kızlar iyi akşamalar, boş kaldıkça bu kuruntular kaplıyor sizi o yüzden uğraşıcak bişeyler bulun bence.ben de çok evhamlıyımdır ama kendime şaşırıyorum çok sakinim daha doğrusu bir haftadır o kadar yoğunum ki kötü şeyler düşünmeye fırsatım olmuyor bebişleri strese sokmayın ok mi öpüyorum
Canım angel sounds almıştın deneyip haber vercektin. Memnun kaldın mı tatlım? Bi yazarsan sevinirim bende almayı düşünüyorum iyi değilse boşuna almıyım. :ecrin_bebek:
kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda
semacım gözün aydın seni bekledim baya gec geldin valla ben bilmiorum ki hiç görmedim ama dr una güven sorun yoksa tamamdır niye telaş yapıosun ki
hayırlı olsun bak ne güzel kalp atışını duymuşsun sevinmiosun bile valla şaşırdım ben duysam çıldırırdım heralde:))
allah nazrlardan saklasın kucagına sağ salim al öptüm seni cici anne :))))
valla canım daha erken değilmi hareket için yaaa ben kalp atışını duydum ama ortada bebek falan göremedim inşallah bi dahaki sefere sen içini ferah tut annesi belki uyuyodur yawwww senin ki uykucu olcaktırrr
GÜZELİM AMA ARKADAŞLAR 10 HAFTALIK HAMİLE SENİN DAHA ÇOK KÜÇÜK BENDE DOKTORA GİTTİĞİMDE 6+6 İDİ SADECE KALP ATIŞINI DUYDUK AMA ŞİMDİ 9+1 BU HAFTADAN SONRA BEBĞİN HERŞEYİ OLUŞMUŞ OLUYOR.HATTA ARTIK EMBRİYO DEĞİL FETUS DİYE İSİMLENDİRİLİYORMUŞ.YAKINDAN GÖRME ŞANSINI OLSAYDI BEBEĞİNİZİN NE KADAR ÇOK İNSANA BENZEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ YAZIYOR HAFTA HAFTA GEBELİK AÇIKLMASINDA.
arkadaslar ben cok gıremıyorum ama hepsini okuyorum merak etmeyin
her zaman ki gibi ilk önce allah bebişlerimize sağlık versin
ben bu hafta çalıştığım için ancak cumartesi günü doktora gideceğim geçen hafta gittiğimde ufak bir kese görmüştüm ve çok sevinmiştim cumartesi günü gitsemde allah'ın izni ile kalp atışlarını görebilsem çok mutlu olacağım doktora gittiğim zaman bebiş inşallah 6 haftalı olacak(çünkü geçen hafta 4 haftalık demişti) 6 haftalık iken kalp atışlarını görebilirim değil mi? Herkese sağlıklı gebelikler ii geceler:cüvcüv:
kızlar ne mutlu size!!!
Allah hepinize hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Keşke benimde bebişim olsa!!! Ama olmuycak maalesef!!!!!!
kesinlikle ilk muayenede alttan bakiyorlar canim.ama sen görmediğin için problem yok.bizde vajinal muayene yaptirmamiştik ama.aşilamadan sonra aliştim.bebek çok küçük olduğu için alttan ultrasonşla bakiyor canim.ama korkulacak bir şey yok canin yanmiyor.
hepinize merhaba kızlar
ben çok kötüyüm, bulantım hiç geçmiyor. Içim çıktı boğazlarım ağrıyo artık çıkarmaktan
ne yapsam fayda etmiyor
ne zaman geçecek yaa
hadi ya of. Peki acıfalan hissediyomusun.bak korktum şimdi
bebeğim bugün 7+7 yarın kısmetse 8 haftamıza gircez kalp atışlarını duyduk kızlar benim merak ettğim hangi folik asidi kullanıyorsunuz acil cevap verin lütfen
demir hapı için erkken değilmi merit .bana kan hapına başlayalım 15 gün sonra dedi.
slm güzelim nasilsin bende bugün 9+1 im berabermiyiz biz seninle.beni taniyorsun değilmi. Nasil gidiyor hamilelik.bende bulanti mide yanmasi ve doyamadiğim uyku var.perşembeye kadar erken yatamiyorum kpss kursuna gidiyorum ama perçşembe yemekten sonra bir yatiyorum sabah kalkiyorum.
Arkadaslar ben cok gıremıyorum ama hepsini okuyorum merak etmeyin
Her zaman ki gibi ilk önce Allah bebişlerimize sağlık versin
Ben bu hafta çalıştığım için ancak cumartesi günü doktora gideceğim geçen hafta gittiğimde ufak bir kese görmüştüm ve çok sevinmiştim cumartesi günü gitsemde allah'ın izni ile kalp atışlarını görebilsem çok mutlu olacağım doktora gittiğim zaman bebiş inşallah 6 haftalı olacak(çünkü geçen hafta 4 haftalık demişti) 6 haftalık iken kalp atışlarını görebilirim değil mi? Herkese sağlıklı gebelikler ii geceler:CüvCüv:
Kizlar hepinize iyi aksamlar, perisan geldim yine isten eve...mirmirmirmirBakalim simdilik istifra vs. yok bende. Doktorum da bir alem ,daha erken diyor..Hay Allahim..CADIARZU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?