2009 Haziran Anneleri!!

bende cikiyim evi toparliycam bastan assagi...
yarin evi satisa cikarcagimiz icin fotolar cekilecek bu haliyle kimse almaz gidiyim bensırnaşık şey
optum sizi kendinize ii bakina.s.

fatoş napıosun kız okuyosun galiba geçmişi

ay altta 2 misafirimiz var

haziran geldi misafirlerimiz oluyor hergün buyrun bayanlar sizde cızıktırıverin bi kaç bişey :))

biz iki kuduruk sakin sakin oturuyoz canım şimdi kalkıp çamaşır asıp duşa gircezz işte
bildiğin gibi gerilip duruyo içerdee

selam anneler ve bebişler nasılsınız bakalım... ben hala doğurmadım yaa... artık sıra bana gelsinnnnn delikafadulden

pınar 5 günün klmış galiba dimi
normal istiyoorsun catı muayenende ne kadar acılma vardı ??

benimde bi arkadasım var 29 mayısta doguracaktı hala dogurmadı bak .... o da normal için beklior hakkınızda hayırlısı inşallah taaa3 hafta önceden 1 cm açılması vardı hala 1 cm mişş

selam anneler ve bebişler nasılsınız bakalım... ben hala doğurmadım yaa... artık sıra bana gelsinnnnn delikafadulden

senden önce ben varım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoş napıosun kız okuyosun galiba geçmişi

ay altta 2 misafirimiz var

haziran geldi misafirlerimiz oluyor hergün buyrun bayanlar sizde cızıktırıverin bi kaç bişey :))

dun girememistim de gecmisi okudum canim, normal dogum dusunenler agdayi kac gun once yaptiriyor acaba? uf ya sezeryan olsa ayarlardik......sen naaptin narencim, anneni gezdir biraz,dogumdan sonra kadin eve kapanacak nasilsa

merhaba kızlar nasılsınız bende çamaşırımı astım yeni oturdum dünde evimi temizledim allahtan görümcem gelmişti onun kızıyla evi temizledik ee malum günler yaklaşıyo temizliktş hazırlıktı derken bi bakmışız doğurmuşuz haziranada girdik artık beklemeye başlamalıyız şimdide dr umu arayıp şu doğum işini konuşucam kafamı çok karıştırdı bakayım fikri neymiş bi öğreneyim dönerim size

banada doktor perşembe gününe kadar bekle dedi...eğer olmazsa ,sancıların şiddeti artmazsa perşembe suni sancı verecekler...bugün öğleden sonra buradaki doktora gideceğim bebeğin sağlık durumuna bir baksın diye,birde ebeye muayene olacağım açılma var mı diye....normalde hiç korku yoktu ama şu son günler iyice arttı...dalıp dalıp gidiyorum ya delikafadulden

bende vajinal muayene oldum Çok üzgünüm çoook geçen salı ama hala açılma filan yoktu. ama normal doğum dedi ama hala tık yok açılma falanda yok dedi.... hem açılma yok hem normal doğum ne zamana kadar beklicem şaşırdım kaldım çokta korkuyorum delikafadulden

canim senin icin hayirlisi olsun, ben de acilma olmazsa suni sanci yerine sezeryani tercih edicem, ben cok korkuyorum suni sancidan, sen cesaretlisin masallah..

aradım yerinde yok yemekteler galiba neyse biraz sonra bidaha ararım doğuran felan varmı bugün doğuma giden varmııııııı

cok az kalmis bebisine kavusmana...ne heyecan vardir simdi,peki sen son ana kadar acilma olmazsa, suni sanci mi sezeryan mi isteyeceksin canim?

ayy benide perşembe çağırdı doktor benim sancım hiç yok nts cihazındada çıktı normal doğum bende anlamadım normal doğuma gün verilmiyo ama benim dr verdi bide suyun patlar bebek gelmeye başlar o zaman sancın olmaz verilir o neysede hiçbi belirti yokken suni sancıyla doğummu olur ben dr umu arayıp sorcam yoksa hiç rahat değilim

dun girememistim de gecmisi okudum canim, normal dogum dusunenler agdayi kac gun once yaptiriyor acaba? uf ya sezeryan olsa ayarlardik......sen naaptin narencim, anneni gezdir biraz,dogumdan sonra kadin eve kapanacak nasilsa

canım normal dogum olunca bilemiosun işte benimde aklımda hep 3 hafta önce yaptırmıştım 10 gün sonra bir daha mı yaptırsam acaba cünkü daha var benim :uhm:

kız nereyi gezdireyim ay burda gezcek bir yer yok dagın basındayız arabamı da kullanamıyorumm göbeemden :)))

valla sadece sunni ancıyla dogum olmaz bencede rahim çatlar be kasıla kasıla(

büyük ihtimal acılma olmaz günü de gecrse sezaryana alır drlar

meraba cemrecim.
suyun gelmese de, suyunu hatsanede patlatıp öyle suni sancı verebilirler canım.

evet fatoşum elazıgın gezilecek yerleri var içinde ama biz cok ücra bi ilçesindeyiz merkeze 1.sa.15.dk

ben yürüyüş yapıorum ama inan akşam yapmazsam catlarım sıcaktan valla buradaki sıcaga dayanamıyorum adana da napcaz biz ya :uhm:

kuaförüne sorsan ne kadar zamanda yaptırayım die belki cevap verebilir benmki 4 hafta sonra gel tek tük cıkanları alırız demişti bakalım aldırcam yine eger cıkarsa az ibr sekilde agda bantlarıyla halletcem doguma kadar ay utanıyorum böle yazmaya ama napayım başka kime diyeyim dimi :))

sen catı muayenesi oldunmu fatoş??

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dr bana dediki kilo aldırma bebege artık sanki ben aldırıyorum 1.5 aydır aynı kilodayım ben bebek alıyor napayımmmmm

muhtemel tarihe kadar 4200 gr olur böle giderse dedi allahım ya napayımda almasın bu bebek kilo habire yürüyorum bol su içiyorum inan az yemek yiyorum sizceee napayımmm küçük olsun kolay dogsun normal sekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…