meraba cemrecim.
suyun gelmese de, suyunu hatsanede patlatıp öyle suni sancı verebilirler canım.
banada doktor perşembe gününe kadar bekle dedi...eğer olmazsa ,sancıların şiddeti artmazsa perşembe suni sancı verecekler...bugün öğleden sonra buradaki doktora gideceğim bebeğin sağlık durumuna bir baksın diye,birde ebeye muayene olacağım açılma var mı diye....normalde hiç korku yoktu ama şu son günler iyice arttı...dalıp dalıp gidiyorum ya delikafadulden
müminecim sen oldunmu catı mauyenesiii??????
evet fatoşum elazıgın gezilecek yerleri var içinde ama biz cok ücra bi ilçesindeyiz merkeze 1.sa.15.dk
ben yürüyüş yapıorum ama inan akşam yapmazsam catlarım sıcaktan valla buradaki sıcaga dayanamıyorum adana da napcaz biz ya :uhm:
kuaförüne sorsan ne kadar zamanda yaptırayım die belki cevap verebilir benmki 4 hafta sonra gel tek tük cıkanları alırız demişti bakalım aldırcam yine eger cıkarsa az ibr sekilde agda bantlarıyla halletcem doguma kadaray utanıyorum böle yazmaya ama napayım başka kime diyeyim dimi :))
sen catı muayenesi oldunmu fatoş??
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dr bana dediki kilo aldırma bebege artık sanki ben aldırıyorum 1.5 aydır aynı kilodayım ben bebek alıyor napayımmmmm
muhtemel tarihe kadar 4200 gr olur böle giderse dedi allahım ya napayımda almasın bu bebek kilo habire yürüyorum bol su içiyorum inan az yemek yiyorum sizceee napayımmm küçük olsun kolay dogsun normal sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?