2009 Haziran Anneleri!!

ilk dogumları duyunca çok heycanlanıyordum delikafadulden...ama artık duydukça sabırsızlanıyorum-tatlicadiarzu- bende doguruyum istiyorum galiba bu daha heycanlı olacak:jeyyar:

normal doğuma kendini hazırladıysan o kadar korkmana gerek yok canım. su patlayınca sancılar kendiliğinden de başlayabiliyor zaten diye biliyorum ben.

yani narencim açılma varmış ama sancım yokmuş ayy öff ne zor doğum yapmak yaa ilk doğum daha zor oluyo bide suni sancı olursa sezeryan olurum ne yapayım normali çok istiyorum ama olmazsada zorlada olmaz bebeğim sağlıkla dünyaya gelsinde gerisi mühim değil

valla ben doğurmadan boşamazsam bu adamı ii
annemler ev beğenmiş dersi bitti benim uyuzunda götür bende bakim dedim telefon açıp
boya almaya gittik işim var sonra hep beraber bakarız dedi
ağladım 2 saat
tek de yollamıyo nasıl döncekmişimde ordan o götürüp getirmek zorunda kalırmış da allahın uyuzuu yaaa
evde öle pinekliyom çok merak ediyom ben böle evde otura otura nasıl normal doğurcam ah bi sezercik olim göstercem gününü onaa gıcıkkkkmafoldumben

bakalım hayırlısı olsun müminecim dr un bi bildiği var ama o bildiğini bide ben bilebilsem ne güzel olcak elbet doğucak bu ama kolay olsunda zor olmasın yaa

ilahii sema ya haklısın valla kuzum ne desem boş kocişine hareket lazım bol bol
nerden bulmuş annengil evi ?? nekadara bulmuşlar uygunsa bende alayım samsundan ev :))))))))))

haklısın hülya dr un bana dediği de oydu illa normal dogurcam diye inat etme sancın olmazsa sezaryana razaı ol riske atma bebeğini
ya allahım hakkımızda hayırlısını versin sen bol bol hareket et bak cok oturup kalma yerinde yürü ev işi yap madem normal sitiyorsun

canım ben 7 sene önce devlet hastanesinin karşısında özel müjde hastanesinde doğum yapmıştım
orası hala duruyor mu merak ettim birde onun ilerisinde özel malatya hastanesi vardı
o ne durumda herhalde malatya ben bıraktığımdan bu yana çok değişmiştir

seni de allah bir avazda kurtarsın canım

teşekkürler canım okudum şimdi belkide suyumu patlatıp öyle alıcak doğuma bakalım bi çıksa telefona soracamda telefona çıkmıyo kimse yaa deli oldum

kızlar kraftın hem sallanan beşik hem mama sandalyesi olan bi beşiği var. kullanan tanıdığınız var mı?

anladim canim ben ilcede oldugunuzu bilmiyordum, sorry:)
cati muayenesi olmadim bu pers ya da cuma muayeneye gidicem, insallah cati muayenesi falan demez, olmasak olmuyor mu acaba ya?sancim gelince gitsem o zaman baksalar....
canim zaten sen bebek almasin diye elinden geleni yapmissin, daha ne yapacaksin, benim kardes 4700 dogmus ve hic zorlanmamis annem, belli de olmaz yani, hem sevinmen gerek, kilolu dogan bebegi buyutmek daha kolay oluyormus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…