2009 Haziran Anneleri!!

slm güzelim nasilsin bende bugün 9+1 im berabermiyiz biz seninle.beni taniyorsun değilmi. Nasil gidiyor hamilelik.bende bulanti mide yanmasi ve doyamadiğim uyku var.perşembeye kadar erken yatamiyorum kpss kursuna gidiyorum ama perçşembe yemekten sonra bir yatiyorum sabah kalkiyorum.

merhaba arkadaşlar neler olmuş öyle herkes husursuz bulantı, akıntı, kanama ,hastalık hepimizin bi şikayeti var allah inşallah hepimizin yüzüne bakar ve şifamızı verir rahat olun kızlar iyi düşünün iyi olsunn allah bizlere nasip etmişse bebişlerimizi taklada atsak bişeycik olmaz benim şikayetim hastalık tı ama çok şükür atlatıyorum gribimi atllattım öksürükde yok dencek kadar sadece sesim kısık inşallah oda geçeçek kendinize iyi bakın sevgiyle kalın

Canım angel sounds almıştın deneyip haber vercektin. Memnun kaldın mı tatlım? Bi yazarsan sevinirim bende almayı düşünüyorum iyi değilse boşuna almıyım. :ecrin_bebek:

eşimde bana evlilik yıl dönümü hediyesi olarak alacak tabi ben süprizini bozdum.araştırmış eşim netten kullananlar memnunmuş.en azından içimiz rahat olur minikcik kalbinin sesini duyunca

kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda

aaa kizlar hele sen ikinci bebek değil mi amma evhamlisiniz ya .hareket etmiyorsa kizdir.kizlar anne karninda harekete geç başlarmiş.niye herkez tedirgin ya bak bende 15 ayda kavuştum bebeğime ama hiç kötü olacağini düşünmüyorum.allah'in izniyle hepimiz kucağimiza alacağiz bebeklerimizi rahat olun yavvvv

naren seninle başka topikte görüşmüştük hatirlarsin sanirim.sende hamileymişsin allah tamamina erdirsin.geçmişi okurken herkez üzüldük falan demiş ben anlamadim o konuyu.tek anladiğim bebğinin iyi oldu.çok korktum bir şey olmuş sandim.

evet 4 haftalikta duyamassin ama 6 haftalikta duyman lazim canim.ama süper bir şey göreceksin.piiiitttttt piiitttttt

kızlar ne mutlu size!!!
Allah hepinize hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Keşke benimde bebişim olsa!!! Ama olmuycak maalesef!!!!!!

niye güzelim sen neden bu kadar umutsuzsun hayirdir.olmaz diye bir şey yok hayatta .kimlerin çocuklari oluyor bir bilsen.birde hiç problemi olmayan kişilerinde olmadimi olmuyor.onu ancak allah bilir.

hadi ya of. peki acıfalan hissediyomusun.bak korktum şimdi

hepinize merhaba kızlar
ben çok kötüyüm, bulantım hiç geçmiyor. Içim çıktı boğazlarım ağrıyo artık çıkarmaktan
ne yapsam fayda etmiyor
ne zaman geçecek yaa

inşallah 12 haftadan sonra geçecek canim.bende istifra yok.ama bulanti ve mide yanmasi.

Evet geçmişin çoğunu okudum hepinize güzel güzel hemişlikler diliyorum .sikinti yapmayalim arkadaşalar tadini çikaralim. Bunlari yaşamak için bekleyen o kadar çok arkadaş var ki elimizdekinin kiymetini bilelim.kanamasi olan arkadaşlar inşallah bir aksilik yaşamassiniz ama en kisa zamanda doktora gitmeniz ve doktor kontrolünde olmaniz şart.benimde ablamda olmuştu.serum falan takiyorlar ilaç veriyorlar ve 15 gün 1 ay 2 ay doktor ne kadar derse yatiyorsun canim.allah şifa versin.

bebeğim bugün 7+7 yarın kısmetse 8 haftamıza gircez kalp atışlarını duyduk kızlar benim merak ettğim hangi folik asidi kullanıyorsunuz acil cevap verin lütfen

bebeğim bugün 7+7 yarın kısmetse 8 haftamıza gircez kalp atışlarını duyduk kızlar benim merak ettğim hangi folik asidi kullanıyorsunuz acil cevap verin lütfen

ben hamilelik öncesi ve ilk 2 ay solgarın folik asidini kullanmıştım, günde bir kez.
şimdi onu bıraktırdı doktorum elevit e geçtim yine 1 kez. günde 2 kez de demir hapım var tabi

demir hapı için erkken değilmi merit .bana kan hapına başlayalım 15 gün sonra dedi.

yok canım. ben 1 senedir falan kullanıyorum zaten. hamilelik başlangıcında da doktorumun yaptığı tahlillerde demir değom hala eksik çıktı, 2 ye çıkardı hapımı
herkesin sonuçlarına göre değişebilir tabi canım. ben doktorum ne derse onu yapıyorum wallaa.s

merhabalar arkadaşlar ne zmandan beri giremiyordum neler olmuş annişler mide bulantıları istifarlardan perişan oldunuz dimi bende sizler gibiyim yemek yiyince istifar ediyorum yemeğince tansiyonum düşüyor ayağa bile kalkamıyorum ne zaman bitecek diye düşünüyorum allah yardımcımız olsun hepimizin

Kizlar hepinize iyi aksamlar, perisan geldim yine isten eve...mirmirmirmirBakalim simdilik istifra vs. yok bende. Doktorum da bir alem ,daha erken diyor..Hay Allahim..CADIARZU.

tabiki tanıyorum evet peş peşe hamile kalmıştık inş. peşimizden diğer kızlar da gelir.benim şu an iyi gidiyor sadece kilo almasam da ölçülerim acayip genişledi kafayı yiyorum, daha 2 ayken göbeğim çıktı utanıyorum

canım ben 6 da duyamayınca acayip üzülüp ağlamıştım ama 7. haftada duydum duyamazsan da endişelenme

Kizlar hepinize iyi aksamlar, perisan geldim yine isten eve...mirmirmirmirBakalim simdilik istifra vs. yok bende. Doktorum da bir alem ,daha erken diyor..Hay Allahim..CADIARZU.

canım moralini bozmak gibi olmasın ama şu an bende de bulantı vs. hiçbişey yok ama arkadaşımın 3. ayda başlamıştı o yüzden çok korkuyorum inş. bulantı olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…