özlem yirim ben senin arminini nasılsın tatlışımmmm
selam anneler ve bebişler nasılsınız bakalım... ben hala doğurmadım yaa... artık sıra bana gelsinnnnn delikafadulden
fatoş napıosun kız okuyosun galiba geçmişi
ay altta 2 misafirimiz var
haziran geldi misafirlerimiz oluyor hergün buyrun bayanlar sizde cızıktırıverin bi kaç bişey :))
banada doktor perşembe gününe kadar bekle dedi...eğer olmazsa ,sancıların şiddeti artmazsa perşembe suni sancı verecekler...bugün öğleden sonra buradaki doktora gideceğim bebeğin sağlık durumuna bir baksın diye,birde ebeye muayene olacağım açılma var mı diye....normalde hiç korku yoktu ama şu son günler iyice arttı...dalıp dalıp gidiyorum ya delikafadulden
bende vajinal muayene oldum Çok üzgünüm çoook geçen salı ama hala açılma filan yoktu. ama normal doğum dedi ama hala tık yok açılma falanda yok dedi.... hem açılma yok hem normal doğum ne zamana kadar beklicem şaşırdım kaldım çokta korkuyorum delikafadulden
ayy benide perşembe çağırdı doktor benim sancım hiç yok nts cihazındada çıktı normal doğum bende anlamadım normal doğuma gün verilmiyo ama benim dr verdi bide suyun patlar bebek gelmeye başlar o zaman sancın olmaz verilir o neysede hiçbi belirti yokken suni sancıyla doğummu olur ben dr umu arayıp sorcam yoksa hiç rahat değilimbanada doktor perşembe gününe kadar bekle dedi...eğer olmazsa ,sancıların şiddeti artmazsa perşembe suni sancı verecekler...bugün öğleden sonra buradaki doktora gideceğim bebeğin sağlık durumuna bir baksın diye,birde ebeye muayene olacağım açılma var mı diye....normalde hiç korku yoktu ama şu son günler iyice arttı...dalıp dalıp gidiyorum ya delikafadulden
dun girememistim de gecmisi okudum canim, normal dogum dusunenler agdayi kac gun once yaptiriyor acaba? uf ya sezeryan olsa ayarlardik......sen naaptin narencim, anneni gezdir biraz,dogumdan sonra kadin eve kapanacak nasilsa
ayy benide perşembe çağırdı doktor benim sancım hiç yok nts cihazındada çıktı normal doğum bende anlamadım normal doğuma gün verilmiyo ama benim dr verdi bide suyun patlar bebek gelmeye başlar o zaman sancın olmaz verilir o neysede hiçbi belirti yokken suni sancıyla doğummu olur ben dr umu arayıp sorcam yoksa hiç rahat değilim
canım normal dogum olunca bilemiosun işte benimde aklımda hep 3 hafta önce yaptırmıştım 10 gün sonra bir daha mı yaptırsam acaba cünkü daha var benim :uhm:
kız nereyi gezdireyim ay burda gezcek bir yer yok dagın basındayız arabamı da kullanamıyorumm göbeemden :)))
valla sadece sunni ancıyla dogum olmaz bencede rahim çatlar be kasıla kasıla(
büyük ihtimal acılma olmaz günü de gecrse sezaryana alır drlar [/QUOT
muhtemel doguma 10-12 gun kala gec mi olur acaba?doktora da sorulmaz ki bu....
benim elazigi gormuslugum yok narencigim de, orali arkadaslar cok overlerdi, yok harput, yok baraj vs, neyse herkesin memleketi tabi....zaten su son gunlerde ben de cikmak istemiyorum, 2 adim yurusem yoruluyorum canim....bi dogursak artik, nasil olsa evdeyiz, bari bi ise yarayalim:CüvCüv:
ayy benide perşembe çağırdı doktor benim sancım hiç yok nts cihazındada çıktı normal doğum bende anlamadım normal doğuma gün verilmiyo ama benim dr verdi bide suyun patlar bebek gelmeye başlar o zaman sancın olmaz verilir o neysede hiçbi belirti yokken suni sancıyla doğummu olur ben dr umu arayıp sorcam yoksa hiç rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?