2009 Haziran Anneleri!!

Günaydın anneler :)
artık sondan gerıye sayabılırız cunku hazırana gırdık ve en gec bu ayın sonunda bebeklerımız
kucaklarımızda olucaklar.... :1closedeyes:
umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım... carsamba kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne dıcek optuk hepınızı :)

merhaba kizlar, öncelikle allahim saglikla kucaginiza almak nasip etsin bir avazda kurtarsin insallah..
ben aylini(tosbaa8) sorcaktim? haberi olan varmi? bayadir göremedim, dogum yaptimi? tsk ederim..

merhaba canım a.s. saol allah razı olsun

aylinim ii canım daha doğurmadı annesinde falan kalıyo ya da annesi oluyo henüz doğurmadı haber verirdi öle olsa bana canımm buranın mıhtarı benim sölemesi ayıp doğuran bana haber veriyooturkbayragi

ecem günaydın güzelim nasılsın ağrın sızın varmı bakemm????? biz mamamızı yedikkk keyif yapıyoz oğluşumla son günlerin tadını çıkartıyoz

kızlar ben mayıs annesiyim nisanda doğum yaptım 36 haftalık doğdu benim sabırsız kıızım size tavsiyem bol bol uyuyunn kesinlikle uyuyun gece kalkmak çok zor çünkü

Allah bağışlasın kızını canım.uyumaya çalışıyoruz ama deposu yapılmıyoki bu uykunun malesef. napalım annelik demek sabır demek galiba

sema, nida, ecem günaydın hanımlar.nasılsınız bugün.
ben sıkılıyorum yaa.
topik de sessiz sedasız bugünlerde

ecem günaydın güzelim nasılsın ağrın sızın varmı bakemm????? biz mamamızı yedikkk keyif yapıyoz oğluşumla son günlerin tadını çıkartıyoz

Yok canım ağrım sızım cok sukur ama
son ay zor olur derlerdıde ınanmazdım..yatarken zorlanıyorum yatakda donemıyorum kalkmaya zorlanıyorum bazen nefes alamıyorum senağlama buda hamılelıgın tatlı acıları işte sengözlerimebaksanab
evde oturmak canımı sıkıyo havada guzel yuruyusede tek basıma cıkamıyorum senağlama bakalım artık bı an once gelsın ıstıom semoşşş şöle içimden 7-8 haziran geçio ama kısmet turkbayragi

ay bende eŞımın ders notlarını gırıyom valla Şu an napalım onlarla uĞraŞıp vakıt geÇırıyom annemlerde ev bakıyolar hala bakalım bulabılceklermı bugÜn

valla dÜnden berı kendı kendıme yazıp duruyom kıslar en son bende gırmıcem kÜscem olcaĞı o hepınızmı meŞgulsÜnÜz yoksa dılınızımı yuttunuz yoksa doĞuruyonuzmu??

günaydın canlarımm..
npyonus bakalım eşim geldi erken kalktık offf işler bitmiyo gözüme herşey batıyo yapamıyorumda
deli oluyorum içim içimi yiyo valla
sizler npyonus bakim doğuran varmı???

ok canımın ıÇı
of etkınlık notu gırıyom herkese 100 nasıl eee beden eĞ. Olunca kolay oluyo
afıyet olsun Şekerrr

nur 82 den neden haber yok semoŞŞŞŞŞ merak edıyorum onu Şımdıye doĞurmuŞ olması gerekıodu???

Bu arada ınŞallah annengıl hemencık gÜzel bır ev bulurlar ŞÖle sana yakınnn :))

gÜnaydın bınnur kız sen ne zaman doguracaksın bak yaklastı vaktın dÜŞÜnme artık ıŞı:)

bınnur Şımdılık yok yarın mı senın doĞum kıssssss
kaÇta gırcen bakalım
haber vermeyı unutma emı gerÇı bende ararım senı emme sen ÇÇıkınca kendıne gelınce bı mesaj atarsın okıŞ

günaydın narancimm sorma çarşamba doğum ama heryer öle gözüme batıyoki deli gibi iş yapmak istiyorum ama göbeğimi kaldıramıyomkiiii sanada afiyet olsun bu arada tatlım

naren canım ı-onun bende nosu yok gÖndermedıkı anca eve Çıkınca yollar haber
kıs annemler kÖyde oturcak abımler aldıkları evde oturcak onlarda bana yakın olmasın malum bılıyon durumlarıı

carşamba semoşumm veririm 9.30 da çıkmış olucam amaliyattan
prensesimin resminide yollarım teyzesi eklersinizz

ay Çok ıı olur bınnurum mms alıyo benım tel aklında olsun
hımm
ben senı 13 gıbı ararım kı kendıne gelmıŞ olursun sonra amannnn bu da neden arıyokı Şımdı demezsınnn

günaydın herkesee
çok şükür bugün kendime geldim düne göre toparlandım sadece ayaklarımın altı acıoo o kadar
ayy evet hazirana grdikk
ne mutlu bizeeee kızlarrrr
bende haftaya bugün doğurmuş olurum inşallahhhhhhhhhh
çok heycanlıyımm yaaaaa

Kizlar günaydin size yine...
bugün burada tatil...Herkes evlerinde..in cin top oynuyor sokaklarda...Hava süperr...
Benim de annem kismetse haftaya sali burada olcak insallah...Dua edinde yarin vize görüsmesi var, gerci emekli oldugu icin cabuk aliyo o ...
Artik hazirana girdik, heyecanlar dorukta ...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…