yorgunluktan kızımın odası geldi marangozlar 2 güünde kurdular çok güzel oldu havalanıyor şimdi odası.bilsemde fotoğrafını eklesem size ama uğraşcak yanım kalmadı.kulp bulmakta çok zorluk çektim.kızın odası bitti yarın stor perdelerimi yıkıcam pazartesi diğer odalar salı kadın gelcek evi temizlemeye halıları verdik yıkamaya ay ne bitmez tükenmez işlermiş bunlar ya.
didemcim maşallah oğluna allah nazarlardan saklasın söyleyip durma çocuğun kilosunu kız
pınar allah yardımcın olsun bakalım bizi nasıl günler bekliyor herkes karnındayken daha güzel kıymetini bil diyor.
şu işleimiz bir bitse temiz temiz yapsak evimizi doğuma kadar biz de dinlensek birazcık çok iyi olcak
saol canım öle gerçekten çifte mutlulukk
ben hep eremi erkek duydum canım o yüsden dedim
ewt isim çok zor ya ela güzel bence yine sen bilirsinde en azından anlamı belli
saadet canım kolay gelsin aman yorma ne olur kendini yaa
bak yine sancıların başlar yardımcı gelcekse bırak yapsın bende senin gibiyim kadın geliyo ben kadınla beraber arkasından deli gibi iş yapıyom
eşim diyo eee bide heryeri temizliyip çagarsaydın nie çağırıyoski sen yapıyon dio
ama aklılandım şimdi gidip odama yatıyom gözüm görmeyince gönlümde katlanıyoo
canım bayıldım snoopye ellerine sağlık çok güzel olmuş.ogluma ordugum snoopye bakmayi unutmayinn
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/284124-ogluma-birde-snoopy.html
sadetçim bende iş bitmez bizde zil takıp oynayamayız heralde ben işten ayrıldığımdan beri bişeyler yapıyorum ama sanki ev daha kötü gözüküyo gözüme halılar verildi ev sanki bekar evine döndü p.tesi kontrolüm var doğum tarihim netleşecek kısmetse ona göre yardımcı alıcam bende.sğl cnmm
sorma cnm bende senn gibiyimm
ille işe bende elimi atcam yoksa rahat edemem
bakalım işte yarınıdaa bi sağ sağlim atlatsam
temzlense heryer istediğm gibi zil takıp oynuycam vallahiii
kaydirigubbakcemile3
kızlar ben öle mutluyumki bugün yarın eşim geliyo
allahın izniyle bi aksilik çıkmazsaaaa
3 gün sonrada kızım gelicekk
hihoyyythihoyyythihoyyyt
merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür bittim yorgunluktan kızımın odası geldi marangozlar 2 güünde kurdular çok güzel oldu havalanıyor şimdi odası.bilsemde fotoğrafını eklesem size ama uğraşcak yanım kalmadı.kulp bulmakta çok zorluk çektim.kızın odası bitti yarın stor perdelerimi yıkıcam pazartesi diğer odalar salı kadın gelcek evi temizlemeye halıları verdik yıkamaya ay ne bitmez tükenmez işlermiş bunlar ya.
didemcim maşallah oğluna allah nazarlardan saklasın söyleyip durma çocuğun kilosunu kız
pınar allah yardımcın olsun bakalım bizi nasıl günler bekliyor herkes karnındayken daha güzel kıymetini bil diyor.
şu işleimiz bir bitse temiz temiz yapsak evimizi doğuma kadar biz de dinlensek birazcık çok iyi olcak
sen alışkınsın yanlızlığa ben alışkın değilim ya bana zor geliyo canım sıkılıyo bide evde otur otur patladım hep aynı şeyleri yapıyorum bu sene yaz gezemicemde seneye yaz gezcem valla kimse tutamaz beni evde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz daha bebekler olmadan boşaldı burası yaa
cemrecim ewet sen doktoru aramdaınmı bende okuduğumda şaşırdım normal doğum olcak ama
su nişan ancı gelmeden nasıl olcakki öle epidural normal desk yine 4 cm acılması lazım ilginç yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?